想生BB

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

多謝你既分享~我上年9月因結構問題16wks引產左~好傷心~所有屋企人都好傷心~之後1,2個月我已經好好多架啦~一直以為自己已經ok(因為表面上其實真係旁人睇唔出我唔開心)但到而家都係一聽到或者有人講d 朋友又生左~同我預產期好接近既我都會暗地裏唔開心~但岩岩拜年有個朋友俾左同我差唔多預產期既bb相我媽咪睇~我即刻忍唔住係好多人面前喊左~因為覺得自己好冇用~又覺得要屋企人擔心~自己就又傷心返~呢條刺真係會永遠埋係心底~就算老公都唔係100%明白我地既痛苦~而家希望健康bb可以快d返黎我地既身邊啦~大家加油!!!

複式洋房

引用:多謝你既分享~我上年9月因結構問題16wks引

原帖由 netnetchan 於 15-02-22 發表
多謝你既分享~我上年9月因結構問題16wks引產左~好傷心~所有屋企人都好傷心~之後1,2個月我已經好好多架啦~ ...
加油啊!
我唸係我都會忍唔住!

大宅

回覆:勉勵想有bb的妳

好感人,加油,祝福妳。我也不容易才有bb,有時湊b真係好辛苦,無覺瞓,無私人時間,甚少二人世界,但每次見到大家努力,已經很感天父讓我有這個機會。

大宅

回覆:Chowchowchu 的帖子

多謝分享,睇到喊咗出來。係呀,真係學會凡事感恩,相信天父一定為我地每一個有最好嘅安排。我都經歷過幾次小x, 但我都知道神一定聽到我嘅禱告,我亦會繼續為呢度嘅jm祈禱,希望我地嘅小天使會快d番來身邊! amen! 加油!

複式洋房

引用:Quote:原帖由+netnetchan+於+15-02-22+發表

原帖由 BBING 於 15-02-22 發表
加油啊!
我唸係我都會忍唔住!
咁又真係幾難忍既,你要加油,我地一齊努力,唔好唔開心,我地將會更幸福

複式洋房

引用:多謝分享,睇到喊咗出來。係呀,真係學會凡

原帖由 chanchan12 於 15-02-22 發表
多謝分享,睇到喊咗出來。係呀,真係學會凡事感恩,相信天父一定為我地每一個有最好嘅安排。我都經歷過幾次 ...
傻瓜,我打出黎係想大家開心番,但係你地個個都喊,我下次唔敢再安慰你地

大宅

BK Milk勳章

你講得很好,每人也有自己的故事,你睇人好,人睇你好!共勉之!

男爵府

多謝分享,我地要好好提起精

別墅

謝謝很好的分享!明白真的不要將自己的不幸無限放大,希望大家都可以積極向前看!

複式洋房

Thanks for your sharing!

大宅

引用:多謝你既分享~我上年9月因結構問題16wks引

原帖由 netnetchan 於 15-02-22 發表
多謝你既分享~我上年9月因結構問題16wks引產左~好傷心~所有屋企人都好傷心~之後1,2個月我已經好好多架啦~ ...

......

大宅

畀面勳章

唔長氣
多謝你的分享~要有正能量, 仲識得鼓勵其他人, 係唔易的事
加油!!!祝你快D BINGO~~健康陀B!!!

男爵府

瞓得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

感動, 總有大家是同路人

大宅

很有心的post, 大家一齊加油

伯爵府

多謝你!希望你既分享能勉勵仍未能走出陰霾的jm!

複式洋房

引用:多謝你!希望你既分享能勉勵仍未能走出陰霾

原帖由 Deluxemo 於 15-02-23 發表
多謝你!希望你既分享能勉勵仍未能走出陰霾的jm!
你講得好岩,自己屈住好辛苦

別墅

引用:在住院的㡬天裏,我覺得自己很渺小,之前看

原帖由 Chowchowchu 於 15-02-20 發表
在住院的㡬天裏,我覺得自己很渺小,之前看見有些jm講未曾有過bb 很傷心,亦曾有jm講小產很傷心,有的小產2 ...
謝謝妳的分享!你說得對!希望新一年各Jm身體健康!為小天使作好準備!上天會給我們安排最好的!祝早孕!

別墅

引用:我27歲,上年8月第一胎仔仔17w幾結構問題引

原帖由 cwl0313 於 15-02-20 發表
我27歲,上年8月第一胎仔仔17w幾結構問題引左產,第二胎剛1月尾7w幾小產左,bb自然排出,成個小產過程冇用 ...
加油!祝身體健康!早日好孕!

別墅

引用:謝謝你的分享我也是去年結婚(5月),+和你一

原帖由 HeungYau 於 15-02-21 發表
謝謝你的分享
我也是去年結婚(5月), 和你一樣,想快些有BB,以為很容易會有
怎知試了幾個月都沒有 ...
好好休息!調理好身體!加油!祝早日好孕!

大宅

引用:Quote:原帖由+netnetchan+於+15-02-22+發表

原帖由 悠悠110409 於 15-02-23 發表
只有經歷小產的人,才會明白那種痛,不是三時七刻會忘記。我小天使11年38週離開了,每當看到差唔多經歷的po ...
38週真係好難接受,你好叻呀!

首頁
12345...7

尾頁

跳至