自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

引用:咁請問我第一次買annual pass,点樣可以平D

原帖由 pp1130 於 15-11-10 發表
咁請問我第一次買annual pass,点樣可以平D?(兩大一小)
唔好再問,有正義人仕,費事平D一定要做犯法野,比人插。

大宅

引用:Quote:原帖由+aby336+於+15-11-10+發表賣黃

原帖由 tsuilan 於 15-11-10 發表
取票尾d mama都公開教人啦,都係犯法架,上二手網買平門票都犯法,又公開,甘你唔好上網睇野啦,唔適合你。 ...

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

tsuilan 發表於 15-11-10 09:08
我地做會員比曬錢,與友同行d飛有權賣比朋友或外人,唔合唔使發言,取票尾都犯法,又甘多人取,d mama又上b ...
好心提醒妳啫, 如你覺得不合, 咪繼續賣黃牛飛, 殺出一條血路囉

大宅

引用:明人不做暗事大家做人阿媽,+仲好意思上網分

原帖由 aby336 於 15-11-10 發表
明人不做暗事

大家做人阿媽, 仲好意思上網分享做衰野咁明目張膽, 點教你地自己小朋友
絕對應同

用戶要求終止服務

引用:我想問下,阿囡明天生日,佢話想要一張學生金

原帖由 ydoris 於 15-11-10 發表
我想問下,阿囡明天生日,佢話想要一張學生金卡做禮物.OK既,我打算買2張,因為要買張俾大囡同佢入園玩.但明天 ...
去旅行社,工聯會買1日門票,再入去upgrade

用戶要求終止服務

引用:我想問下,阿囡明天生日,佢話想要一張學生金

我想問下,阿囡明天生日,佢話想要一張學生金卡做禮物.OK既,我打算買2張,因為要買張俾大囡同佢入園玩.但明天 ...
係喎,而家先睇清楚。你可以呢幾日去香港站有個迪士尼中心買金咭年票,到星期日持金咭買生日優惠嘅門票

男爵府

畀面勳章

pp1130 發表於 15-11-10 09:39
咁請問我第一次買annual pass,点樣可以平D?(兩大一小)
去旅行社買2日門票,可以7日內入園2次,聖誕節都用得,最好聖誕節時去,因為銀咭聖誕節入唔到
計算:
旅行社買2日門票,大人$610/張,小童$430/張
第2次入園時升級,因為銀咭買嘢及食嘢都會有折扣,所以第2日入園時即刻升級係最好
升級時門票是用正價計算折扣,即大人係$988-$680=$308,小童係$698-$480=$218

埋單:
(610+308)X2 + (430+218) = $2,484

之後你會唔會學其他JM賣特價門票比人我唔知,但一開始就係咁最平

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

回覆 happybebebe 的帖子

借問聲買學生金卡年票,要用學生証嗎?如果今日可以去買,明天生日可以連蛋糕一齊送俾佢啦.
仲有所謂生日優惠係未買佢張金卡時送既,星期日可以用佢來係入口個度買我個張?平幾多?我個日都生日,咁係未仲有野送俾我呢?因為我吾係用年票.

另外我買2張金卡,石吾可以買2張生日優惠??即係一個人既生日月,用2次生日優惠.咁就可以一家4口平些入園.

最後問,學生金卡會和成人一樣可以免費泊車嗎??
我覺得好亂但又想平D買到年票啦..同佢地玩1次都OK啦...

用戶要求終止服務

引用:回覆 happybebebe 的帖子借問聲買學生金卡

借問聲買學生金卡年票,要用學生証嗎?如果今日可以去買,明天生日可以連蛋糕一齊送 ...
我其實得銀咭咋
我見啲jm幫1個小朋友申請金咭,就可以ffree parking
仲有金咭無免費生日蛋糕咖

用戶要求終止服務

引用:回覆 happybebebe 的帖子借問聲買學生金卡

借問聲買學生金卡年票,要用學生証嗎?如果今日可以去買,明天生日可以連蛋糕一齊送 ...
Sorry又睇錯。我以為你問生日迪士尼有無蛋糕。sorrysorry

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

大宅

MommyPanel勳章 瞓得好勳章

引用:我15年4月到期原有2張銀卡(舊價成人$850,

原帖由 tsuilan 於 15-11-09 發表
我15年4月到期原有2張銀卡(舊價成人$850,小童$600,但我15年2月尾在樂園內見到朋友,我叫她比票尾我,甘我 ...
好勁,好專業!門口賣有冇比人話

大宅

回覆 kitkit0122 的帖子

THX...
明白晒

大宅

請問生日有咩優惠架?我今個星期日7大2小去,好金!

子爵府

引用:Quote:tsuilan 發表於 15-11-10 09:08 我地

原帖由 LL1999 於 15-11-10 發表
好心提醒妳啫, 如你覺得不合, 咪繼續賣黃牛飛, 殺出一條血路囉
bk 二手市場好多人賣門票和徵票尾,又教人點取票尾,你可逐一叫人唔好賣唔好講,你又要叫d媽媽唔好問點平,在迪士尼收銀處買就最平,未又大把媽媽貪平犯法在二手市場買門票。

男爵府

引用:Quote:原帖由 ydoris 於 15-11-10 發表回覆

原帖由 happybebebe 於 15-11-10 發表
我其實得銀咭咋
我見啲jm幫1個小朋友申請金咭,就可以ffree parking
仲有金咭無免費生日蛋糕咖
Free parking 好似只有白金卡才有
其他卡就只是日泊平40元

用戶要求終止服務

引用:請問生日有咩優惠架?我今個星期日7大2小去

原帖由 iris0914hk 於 15-11-10 發表
請問生日有咩優惠架?我今個星期日7大2小去,好金!
上hongkongdisneyland.com比較下奇妙處處通嘅生日優惠。

我個人覺得啲優惠好廢。我持有銀卡根本生日嘅優惠係無用
(生日當天銀卡自己免費入場,唔通我放低啲家人一個人星期六入咩)

用戶要求終止服務

引用:Quote:原帖由 happybebebe 於 15-11-10 發

原帖由 hoho326 於 15-11-10 發表
Free parking 好似只有白金卡才有
其他卡就只是日泊平40元
金卡都有free parking.

男爵府

引用:Quote:原帖由 hoho326 於 15-11-10 發表Fre

原帖由 happybebebe 於 15-11-10 發表
金卡都有free parking.
你啱

首頁

尾頁

跳至