親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:AJBabies+發表於+16-4-10+10:55+我都

原帖由 magpik 於 16-04-10 發表
星野好大,住一晚係玩唔晒,起碼儀2晚享受下佢d設施。下次去我會住多晚星野~
係無咩arm老人家,但我爸媽 ...
Ic Tks~ 咁我應該唔會去星野喇因公公婆婆唔會自己周圍行下影下相個d,費事悶親佢地 下次有機會自己一家四口去先過去玩啦

男爵府

回覆:急請教7日北海道自駕

借位分享下,我下個月都去北海道8日自駕遊,1家3口,小朋友4歲,行程如下:

DAY 1: 取車>千歲。住ANA
DAY 2: 新德。住YORKSHIRE FARM。
DAY 3: 新德, 住Sahoro Resort Hotel。
DAY 4: 富良野。住FURANO LA TERRE
DAY 5: 富良野。住FURANO LA TERRE
DAY 6: 旭川動物園>札幌。住薄野APA
DAY 7: 小樽>札幌。住薄野APA
DAY 8: 回港。

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:借位分享下,我下個月都去北海道8日自駕遊

原帖由 ecem000 於 16-04-10 發表
借位分享下,我下個月都去北海道8日自駕遊,1家3口,小朋友4歲,行程如下:

DAY 1: 取車>千歲。住ANA
5月富良野係咪未有花?新得有咩行程,要住兩晚?

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆:急請教7日北海道自駕

札幌cross hotel乾濕分離,但唔太近jr站。

男爵府

引用:+本帖最後由+tst1800+於+16-4-10+00:31+編

原帖由 tst1800 於 16-04-10 發表

札幌 Century World 係四星頭酒店,JR 行 2-3分鐘,地下街直 ...
原先agent幫我報酒店日程係:
Day1-札幌 century Royal
Day2-旭川 la vista
Day3&4-富良野 natural ward
Day5&6-札幌 century royal
即3晚札幌,1晚旭川,2晚富良野,後來綜合意見我就叫佢改為day1札幌,day2&3富良野,day4-6札幌,但價錢就要每位大人多成$1000,覺得唔抵貴咗好多,宜家都唔知點好,情願好似之前報嘅stay1晚旭川 la vista嘥少少時間係車程到但又慳返總共$4000呢?求意見

禁止訪問

男爵府

引用:Quote:AJBabies+發表於+16-4-10+20:37+原先

自己上網訂啦, A 乜鬼準
上網 Check 價錢,是否需要相差咁多,一目瞭然.
請教機票除咗through cxholiday,仲可以係邊到格價買到?

禁止訪問

男爵府

引用:Quote:AJBabies+發表於+16-4-10+22:37+請教

不方便賣廣告,請 Check PM.
Tks so much

大宅

回覆 magpik 的帖子

可否pm給我嗎?Thanks

子爵府

magpik 發表於 16-4-9 23:13
我都係老公一人渣車,有公公婆婆同囡囡
老公話比想像中舒服~
可否PM埋給我!謝謝你

首頁

尾頁

跳至