影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:ivyscyip 發表於 16-5-6 21:22 Me 2!

原帖由 Honeyhoneybabe 於 16-05-06 發表
咩叫blx ar?
我信小河! 等佢地遲啲先再公開!反正而家宋仲基攞獎對佢前途最重要!
話哂喬妹地位係亞洲咁 ...
我都唔知blx的意思,查一下原來解:

玻璃心,一种网络用语。
中文名
玻璃心
外文名
Bo li xin
原义
玻璃般容易碎裂
指很容易就受到打击,内心过于敏感的人。直接的字面意思指内心太脆弱敏感,非常非常容易受到伤害的人。.进一步引申意义为,别人不经意的玩笑话或打趣,都能使他受到伤害,胡思乱想。网络上一般都是用这层意思

男爵府

ivyscyip 發表於 16-5-6 21:22
Me 2! 阿女仲做緊補充!

今晚會有好多blx出現,因為去食飯有視頻,他搭了女性的肩

所以,談什麼戀愛都吾好公開,又煩又大壓力!

伯爵府

環保接龍勳章

mickeyeva 發表於 16-5-6 21:15
你哋有冇睇韓國發佈會,原來智媛CP上台時有拖手,反而宋宋冇,喬妹自己行先,仲基好無癮
...

係~? 無睇過喎!不過覺得仲基唔會,因佢講明唔會公開恋情

男爵府

mickeyeva 發表於 16-5-6 21:15
你哋有冇睇韓國發佈會,原來智媛CP上台時有拖手,反而宋宋冇,喬妹自己行先,仲基好無癮
...

吾怪得之百度d人話仲基在韓國發佈會那樣子好像生無可戀啦!

不過,如佢瞭解喬妹既話,吾會怪佢甘做!

所以,在香港發佈會,仲基主動撩喬妹,等喬妹吾好甘拘謹,發佈會後報刋的訪問,攬肩攬到夠

子爵府

報度
視頻搭肩好平常啫 仲要行到有距離 好正常呀

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我愛小魔怪 發表於 16-5-6 22:05
係~? 無睇過喎!不過覺得仲基唔會,因佢講明唔會公開恋情

1:12 太后韓國發佈會

http://www.tudou.com/programs/view/Le456xWJ5F8/

伯爵府

好媽媽勳章

引用:報度視頻搭肩好平常啫+仲要行到有距離+好正

原帖由 鬆一鬆 於 16-05-06 發表
報度
視頻搭肩好平常啫 仲要行到有距離 好正常呀
其實係我地open定內地粉絲保守?講真雖然都可以話係親密舉動,但我同同事朋友都會咁。

仲基又唔係傻瓜,又唔係會公開戀情,呢個一係妹一係工作人員囉。

子爵府

ivyscyip 發表於 16-5-6 22:56
其實係我地open定內地粉絲保守?講真雖然都可以話係親密舉動,但我同同事朋友都會咁。

仲基又唔係傻瓜,又 ...

我覺得內地人保守d 好似支礦泉水咁 可以講咁耐 今朝jm post 個張相又話貼住喬妹 咁戲中係情侶好正常啫 感覺百度jm係處處保護喬妹 捉緊仲基黃腳雞咁

子爵府

個女仔有d 似佢阿妹 我印象中佢妹妹個頭好圓

伯爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:ivyscyip+發表於+16-5-6+22:56+其實

原帖由 鬆一鬆 於 16-05-06 發表
我覺得內地人保守d 好似支礦泉水咁 可以講咁耐 今朝jm post 個張相又話貼住喬妹 咁戲中係情侶好正常啫 感 ...
係㗎,好明顯!其實喬妺上星期同泰國友人個張咪仲親密。CP粉好鬼煩,最好張張相都0異性,尤其男方。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

轉貼百度, 大家認同嗎

作为一个看过他们生活的世界的人,乔妹在他生世中的表现真让人觉得有飞蛾扑火的感觉,一开始就很热烈,反而太后里她很克制冷静,所以看太后前几集虽然身边的朋友都觉得他俩配一脸,但我并没有入坑,让我有点异样的是汽车入海后小宋救乔后拍背的那个笑容,真的是发自内心的荡漾啊,就觉得小宋应该是动了情的,直到后来乔在小红车回望小宋以及谈血型那,我就躺坑了,看到了他俩的互动,有戏,之后是各种约饭、各种谈话解读,给人感觉小宋智慧又勇敢。纽约吃饭绝对是乔的喜好,当初他生世后传乔和xb也就有纽约会面的,记得当时我们还从乔传的照片的玻璃反光中猜测拍照之人是xb,总之一句话,坐等双宋结婚,吃糖。

子爵府

mickeyeva 發表於 16-5-6 23:32
轉貼百度, 大家認同嗎

作为一个看过他们生活的世界的人,乔妹在他生世中的表现真让人觉 ...

無乜特別 都係百度jm 感想

子爵府

回覆樓主:

我幾鐘意佢講呢段 又啱喎 毎次都抹黑喬妹 趙公子當年只讚喬妹俾晒工佢領 今次仲基係公開讚美及認同佢演技 喬妹當年講過佢最想收到呢d 讚美 佢終於等到啦

子爵府

我幾鐘意佢講呢段 又啱喎 毎次都抹黑喬妹 趙公子當年只讚喬妹俾晒工佢領 今次仲基係公開讚美及認同佢演技 喬妹當年講過佢最想收到呢d 讚美 佢終於等到啦

伯爵府

報到先

大宅

係百度睇㺫 宋仲基澄清高不可攀 呢四個字,係咩事呀? 有無新聞原文呀? thanks

瑪瑙宮

好媽媽勳章

mickeyeva 發表於 16-5-6 20:53
我個仔出年呈分,努力,團結

我個女又係呀

報到先

伯爵府

環保接龍勳章

Honeyhoneybabe 發表於 16-5-7 02:12
係百度睇㺫 宋仲基澄清高不可攀 呢四個字,係咩事呀? 有無新聞原文呀? thanks
...

因為翻了譯成“高不可攀”,唔係讚賞嘅形容,所以仲基公司特别出澄淸!
原本意思大约係讚喬妹位置好高,而仲基會好努力追上。其實我想呢段説話好感動!仲基應有弦外之音!

大宅

我愛小魔怪 發表於 16-5-7 07:20
因為翻了譯成“高不可攀”,唔係讚賞嘅形容,所以仲基公司特别出澄淸!
原本意思大约係讚喬妹位置好高,而 ...

高不可攀又唔係啲咩壞話,點解要澄清呀?
同埋公司原文係咩呀?

男爵府

我愛小魔怪 發表於 16-5-7 07:20
原本意思大约係讚喬妹位置好高,而 ...

好像是否還澄清""沒有澄清绯聞""呀?

首頁

尾頁

跳至