親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

引用:Website+提及一張床free+1位小朋友,即是一

原帖由 熊貓BB 於 16-02-18 發表
Website 提及一張床free 1位小朋友,即是一張雙人床給兩位大人亦只free1位小朋友。所以我理解是無論是三人 ...
我朋友已替我訂咗兩間房,其中包括家庭房同一間雙床雙人房,四晚加埋先六千港紙左右,平過其他酒店一半,仲要係到付,超開心!慳返啲錢可以豪食

I 大蚊豬   

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+熊貓BB+於+16-02-18+發表Webs

原帖由 fionlei88 於 16-02-19 發表
我朋友已替我訂咗兩間房,其中包括家庭房同一間雙床雙人房,四晚加埋先六千港紙左右,平過其他酒店一半,仲 ...
恭喜

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:我試左,入2個大人同3個大人一樣價錢,咁

原帖由 02413124 於 16-02-19 發表
我試左,入2個大人同3個大人一樣價錢,咁我當8歲個個係大人未得
你個情況可當3大2小咁卜3人房,但我會建議訂4人家庭房,價格貴小小但間房大好多。

大宅

回覆:一家四囗住新宿東橫Inn ok嗎?

如果成田機場去方便嗎?因已hold酒店,不過睇梗vanilla,要20:55先落機.係未搭nex去品川,謝謝

伯爵府

熊貓BB 發表於 16-2-18 13:43
好正!👍🏻👍🏻👍🏻 enjoy! Monorail站都已望到,附近有和民和 ...
請問附近食燒肉係咪得牛角? 有冇試過? 掂唔掂?
另外, 附近除咗麥當勞, 有冇食早餐的cafe? 我唔想連續7日食東橫inn的飯糰.

伯爵府

有個問題想請教各位.

我哋4大2小, book咗兩間唔同房型, 分別兩個booking, 一間用我名 (會員), 一間都係我book, 但泊宿人填我老公 (非會員), 因為之前試過同名同日期好似不能同時book兩間房, 所以一間填我老公.

咁去到入住時可唔可以用我會員價俾晒兩間房租? 定係要我老公入會先可享會員價? 定係其實我可以用我名book晒兩間房?

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:有個問題想請教各位.我哋4大2小, book咗兩

原帖由 ioi 於 16-02-28 發表
有個問題想請教各位.

我哋4大2小, book咗兩間唔同房型, 分別兩個booking, 一間用我名 (會員), 一間都係我b ...
我之前幫人book同booking同房型訂,都要入2個名,朋友去到話酒店要求每房都要入會先有折!
另一次我訂自己住房加幫朋友訂,房型唔同分2個booking.但入住時check in個職員又可以比一個人入會,2間房一起找數(當時2房也是非會員訂)

伯爵府

maggielau0705 發表於 16-2-28 15:23
我之前幫人book同booking同房型訂,都要入2個名,朋友去到話酒店要求每房都要入會先有折!
另一次我訂自己 ...
ok. 謝謝資料!

子爵府

回覆:ahmama 的帖子

係呀,有家庭房的話

男爵府

回覆:ioi 的帖子

我沒有吃,我去了新宿六歌仙吃烤肉及海鮮放題。

ioi    發表於 16-2-28 22:22

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:Quote:熊貓BB 發表於 16-2-18 13:43 好正!

請問附近食燒肉係咪得牛角? 有冇試過? 掂唔掂?
另外, 附近除咗麥當勞, 有冇食早餐的cafe? 我唔想連續7日食 ...
Monorail站有間食朱古力牛角酥咖啡連鎖店,呢間好味。品川站又再多d選擇。

ioi    發表於 16-2-28 22:22

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+ioi+於+16-02-28+發表有個問

原帖由 maggielau0705 於 16-02-28 發表
另一次我訂自己 ...
Maggie ,

如果非會員,係未冇得 book 呀?

咁下次去,入左會先

Booking.com 都 full 左我個幾日

公爵府

引用:Quote:原帖由 ioi 於 16-02-28 發表有個問

原帖由 maggielau0705 於 16-02-28 發表
另一次我訂自己 ...
你sure兩間房都有節?我之前喺背包爬文,一個會員只可以一個房有節。唔知係counter出錯or policy改咗。

公爵府

引用:有個問題想請教各位.我哋4大2小, book咗兩

有個問題想請教各位.

我哋4大2小, book咗兩間唔同房型, 分別兩個booking, 一間用我名 (會員), 一間都係我b ...
一個名一定可以book超過一間房,但要喺入住人度落另一個名。我係會員,雪祭期間試過同日hold咗幾間東橫嘅房。

公爵府

回覆:chickenwing2006 的帖子

日本酒店免費取消, 只要夠勤力,隨時可以執雞。就算雪祭,我都見過札幌東橫有房。

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 maggielau0705 於 16-02-28

原帖由 heilok 於 16-02-29 發表
你sure兩間房都有節?我之前喺背包爬文,一個會員只可以一個房有節。唔知係counter出錯or policy改咗。

...
Yes,

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 maggielau0705 於 16-02-28

原帖由 chickenwing2006 於 16-02-29 發表
Maggie ,

如果非會員,係未冇得 book 呀?
非會員東橫inn可3個月前book. 會員6個月前,你住邊幾日?

大宅

bnam 發表於 16-2-17 00:15
睇d討論區話近歌舞伎町,人流複雜,有小朋友同行, 最好吾好住呢區喎!大家有咩意見?

...
個仔八歲時同佢住過兩晚ok架,夜晚出去食野仲方便,不過拖住個小朋友d古惑仔知我唔係客都費事派傳單俾我,有d覺得唔抵,見識少咗d野咁囉。但入夜就多咗醉酒佬要小心d,不過就算坐JR都成日見醉酒佬醉到瞓地,去邊都係要自己小心啦

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+chickenwing2006+於+16-02-29

原帖由 maggielau0705 於 16-02-29 發表
非會員東橫inn可3個月前book. 會員6個月前,你住邊幾日?
Hi hi ~ 住3 晚咋,6/21-24 (3 nights)

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 maggielau0705 於 16-02-29

原帖由 chickenwing2006 於 16-03-01 發表
Hi hi ~ 住3 晚咋,6/21-24 (3 nights)
明天幫你睇,是否新宿?

首頁

尾頁

跳至