夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:我數一數, 其實我己經拍左8次拖, 係, 都

原帖由 chloeyiu 於 15-04-10 發表

我數一數, 其實我己經拍左8次拖, 係, 都幾多吓, 每段感 ...
係你提出分手,而家咁樣又話heartbreaking,其實你想點呀?

我覺得你咁做幾自私下。

男爵府

回覆 RAA 的帖子

我係自私, 我地一齊時我覺得好frustrated. 知道佢有new relationship 又heartbreaking, 兩様到係true feelings. 我只係feel到咩就同佢講, 我無諗後果, 昨晚係想佢知....

公爵府

回覆:好傷心...

總好過拖拖拉拉,

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:回覆 RAA 的帖子我係自私, 我地一齊時我覺

回覆 RAA 的帖子

我係自私, 我地一齊時我覺得好frustrated. 知道佢有new relationship 又heartbreaking, ...
唔自私。佢留個分手權俾你,其實係好識做人。
妳亦好成熟,發覺唔對路就算心碎都放低! 叻女!

伯爵府

你會遇上更適合的

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我同佢講分手, 佢就叫我take care. 其實佢玩緊心理學---> 佢跟本唔當你係乜, 你只係佢一個朋友得閒就一齊

你唔覺得係折磨咩?
離離合合, 都只係你搵返佢, 你覺得佢有緊張掛住你咩?

ex 唔信我對佢一條心, 佢成日仍住我有 小3小4小5
所以當佢搵到另一個女仔時, 就同我分手

當時真係好痛, 成日同 fr 玩通宵, 但朋友冇可能日日陪你癲
總有一日, 要自己過..., 果陣我都訓唔到, 每日訓2-3個鐘
發夢同佢一齊, 好似從來冇分手
挈大眼個心就諗, 真係想個夢唔會完, 唔想醒..一挈大眼我就要面對現實, 點解要咁殘忍
一星期後, 我就同第2個 (公司同事)一齊, 但我一直有同ex阿媽聯絡, 佢都想我地係返埋一齊, 向我通風報信
一年後我就結婚lu, 知道ex 仲未結婚, 個心好爽, 仲諗: 愛人結婚了新郎不是你...

為自然而活    發表於 15-4-11 00:00

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

所以, 你要向前看..., 前面有一大個森林, 唔好成日圍住佢氹氹轉
全香港唔係得佢一個男仔

大宅

cuccw 發表於 15-4-10 08:50
回覆 chloeyiu 的帖子

不用檢討,當妳日後遇到Mr right, 就知道不是妳有問題,而是timing和對方性格相配問 ...
啱,d衰人c6竟然有人接貨,祝接貨嗰位好運。

男爵府

回覆 selinako^^ 的帖子

Jm你講得好岩, 我成日覺得佢對我好, 只係諗到頭兩年佢對我係好, 其實一年前佢已經變心, 佢絕對無掛住我, 我仲懵吓矒吓, 真係唔寫出黎都唔發覺....宜家知la...

伯爵府

放心啦!個天知你好,佢配你唔起,個天幫你收走件垃圾,比過一個更好既你,加油佬死佬還在!活得比佢好,等佢知自己走寶!

男爵府

引用:回覆 selinako^^ 的帖子Jm你講得好岩, 我

回覆 selinako^^ 的帖子

Jm你講得好岩, 我成日覺得佢對我好, 只係諗到頭兩年佢對我係好, 其實一年前佢 ...
識醒就好啦! 拖拖拉拉好無謂唔好再浪費青春係d 無謂人身上

男爵府

俾d時間自己啦,先两個月...

水晶宮

都分左手兩個月啦!佢遲早都會有另一個她,何必唔開心

水晶宮

BK Milk勳章

引用:我數一數, 其實我己經拍左8次拖, 係, 都

我數一數, 其實我己經拍左8次拖, 係, 都幾多吓, 每段感 ...
你吾好再揾人la
都分左手
人地又有女朋友
你揾人想点先
無意思架
係咪想
舊情復次先
吾好咁la
你咩做對於人地女朋友黎講
你都幾衰
分左手又吾放
忘記佢la

chloeyiu    發表於 15-4-11 02:30

水晶宮

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 chloeyiu 於 15-04-10 發表本

原帖由 RAA 於 15-04-10 發表
係你提出分手,而家咁樣又話heartbreaking,其實你想點呀?

我覺得你咁做幾自私下。
係心態上要贏
即係好勝

chloeyiu    發表於 15-4-11 02:28

禁止訪問

回覆:chloeyiu 的帖子

男爵府

Check#12

大宅

回覆:chloeyiu 的帖子

咁妳快D識過個就會忘記啦

首頁