親子旅遊

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

回覆:今日黎到芭提雅lu!

樓主我都想要包車資料 thx

大宅

我8月頭都BOOK左呢間,
但有老有嫩,
想請問你午餐會點解決?
在酒店定出市中心?

男爵府

ilikethis2005 發表於 15-5-24 07:41
繼續分享…琴日去左art at paradise.

好好玩,同埋好近市中心,有小朋友既,值得一去,我個仔玩得勁開心!

How Long you stay in Art at Paradise? Thanks!

男爵府

回覆:ilikethis2005 的帖子

我book 咗兩晚咋…諗住淨係玩酒店

男爵府

好媽媽勳章

我plan 去六日五夜 曼谷+芭提雅
但struggle 緊2晚定3晚芭好?
有無人可以比下意見?萬分感謝

侯爵府

引用:我8月頭都BOOK左呢間,但有老有嫩,想請問你

原帖由 KITMAN622 於 15-05-25 發表
我8月頭都BOOK左呢間,
但有老有嫩,
想請問你午餐會點解決?
我lunch去返市中心食,不過係芭提雅3日都無一餐話食得好好味。

侯爵府

引用:Quote:ilikethis2005 發表於 15-5-24 07:41

原帖由 Ksyy1018 於 15-05-25 發表
How Long you stay in Art at Paradise? Thanks!
2個鐘到,我係食晚飯前早少少出黎行陣~

Ksyy1018    發表於 15-5-27 22:15

侯爵府

引用:我plan 去六日五夜 曼谷+芭提雅但struggle

原帖由 babysoon 於 15-05-25 發表
我plan 去六日五夜 曼谷+芭提雅
但struggle 緊2晚定3晚芭好?
有無人可以比下意見?萬分感謝
有細路仔就芭提雅stay耐d啦…始終芭提雅真係渡假~而曼谷就不停行…

我落曼谷都係因為諗住買下野,食下野同比阿仔玩果間kid乜乜咋…

侯爵府

琴日朝早係centara游多3個鐘頭水就包左車出曼谷喇,本身plan係2點到曼谷,點知曼谷勁塞車…最後成4點先check in完出去食野

我地去左水門食雞飯,再落siam間ocean world…呢間之前無睇過價錢,黎到先知一個要成200幾蚊…其實唔多想入,但係阿仔勁開心,唯有死死地氣比錢。

靚係好靚既,但係海洋公園都有得睇咁啦,總之就覺得好晒錢!

睇完就坐bts出發去魔天輪夜市,我選擇左坐船去,坐的士走…遠遠望到個魔天輪,真係好靚!

呢個地市都算行得好舒服,不過d野比較貴…我本身係芭提雅想買既生果香皂,芭提雅賣bht100 3個,呢度賣bht100 1個…所以最好d野係芭提雅買晒先,我宜家後悔到不得了。

禁止訪問

別墅

樓主,我想要包車資料,可以分享嗎?
另外想知道,從芭提雅酒店,可以坐什麼出市中心,謝謝!

侯爵府

引用:Quote:ilikethis2005 發表於 15-5-26 07:32

原帖由 ttig2014 於 15-05-26 發表
生果香皂係咩樣架?
係機場又見到,影比你睇

侯爵府

引用:樓主,我想要包車資料,可以分享嗎?另外想

原帖由 HoLizz 於 15-05-26 發表
樓主,我想要包車資料,可以分享嗎?
另外想知道,從芭提雅酒店,可以坐什麼出市中心,謝謝! ...
坐的士同爽條都得,不過要講價,司機資料訓醒再比你…

今日因為香港落大雨,delay左2個幾鐘,宜家先返到屋企

大宅

回覆:ilikethis2005 的帖子

我4大4小 有無ll人車包?可否给我司機contact, thanks

子爵府

ilikethis2005 發表於 15-5-25 07:25
唔會啦,因為酒店個泳池真係夠玩架。

建議如果去cartoon network既就book其他方便d既酒店,唔洗次次搭車出 ...
阿仔5歲都好肯玩酒店泳池既滑梯嗎? 每玩一次, 要行好長樓梯上完再滑嗎? 睇相都幾大型, 我怕我女4歲幾唔會肯玩~

大宅

好媽媽勳章

ilikethis2005 發表於 15-5-26 07:32
琴日朝早係centara游多3個鐘頭水就包左車出曼谷喇,本身plan係2點到曼谷,點知曼谷勁塞車…最後成4點先chec ...

請問在芭堤雅那兒買到生果香皂, 謝!

子爵府

ilikethis2005 發表於 15-5-23 20:21
Oprn zoo出面有d車仔檔賣小食既,入面有間餐廳,但我地無行入去睇。

我地餵左…鹿,長頸鹿,鴕鳥,老虎, ...
我老公唔識揸車.... 咁即係我地可以點行? 另外有園內既車可以坐? 不過就站站停?

每餵一樣動物都要俾錢買飼料嗎?

別墅

ilikethis2005 發表於 15-5-27 05:27
坐的士同爽條都得,不過要講價,司機資料訓醒再比你…

今日因為香港落大雨,delay左2個幾鐘,宜家先返到屋 ...

謝謝妳呀, 但沒有收到訊息, 可以重傳嗎, 謝謝 !

伯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 KITMAN622 於 15-05-25 發表

原帖由 ilikethis2005 於 15-05-26 發表
我lunch去返市中心食,不過係芭提雅3日都無一餐話食得好好味。
點解呀?啲餐廳咁差咩?你食左邊幾間?食係我地最concern,因為我地幾個大人都超鍾意食泰菜同海鮮,諗住試張龍記,夢阿來,pupen,芒果糯米飯

侯爵府

引用:Quote:ilikethis2005 發表於 15-5-25 07:25

原帖由 olivia511 於 15-05-27 發表
阿仔5歲都好肯玩酒店泳池既滑梯嗎? 每玩一次, 要行好長樓梯上完再滑嗎? 睇相都幾大型, 我怕我女4歲幾唔會肯 ...
果度有好多條唔同長度既sir滑梯,我唔識游水同細膽,所以一開始都係試最短果條先,最短果條1~2秒已經sir完,4歲應該會覺得好好玩。

我仔唔識游水,佢自己sir d彎既,無乜衝力,同埋有度好就係成個池都到地,對於我地唔識游水既人易d照顧細路。

張相係其中一條。

首頁
12345...8

尾頁

跳至