潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 妳o地鍾唔鍾意BIRKENSTOCK鞋架??

我想問一問咁係英國買又會唔會平d.....平幾多倒...
唔該晒

大宅

請問looloo
個網址同哩個http://www.birkenstock.com/...有冇分別架?thanks

別墅

Madrid 款台灣賣約$275.-/pair, 淨係呢款咁平, 可以留意下

男爵府

LOOLOO:我上你話個網址都搵唔到MADRID個款既?想知幾多錢應該選邊個國家呀?
Daphne:想問下係台灣邊道買呀?

我前幾日先係YAHOO網上訂左對Madrid,350蚊,連運費,貴嗎?

男爵府

venusma,

你要先入"click here"後係左邊選BIRKENSTOCK之後選擇size選後最click Madrid. 其實係呢個網如果越多人訂運費越平. 如果好似我上次幫朋友訂Madrid連運費約230左右.

男爵府

thx新幹線:
我研究到喇~
即係我買個對可以話差不多,只買一對既話
我都有計過,真係越多人買運費平越平

大宅

好媽媽勳章

Dear All

- online 買野, 多數都係用信用卡比錢.
- www.birkenstock.com 應是其專門店. 而我介紹的網上商店.
- 入到去選國家係因為選language, 然後係左手邊選牌子, 再去右邊選 size, 跟住要你選咩款, 你應該會見到 Madrid... 跟住選color, 價錢是 euro24.95.
維維:new born 7.38lbs;6/OCT/07 33lbs 哥哥 : 6/OCT 55lbs

別墅

Venusma,

Taiwan最出名食小籠包果間鋪頭隔離條街, 有間shop有得賣
You will go to Taiwan?

大宅

我8月會去臺北,那鋪頭是鞋店?為乜o甘平?

別墅

looloo,

通常要幾耐送到呀?thx!

別墅

Actually, u can order the shoes at below link too,
.http://www.gobuyeurope.com/Merchant2/merchant.mv?
I've bought shoes at the link a yr ago & I don't need to pay any delivery charge. It will take about 4-8 weeks delivery. Last time, it took 5 weeks & it was delivered to my home. It's very conveinience. If the Euro exchange rate is very low, it will be worth to order it thru the net! Last time, the Marid costed around HK $270.

I've just placed order a week ago thru the above net again!!! But this time will be a bit expensive coz the Euro exchange has been raised a bit

大宅

我叫個Friend係德個買對人字, 不需200 呀, 好扺, 密頭都後300左右, 下次有幾會去, 買多幾對呀
開心生活......一切從心出發...隨遇而安...平凡是福

大宅

我都係www.gobuyeurope.com度訂.. 我 5/5 訂, 而家都未過數... 又冇覆信.. 好驚丫..

大宅

aliceme,
我都係www.gobuyeurope.com度訂,立刻回 e-mail 喎!
因我剛剛訂所以未知過數係掂!

我想問下有份"narrow"or "regula"?是否鞋面size??

大宅

係丫..如個small foot 就係narrow

別墅

請問究竟以下兩個網頁邊個平www.birkenstock.com www.gobuyeurope.com?

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

moma 寫道:
請問究竟以下兩個網頁邊個平www.birkenstock.com www.gobuyeurope.com?

我睇過係www.gobuyeurope.com平d喎!!

www.birkenstock.com 呢個好似好貴呢!!唔知我有冇睇錯呢!!!
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

別墅

to janet:thx!

大宅

各位, 我問左我個friend, 佢話係司徒加特(唔知係唔係咁寫. 但係呢個音)或者柏林既百貨公司買的,但司徒加特多D款式, 而平時街邊既shoes shop就少見買, 佢地話個邊D鞋由20歐羅至百幾二百歐羅都有, 都幾奇怪,
開心生活......一切從心出發...隨遇而安...平凡是福

洋房

Can anyone tell me what's the difference between "schmale" & "normale"??? Actually I see no specify difference from the photos!!!

首頁

尾頁

跳至