自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

引用:呢幾日我都唔舒服,每晚食完藥就訓,我c6長

原帖由 carrie_1102 於 15-01-29 發表
呢幾日我都唔舒服,每晚食完藥就訓,我c6長期都要反十幾個鐘工,琴晚反到黎都無咩,大家訓左個幾鐘突然間我 ...
唔似過度疲勞,明早揾醫生個身體檢查,成日暈有D問題,唔好再拖.如果有日屋企無人,佢又暈左,點算?快 D 去檢查喇!
祝 身體健康

男爵府

呢幾日我都唔舒服,每晚食完藥就訓,我c6長期都要反十幾個鐘工,琴晚反到黎都無咩,大家訓左個幾鐘突然間我 ...
唔似過度疲勞,明早揾醫生個身體檢查,成日暈有D問題,唔好再拖.如果有日屋企無人,佢又暈左,點算?快 D 去檢查喇!
祝 身體健康

伯爵府

引用:Quote:原帖由+carrie_1102+於+15-01-29+發

原帖由 大力大力 於 15-01-29 發表
今明两天,如再暈+嘔,唔使問佢,直接打电話叫十字車入急症室(帶埋食緊D藥)~

...
睇下過多陣佢點先?今日又無嘔同暈,只係好攰囉

珍珠宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

回覆:好擔心C6

去醫院check下求個安心,咁樣又暈又嘔都幾驚呀

伯爵府

暈兩次都唔去醫院?第一次尚可冷靜,第二次我估我除佐打三條9就乜都唔識啦。做下身體檢查好d

Ruph出世啦,2010

大宅

引用:暈兩次都唔去醫院?第一次尚可冷靜,第二次

原帖由 may273815238 於 15-01-29 發表
暈兩次都唔去醫院?第一次尚可冷靜,第二次我估我除佐打三條9就乜都唔識啦。做下身體檢查好d

...
agree, if I were you already dialed 999 Take care

大宅

第1次暈時應call 白車入院啊,可大可小,快入院檢查啦

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

快啲入醫院全身檢查,宜家啲菌真係好犀利

翡翠宮

一暈就call 白車唔好就咁整醒佢就算

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

引用:一定一定要身體檢查啦! +

原帖由 yamaneko 於 15-01-29 發表
一定一定要身體檢查啦!

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 piggggg 於 15-01-29 發表快D

請問有咩病徵?佢睇醫生,醫生淨係話佢感冒,無提到腦炎咁嚴重咁係咪應該同佢去睇急症? ...
腦膜炎通常會發燒

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 nightingale 於 15-01-29 發

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

carrie_1102 發表於 15-1-29 20:11
請問有咩病徵?佢睇醫生,醫生淨係話佢感冒,無提到腦炎咁嚴重咁係咪應該同佢去睇急症? ...
依家啲感冒菌可上腦, 入心, 入肺
腦膜炎, 心肌炎, 肺炎, 全部都足以致命
為保障家人, 去急症做check up啦

伯爵府

多謝大家既回覆,我嗯間會說服佢去睇急症

珊瑚宮

2024年龍年勳章

引用:其實第一次暈成咁樣應該call白車啦! +

原帖由 yipsiumee 於 15-01-29 發表
其實第一次暈成咁樣應該call白車啦!
我認同要call白車,第一次都話睇定d,第二次真係會好驚唔知咩事

大宅

我c6早排都暈到嘔,暈到行唔到,最後我幫佢call左白車,尼排流感太勁,小心為上

男爵府

畀面勳章

唔係嚇你,病真係要向淺中醫,我有個uncle就係咁突然走左

My Dear Son, CaydenMama love you forever

寶石宮

一定check清楚!

珍珠宮

畀面勳章

拿拿林去睇急症啦,又暈又嘔可大可少架

伯爵府

回覆:carrie_1102 的帖子

take care

首頁
12345...6