親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:Michelle_Hung 發表於 15-8-21 12:02

原帖由 janfion 於 15-08-21 發表
你可以試下,其實12歲就算要俾都抵食,雖然唔係神級但始終去住靚酒店食早餐係其中一項開心 point (我太鍾意食), 如果唔係帶住 bb唔方便,原本我都諗住成家加錢都一齊,但 bb慣咗瞓到10點幾先醒唔想整醒佢唯有分開帶,你有得一齊梗係 daddy + 媽咪開心啦

大宅

Michelle_Hung 發表於 15-8-22 13:53
你可以試下,其實12歲就算要俾都抵食,雖然唔係神級但始終去住靚酒店食早餐係其中一項開心 point (我太鍾意 ...
Thanks. 其實在買 package之前,我老公只想到我們各自一日和小朋友食,我那時已經建議:唔緊要啦!難得去玩,一家人一齊食會開心D,無需為那幾佰元。之後去到旅行社買 package話要加一個自助早餐 (話明只需加 $190@),旅行社竟然說要加床位才可加錢買早餐。吓?加個床位要$600,我wait-in 去食早餐,大人價加埋一都只是$229@。

別墅

回覆:JW HOTEL

今日checkin 話3:30有房!3:30又話4:30先有房! 好激氣咯!

大宅

回覆 chrislpy 的帖子

可惜無包早餐

熙媛BB,熙倫BB

珍珠宮

BK Milk勳章

佢地個 kids club好細, 一班小三小朋友一入去時好開心,但玩唔夠半個鐘就話細無野玩,所有如果package唔包,唔建議比錢入去玩.

洋房

其實自己分開book抵D定買套票抵D呢?我想中秋節去。

別墅

住完jw, 酒店係新!但職員不夠專業!check in 遲!但check out 就提前15分鐘上門提你!我book hotel包左executive club check in時staff完成無提過!要自己問先知邊度有!但酒店位置都好既!因附近無賭場!比Galaxy 人流少d

首頁

尾頁

跳至