跳至

首頁

尾頁

大宅

嘻~~~多謝晒你呀!
我都記得你8月尾..到時約你~yeah!
原文章由 sunmoonlaw 於 08-7-31 18:02 發表

哈~~我當然不是記得,因為我昨天跟她通了電,她自己說的 ,如果不是我都不記得...哈~~
結果買左份小禮物送給她(可是俾佢大仔拆左 )~~大個女啦~~ ...
[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

大宅

活動日期: 2008年08月10日(Sun)
活動時間: 1300-1700
活動地點: 彌敦道恆隆大廈3樓Pom Cafe(潮流特區對面)
活動收費:成人$150- 小童(3-11歲)$75- (3歲以下免費)

網名 參加人數
1) jennyliu2A2B (0802X1)
2) atty 2A1B
3) noddybanana 3A2B (0802X1)
4) sasa612 2A1B
5) pigungmama 2A1B
6) virginia_chau 2A1B1C
7) sunmoonlaw 2A1B
8) 小谷 2A1B1C
9) winkwink 3A2B (0802X1)
10) markluk 2A1B
11) lovelyqueen 2A1B
12) Octopusma2A1B1C
13) kids411 2A1B
14) littlebear328 2A1B
15) pi_pi 2A1B
16) tallmama 2A1B
17) 小孖寶 2A1B
18) CTS 2A1B
19) wxy 2A1B
20) littlecook 2A1B
21) axis 2A1B
22) tungmami 2A1B
23) BarbieMama 1A1B
24) cchan212 2A1B
25) aydentam 2A1B
26) et612 2A1B
27) fanmama 2A1B
28) ivytse_20002000 2A1B
29) mz! 2A1B
30) at_22g 2A1B
31) lingf 2A1B
32) karyeemummy 2A1B
33) hitomiykk 2A1B
34) winbun 2A1B
35) elsie0616 4A2B (0802X2)
36) kaze 2A1B
37) fongcha 2A1B
38)EthanSon 2A1B
共79A42B3C(當中只有39個BB 0係party小主角)
[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔計今日,仲有6日d "2月亞b"可以相聚喇...

大宅

yeah!I am looking forward to our 1/2 year old party!

大宅

好期待呀!快0的到8月10日啦

男爵府

今個星期好忙碌....星期6去bb展,星期日去party....實累死

大宅

原文章由 noddybanana 於 08-8-3 22:00 發表
嘻~放心啦,其實firm左個個人都比左錢....所以冇問題,除非你帶多左人啦

我張過數收據 also 甩左色呀 !
Can I print out the email (with my payment time & reference no.) that I sent to noddybanana before for registration ?

大宅

原文章由 hitomiykk 於 08-8-5 08:41 發表
今個星期好忙碌....星期6去bb展,星期日去party....實累死

我都係呀~~
星期六去BB展掃貨

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

我會星期五去...咁星期六可以休息一日 , 星期日再玩過.

男爵府

我都想星期5去....不過要返工,就算等放工去都去唔到啦,我放6點..果度8點close

大宅

ok ar....and u bring ur receive too la..thx
原文章由 winbun 於 08-8-5 10:45 發表

我張過數收據 also 甩左色呀 !
Can I print out the email (with my payment time & reference no.) that I sent to noddybanana before for registration ?

大宅

我星期5可能會去呀....因為怕星期6,日多人...而且我全職媽媽,星期5去會少0的人,唔駛同人迫
原文章由 hitomiykk 於 08-8-5 13:02 發表
我都想星期5去....不過要返工,就算等放工去都去唔到啦,我放6點..果度8點close

大宅

我都打算sat帶埋阿仔去bb展, 唔知排隊買飛入場會唔會排好耐呢??

大宅

喂喂~我又係星期五去wor...睇吓到時見唔見見你先

原文章由 EthanSon 於 08-8-5 12:42 發表
我會星期五去...咁星期六可以休息一日 , 星期日再玩過.

大宅

吓....帶埋豪仔去會唔會多人好迫呀

原文章由 markluk 於 08-8-5 14:13 發表
我都打算sat帶埋阿仔去bb展, 唔知排隊買飛入場會唔會排好耐呢??

大宅

原文章由 tungmami 於 08-8-5 14:39 發表
吓....帶埋豪仔去會唔會多人好迫呀

都怕架...仲驚佢勁扭計添呀, 到時我就頭痛囉

大宅

原文章由 markluk 於 08-8-5 16:22 發表

都怕架...仲驚佢勁扭計添呀, 到時我就頭痛囉

算啦~~入去四周行, 他們不會咁易樓計的
不知會不會見到你呢

男爵府

我要入去掃思詩樂.....$20 一盒濕紙巾,平時我買開最平都係22蚊....$25一包加送20片既棉....真係好抵呀~

民房

第一次去唔知有嘜野好買

大宅

原文章由 sunmoonlaw 於 08-8-5 16:57 發表

算啦~~入去四周行, 他們不會咁易樓計的
不知會不會見到你呢

老公話早上去可能無咁多人喎....咁你地打算幾點去呀??

首頁

尾頁

跳至