嬰兒用品

跳至

首頁
12345...62

尾頁

大宅

Re: TWINS MAMA CLUB (PART 4)

twinsma 寫道:
[size=xx-large]係唔係要跟我一世呢??

Twinsma,

唔會跟住一世架! 而且印象中, 各位twins mami 都唔算好肥(有D仲好slim), 只不過冇D明星代言人咁fit

大宅

LEON,

印象中你都好slim喎, 唔通我記錯, anyway, 希望你理想達到.

禁止訪問

大宅

P&J-MA 寫道:
......but每當咩咩時同洗澡時見到個鬆鬆的肚腩.....

P&J-MA,

咩咩時呀?:lol: :lol: :lol: 平訓冇咁覺, 側訓就差D.

等待驗證會員

twinsma,

那次 gathering 見到您,您都好 FIT 啦。

大宅

sandy
何解孖b咁曳曳?
可能我是一個懶媽嗎.bb同工人訓房後,基本上我完全無理他們.但聽我工人說有時bb半夜都會喊幾聲,她拍拍拍他們又訓番.好少驚動我們(因我們睡得太熟了!)
近來試過分別和他們一起睡,原來孖b非常反訓.大孖半夜真的會叫一兩聲,但不是清醒的.細孖就勁'fu'被,兩個都不是善男信女!!

siubakto,
醫生不一定會寫病假的.我當時出院時醫生先寫2星期sick leave,然後覆診時另一個醫生睇我,他完全不想寫sick leave給我.後來我說出院時醫生說我要休息到生,而那醫生又是比他高級的醫生,他才寫一星期給我,好像我想呃假咁.大佬,sick leave在家,悶到顛!如果不是擔心bb,我寧願返工!
陀孖b變數很多,如果你老公像我老公一樣甚麼也不理的,你最好七個月前預備好一切,雖然這樣可能會買多了無謂東西,但不用像我坐月都要四圍去買o野!

大宅

rl2999 / candy_kent:
我試過食酸o野止嘔, 但小小b唔聽話呀! 我一食酸o野就反胃啦! 我媽咪話:[陀女唔辛苦, 陀仔就會嘔到黃
[img align=right]E:\PHOTO_10(10_042)[/img]

禁止訪問

大宅

BK Milk勳章

唔好意思, 有冇人想要孖仔車呀, 有九成新, 前後座都可以訓低, 是但一個訓低都得, 有興趣可以上 

http://www.pbase.com/ericamay1977/inbox

望望相先, $750
[img align=right]http://b3.lilypie.com/6jN8p8.png
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

大宅

Maggie, candy,

我諗好多BB都會fu被同反訓, 我對B都不例外, 細時就fu被同反訓, 後來一歲左右, 重恐怖, 半夜會坐起身幾秒, 然後訓左去另一面, 即係個頭由東面訓左去西面. 有時even會企起身一陣, 又坐低再訓番, 都唔知係咪有夢遊, 又間中會叫一兩聲, 到而家都仲係訓到咁亂七八糟, 有時仲訓到打橫卷住

禁止訪問

複式洋房

蚊滋媽咪:
我陀孖B時差不多朝朝早都嘔一次,嘔到6個幾月,希望你唔好似我敢啦!

大宅

Babe
多謝你讚我對寶貝(開心過讚我 )
他們的相一定有返咁上下,不是他們靚,而是用數碼相機,係又影,唔係又影,幾千張相,總會有一兩張好.(沒有誇張,他們出世至今,已影了八千幾張!!!)

有時望著他們,都會覺得他們有點點大bb feel!

蚊滋媽咪
我朋友說嘔得勁代表個胎陀得穩,都算是件好事.
我當時又不是太辛苦,可能太開心!少少嘔在所難免.不過真的12週後就好好多.努叻吧!

別墅

all,
我估大家都唔記得我?, 我大肚時都有上呢個club, 但生左之後因為無乜時間, 又要返工, 放工又要湊bb, 所以好少上黎呢個club, 多數上曆2003年11月)1103個會!!見到你地d孖b,都好想佢地兩個快d大呀!!
我未生之前個個都話我超瘦, 但而家個個都話我肥?! 我都有成128磅, 不過肥哂落個pat pat度!!

sandymark,
你對孖b同我對差不多,又係6個月呀!佢地識坐??我兩個仲未識呀, 成日玩"sir"低, 比佢地激死!我都想佢地快d識坐!!!
佢地食幾多安奶呀??我對b成日唔肯食奶, 有時一日食得18安, 而家大約都有20-23左右, 都係比較少! 我每日只係比一次米糊佢地食咋, 仲係得1安奶開2匙米糊咋!
另外都有飲果汁 (半安果汁開2安水)

rl2999,
我今日有時間過黎?!!!
我對孖b而家最尾一餐23:30食完之後就會訓到第二朝早06:15左右, 不過佢地又係同工人訓, 所以有時半夜醒醒地我都唔知, 係佢地話番比我知咋!不過就算係醒, 拍拍佢地或者抱一陣就會訓番!都算托賴囉!
係呢, 你對孖b同我老公同一日生日呀!!!

Maggie3493,
你對孖b係咪一仔一女呀?佢地好cutie呀! 幾大呀? 好得意呀!

siubakto,
我要請兩個工人添呀!!!無辦法啦, 屋企無人幫手, 我地又要返工!!!等佢地返學就好d?!

2Kmami,
你兩個bb肥"dut dut", 好鬼想"搣佢地!

Serena

禁止訪問

別墅

Candy, maggie, babe,
原來你o地孖B都係咁呀?
我孖B都一擔擔!訓緊覺都可以180/360度轉身,細孖多跟工人訓,有次hubby不在,試下跟我訓大床,半夜突然聽見佢大喊,又唔見佐佢呢?
弊......!原來佢跌落床尾條la!好彩床o吾太高,佢嚇親下!無大傷!張床4呎半,得我訓床邊一隅,咁大張床都可以180度調頭,然後向上移3呎跌落床,你話c唔c?
大孖又係打橫訓,又喜歡爬上大人pillow上訓!
fing 被踢被更唔使講!連hubby都話佢o地好爛訓呀!
唔知點解,佢o地咁大,半夜仍會喊幾聲?

男爵府

sandymark & candy,
唔駛羡慕我喎! 可能係遺傳

禁止訪問

首頁
12345...62

尾頁

跳至