夫婦情感

跳至

首頁
12345...8

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

You paid up your debt with your own savings, and he is mad with you? I don't think it is any of his business unless he thinks your money is his. This guy is ridiculous.

Girl, you are young with job and without kids. If you are not happy in your marriage and stressed out, just leave him.

子爵府

abigailhk 發表於 15-10-7 18:07
but he doesnt love me...at least i can't feel his love...
有時候一個人愛/不愛一個人都係無原因
控制唔到別人咁就諗自己
自己愛呢個人但係唔係可以無止境被傷害呢
又或者你愛佢只要佢係身邊就無所謂
有時未必諗對方係諗自己想留定想走
承受果個係你唔係佢
所以你要為自己下決定架....
我覺得你自己有能力還曬
收曬你D咭都正常
但我諗唔到點解個關係會發展到咁差
未經本人同意,請勿轉載內容!

大宅

soso1227 發表於 15-10-7 18:15
You paid up your debt with your own savings, and he is mad with you? I don't think it is any of his ...
yes he thinks that my money is our money. and i have done things to hurt our money.

大宅

TiffChan 發表於 15-10-7 18:14
I guess your shopping addiction made him really mad at you. Find a place to stay first then try to w ...
i don't know how to work it out with him since he told me to pack all my things and fuck off.

大宅

eggpudding 發表於 15-10-7 18:15
有時候一個人愛/不愛一個人都係無原因
控制唔到別人咁就諗自己
自己愛呢個人但係唔係可以無止境被傷害呢
he said when he choose to marry me he think of me as a sweet girl.Now that he found out im not a good girl and he starts to question himself why he married me in the first place

子爵府

回覆:覺得c6和我結婚並不是因為愛我

其實你錢既問題應該令佢好大壓力,唔係錢多少既問題,亦唔係你還左就解決左,不如你認真同佢傾下啦,你有唔啱,佢都有唔啱,佢用教女既方法,令你有壓力走去減壓,跟住又令佢有壓力,佢又鬧你出氣,亦可能同其他女傾,就變有小三架啦…
4466…勇敢面對佢,同佢講清楚啦,講唔埋既,幾愛都無用,佢接受唔到你,亦唔願意包容你,你再一齊壓力又增加,你又買,又欠債,如果係甘,你都係又後生又無細路就好放手

子爵府

引用:Quote:soso1227+發表於+15-10-7+18:15+You+

原帖由 abigailhk 於 15-10-07 發表
yes he thinks that my money is our money. and i have done things to hurt our money.
But sadly his money isn\'t yours

大宅

abigailhk 發表於 15-10-7 18:06
because i still love him!!!i keep living with him because i love him
and i married him because i lov ...
當然知你愛佢,但任何人都有原因唔愛你只有你自己唔可以唔愛自己!一個唔自愛嘅人係無晒自我、一d都唔吸引嘅,咁試問又邊有人會愛你呢?你一次又一次咁比佢試你底線都要死返去佢根本一dd都唔會珍惜你
你問吓你自己仲可以忍受幾耐?真係要比人搞到不似人型先識走?你有無外家架?你可以自食其力又無欠過佢,佢無權咁對你!
佢越來越過份正正就係你助長嘅,唔好天真地以為佢會為你改!佢搵過過好過你正過你嘅機會絕對大過佢會改!呢度好多JM有仔女有大好家庭都留唔住個老公,你只係一個佢睇唔起嘅女人,你憑乜覺得佢會為你改呢?
如果佢唔改你真係打算用埋自己條命同健康去愛佢一世?愛一個人都要睇吓個人值唔值得你愛,結婚2年就咁,你唔走係自己攞黎嘅!你有無外家呀?
sorry,可能我講得太絕但亦都係事實,你醒吓啦!

子爵府

回覆:abigailhk 的帖子

人係會變
是乎自己點睇果個人有幾愛果個人
你sweet girl
咁你而家唔可以係成熟或者性感
又或者有智慧嗎
好似小朋友咁一唔合心意就嘈
佢唔係理想對象

未經本人同意,請勿轉載內容!

子爵府

開心吸收勳章

我同意上面jm所講,你要自愛先可以吸引到別人去愛你,你老公的做法不能接受。解決問題有分先、急、後、緩,先解決住屋問題,聯絡父母,同好朋友講清楚自己情況,幫自己找支持,再找心醫生跟進解決抑鬱帶來的購物問題。至於你老公,明顯地佢對你嘅態度會影響你病情,如果佢搵你又唔係表示歉意或關心,叫佢fxxk off.女人一定要錫自己同愛護自己。

kyky123    發表於 15-10-7 23:45

翡翠宮

去揾間平平地酒店落左腳先啦
去買d衫褲換
冲涼,食飯

你吾係佢附屬物
愛佢都吾可以無左自己

禁止訪問

翡翠宮

如果係我
吾喊吾驚
住酒店先
繼續返工,生活

佢根本吾放你在眼內
覺得你無左佢會死
係時候比d color佢睇
你係獨立個體,無左佢都可以好好生活

翡翠宮

引用:Quote:eggpudding 發表於 15-10-7 18:15 有

he said when he choose to marry me he think of me as a sweet girl.Now that he found out im not a goo ...
叫佢 fuxk off 啦
去幼稚園揾老婆啱哂佢

大宅

我睇左你其他post....
坦白講,你愛他,討好他,令到你無左自己。。。。這樣下去,他也不會珍惜你,愛你。

可否離開下?等大家冷靜。。。。再去傾。否則遲點真係家暴都有可能。

子爵府

I would say he is a child, he told you the truth, he is regreted to get marry! I dont know he loves u or not when he proposed to you, but he loves himself is the most!

He is not telling any lies to you, he is very mean and not a gentleman, he wants his wife can fulfill all his expectations! You have pressure and be a shopping queen. This case he hasnt care your sick, your health! He just think you made a mistake and brought troubles to him!

You cannot hide this questions anymore, be a brave girl and face to him, solve this problem whatever is good new or bad new!

王國長老

王國長老

引用:跟他拍拖2年,他到了想結婚的年紀,他說曾

跟他拍拖2年,他到了想結婚的年紀,他說曾經糾結過是否真的因為愛我而結婚,他的好朋友也叫他想清楚,不 ...
趁未有孩子就盡快離婚吧,跟著這樣的男人會一生痛苦。

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

男爵府

引用:跟他拍拖2年,他到了想結婚的年紀,他說曾

跟他拍拖2年,他到了想結婚的年紀,他說曾經糾結過是否真的因為愛我而結婚,他的好朋友也叫他想清楚,不 ...
走啦。婚姻之中最重要既係尊重,佢完全無尊重過你。而且佢都唔愛你,甚至係嫌棄你,不斷咁想要谷你成為佢心目中果一位。如果無小朋友就即刻走了,可以無愛情,但唔可以無尊嚴

做人,5好難为自己

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章

引用:Quote:eggpudding 發表於 15-10-7 18:15 有

he said when he choose to marry me he think of me as a sweet girl.Now that he found out im not a goo ...
你現在點?
搵親戚朋友家暫住先

長痛不如短痛
今日佢可以趕你走
下次唔知會點對你
好好諗清楚之後的路點行

珊瑚宮

環保接龍勳章

你諗下佢衰野,慢慢你就發覺無佢你更快樂。

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

首頁
12345...8

尾頁

跳至