美容扮靚

跳至

首頁
12345...13

尾頁

大宅

yuen long 近合x商場,名唔方便開,

大宅

原文章由 cash2007 於 08-11-30 15:58 發表
它的註冊編號是:

HK-54491

BATCH NO:ORFH 0005

EXP DATE: 2010-7

代理商:http://psdh.gov.hk/eps/ControlServlet?FunctionName=EPS&FunctionID=COMPENDIUM&action_type=LIST_PRODUCTS_CHI&startRange=OA&endRang ...

睇唔到...mouth:
唔知荃灣有冇得賣呢
好想減呀

侯爵府

係嚕,可唔可以講多D呀,我都想試下呀...

子爵府

reductil 同obirax-15是差不多嗎?有冇人兩種都TRY過?

別墅

我都好想試, 但會反彈嗎?

carmenlook, 咁你又有無副作用呢? 仲有我plan 下年中至尾開始造人, 唔知要停幾耐藥先可以懷孕呢, 因驚有副作用!

大宅

你會再造人,不如唔好減住la,隻藥喺有幫助你冇咁易餓,但食嘢時自己都要忍下口,食慢d(易飽d)&自己都要食清d,同食咗20日到冇開始時咁有效(我自己覺得)所以要更有決心,不是食咗藥就大魚大肉等瘦,我自重食咗後,早餐唔食,等到真係好餓先食藥,等30min到再食第一餐,食得好慢而且唔會食好多(大約50%飽)到晚餐都係50%飽,唔食煎炸嘢同少食殿粉質,自己都要好忍得,所以都辛苦,你等生完先一次過減啦,但可以講隻藥真係得,如果冇佢,三日都頂唔住

大宅

原文章由 carmenlook 於 08-12-2 17:32 發表
你會再造人,不如唔好減住la,隻藥喺有幫助你冇咁易餓,但食嘢時自己都要忍下口,食慢d(易飽d)&自己都要食清d,同食咗20日到冇開始時咁有效(我自己覺得)所以要更有決心,不是食咗藥就大魚大肉等瘦,我自重食咗後,早餐唔食, ...

咁想問下會唔會失眠呀?

大宅

原文章由 GOLDGOLD1314 於 08-12-3 09:55 發表

咁想問下會唔會失眠呀?

我都想知!!!
唔知仲有冇其他side effects呢, e.g.心跳, 變"紋憎",口臭....
真係好想知多d, 好想買黎試吓
thx

大宅

原文章由 darkforest 於 08-12-3 16:00 發表

我都想知!!!
唔知仲有冇其他side effects呢, e.g.心跳, 變"紋憎",口臭....
真係好想知多d, 好想買黎試吓
thx

開頭有時失眠,一晚訓到一晚訓5到,試過3日,之後冇乜嘢,冇其他問題

民房

我成日miss左啲姊妹嘅留言, 所以我盒藥重未有人要 ,

**現手頭上有一盒OBIRAX-15(不過食左一粒),
註冊編號 : HK-54491
Batch No. : ORFH 0005
Exp Date : 2010-7
我買翻嚟要$480.00
現平讓$380.00**

有無人有興趣呀!!! 有就留言比我啦, 唔該!!!

禁止訪問

複式洋房

有個診所朋友話我知,其實諾美婷和obirax-15是同一隻藥,只是牌子唔同,因為諾美婷有代言人,所以價錢會貴d,我之前都係食諾美婷,而家就轉左obirax-15,沒大分別.而且平好多,諾美婷 $620.obirax-15賣$ 480,平成$140....效果理想
^^wingwing^^

複式洋房

我都好想試下這藥, 大家減得好嗎?
我有成 18x 磅, 夏天來啦, 想減得
個人輕鬆d, 唔好咁腫.
好開心加入這個大家庭............

複式洋房

原帖由 beauty-wife 於 09-2-26 12:29 發表
我都好想試下這藥, 大家減得好嗎?
我有成 18x 磅, 夏天來啦, 想減得
個人輕鬆d, 唔好咁腫.

我食左差唔多一個月減左8磅,都ok,所以我會keep住食

複式洋房

點樣可以買到, 我想試下.
幫幫忙
好開心加入這個大家庭............

大宅

ok 呀,停咗成個幾月都冇乜點反彈,現在101,希望大家都成功,過幾日可能再食返,因為想減到97-98磅(我5呎3吋高),而且因為重有一盒有多未食,但我估應該都用唔哂,我覺得真係好好,我重來冇諗過著得返以前啲褲,真係好開心,但不竟生過點都差啲,需然減到101但個肚都有啲鬆鬆地,初初減到100時重鬆,之後日日按肚,排ng ng好咗,現在好好多,但都有啲鬆,所以再減多幾磅看看會5會好啲,
喺度祝各sister成功,個個都超額完成

別墅

我都係食呢隻一個半月減左9磅,真係好得 !

複式洋房

我本身都有130磅,但而家就120磅喇

民房

我都想知係邊到買?幾錢到
THANKS

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

有冇人話我知, 有冇副作用~~~~~

首頁
12345...13

尾頁