親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由 kk80400 於 16-04-12 發表其

原帖由 1mocha 於 16-04-15 發表
2個鐘咁誇?我昨日去,下午5時個牌話排十分鐘,但其實係直入,我小朋友玩咗三次。但其他的都要最少20分鐘。 ...
我上年去都係喎,我d女(當時三歲半同一歲),玩到四五點無電瞓左,經過transformer 無乜人,直入,即刻放低晒d女俾婆婆睇住,兩公婆入去玩返轉,爽!

大宅

回覆:藍藍媽 的帖子

成日聽人講要玩transformer. 究竟玩咩,阿仔十歲,但勁細膽,唔知啱唔啱他玩。

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+kk80400+於+16-04-12+發表其

原帖由 1mocha 於 16-04-15 發表
2個鐘咁誇?我昨日去,下午5時個牌話排十分鐘,但其實係直入,我小朋友玩咗三次。但其他的都要最少20分鐘。 ...
玩變形金剛4D果個喎?

我可能星期五去,關係掛,

我問司機,原來佢地新加坡學生,

星期日要返學,放只係放星期五、六

可能我撞啱星期五去,又係復活節假期掛

可能下午會好好多,因為我大約4點鐘玩其他野,都排大約20分隊

係早上真係排到人都巔

日本の平安を祈ります

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

藍藍媽 發表於 16-4-15 08:41
我上年去都係喎,我d女(當時三歲半同一歲),玩到四五點無電瞓左,經過transformer 無乜人,直入,即刻放低 ...
3歲半甘快有102cm呀
你個囡都好高喎

http://www.rwsentosa.com/Homepage/Attractions/UniversalStudiosSingapore/SciFiCity/TRANSFORMERSTheRideTheUltimate3DBattle

日本の平安を祈ります

大宅

loloyan 發表於 16-4-15 08:44
成日聽人講要玩transformer. 究竟玩咩,阿仔十歲,但勁細膽,唔知啱唔啱他玩。

...
大致係約3-4 人坐一車箱,一邊睇住movie, 車箱會一邊前後左右轉動,幾激,不過阿囡唔敢玩過山車,都玩到

大宅

引用:Quote:藍藍媽 發表於 16-4-15 08:41 我上年

原帖由 kk80400 於 16-04-15 發表
3歲半甘快有102cm呀
你個囡都好高喎
唔係,佢瞓左,我同老公自己入去玩,婆婆睇住兩個孫

珍珠宮

藍藍媽 發表於 16-4-15 12:13
唔係,佢瞓左,我同老公自己入去玩,婆婆睇住兩個孫

其實我果日, 見佢排到到門口, 都唸住好快入到去先隊, (只有我c6同個囝隊)

我係外面等, 問職員大約排幾耐, 佢話45分鐘, 都想打退堂鼓,

但又見d龍郁, 唸住算啦, 都排緊,

估唔到入到去, 又轉, 又再入閘, 又再轉, 兜兜轉轉, 以為係龍頭, 原來又唔係,

結果排咗差唔多1個鐘4x分鐘......如果知道甘長龍, 我都唔會排

等臨走先去玩
日本の平安を祈ります

首頁

尾頁

跳至