自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

王國長老

妳對朋友真係好,如果我見呢d場面一定打退堂鼓,更何況帶住小朋友,no way. 
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

男爵府

好媽媽勳章

你朋友又真係

子爵府

D人好顛GA,我都係大住肚去,D人都唔會理你,係甘迫你,我用手擋拎住D野擋住個肚囉,我老公就係甘俾人踩,D人唔會理你,想點行就點行,有個女人攝位想行我同老公中間果位,一邊推一邊踩上我老公對腳上面行,我老公咪鬧鬼佢囉,,,想行都唔駛甘,,夾硬行MA,個女人仲0係度話我想過果邊,顛GA

水晶宮

妳大肚都仲去呀! 咁博呀??

原文章由 phoebe^^ 於 08-11-21 19:39 發表
D人好顛GA,我都係大住肚去,D人都唔會理你,係甘迫你,我用手擋拎住D野擋住個肚囉,我老公就係甘俾人踩,D人唔會理你,想點行就點行,有個女人攝位想行我同老公中間果位,一邊推一邊踩上我老公對腳上面行,我老公咪鬧鬼佢囉,, ...

自由太多會令世人失去平衡

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

乜D野真係平得咁緊要?多人到都要排隊又盛咁鬼誇張......

大宅

好媽媽勳章

我諗起好似花師奶果種呢...日本卡通片百貨公司大減價,啲人係搶棵菜都要搶過你死我活咁mouth:
不過平嘢呢啲自問冇本事同人爭,又帶住啲細路,都係望下就算...

珍珠宮

好媽媽勳章

我尋日同個妹去, 佢話仲以為去左年宵花市添mouth:

其實我都唔明咁多人買果D黑色包裝的乜野枕頭, 好好訓架咩? 我睇過果D床上套裝, 都唔係好靚JER, 咁多人搶既? 可能係我唔識貨, 我尋日淨係買左頸巾咋~

子爵府

原文章由 mickeywinnie3 於 08-11-21 19:47 發表
妳大肚都仲去呀! 咁博呀??

所以人多地方我唔行,我去睇乾衣機MA,BB野我一D都冇睇,見甘多人都唔敢迫,之後走左去女裝襪果度,果度冇人可以俾我慢慢睇,買完野我都拿拿聲走LU

侯爵府

我今朝同 us 返嚟既朋友去.. 以為開 10am, 所以 almost 10 去到, 點知去到啦.... 11:00am 先開... 我吔咪照排囉.... 嘩 ! 到入去時, d 人簡直係 crazy ... bb 部, 床上用品部直情迫到痴咗線..... 唉... 我諗住一場嚟到咪買小小野走囉.. 好彩走時去咗個死角位 cashier 先好快比到 $ 渣... 其餘 d counter 條龍長到, 冇 一粒鐘都比唔到 $

侯爵府

原文章由 晞玥 於 08-11-21 19:50 發表
乜D野真係平得咁緊要?多人到都要排隊又盛咁鬼誇張......

我唔覺啦... 11 月尾吉記 big sales 應該平 d

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

我睇完樓主個post, 奉勸各位想去既mami, 千其唔好帶小朋友去, 就算無意外, 都會嚇親佢地

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

咁嘅環境,莫講保安,相信連防暴警察都攪唔惦啦!

男爵府

我今早看見報紙頭條即刻打消念頭唔去,再轉戰sogo,其實上星期巳去掃完,今日淨係買床單,雅芳婷公仔床單(單人)都係$109,重有disney的所有公仔,如﹕stitch、公主、chic & dale等等重多款個一田,都係$158,起碼唔駛去迫先

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

好明白你心情

一田真係安排失當

原文章由 藍藍 於 08-11-21 15:26 發表
我朋友尋日打比我叫我今日幫佢去一田買特價$199既全綿床品連被芯套裝2套...咁我從未去過依D特價場買野估唔到佢會咁多人,所以我帶埋2個仔去,我朋友同我講佢地9點開,我9點前已到達..見到3樓位置架起左鐵馬,諗到要排隊 ...

大宅

其實有幾平呀??多人到咁??mouth:

凡去哩啲場合,,都一定唔可以帶小朋友去,,人又多,,又雜,,又焗,,又混亂,,唔踩死都焗死,,唔見咗都唔知揾唔揾得返??

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

你真係夠哂朋友喎, 咁多人都帶住2個B去同人迫, 你個朋友真係使人唔使本喇

大宅

我尋日都有去, 見到人山人海, 祇係行咗無咁多人個邊, 見到無咩筍嘢, 就拿拿聲走. 沿途見好多人拿著10包8包床上用品向著火車站方向走去, 我諗d人係係一田買完之後帶返內地炒買, 好似早前出奧運紀念票咁.
另外, 一田話大減價, 我見到d貨ga品質唔值咁多錢囉! d貨ga品質好cheap cheap. 係出口店d貨囉.

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

D人仲話怕工都沒埋,又咁顛咁買,你咪望佢地買完之後工都沒埋,攪住d野過日囉,呵呵..口講同手做都2樣事...
原文章由 藍藍 於 08-11-21 15:26 發表
我朋友尋日打比我叫我今日幫佢去一田買特價$199既全綿床品連被芯套裝2套...咁我從未去過依D特價場買野估唔到佢會咁多人,所以我帶埋2個仔去,我朋友同我講佢地9點開,我9點前已到達..見到3樓位置架起左鐵馬,諗到要排隊 ...
[size=medium]穎慧賢淑是伊人,怡悅自樂最歡欣

複式洋房

Too bad

伯爵府

好媽媽勳章

199果套迪士尼床上用品
其實平時也長期減的
並唔係佢寫到成千蚊o甘誇張
如果非特別日子...呢套係300元左右已包被心
有次做床上用品promote..
更加245元成套
同199元唔係差好多
又唔係迫到o甘

首頁

尾頁

跳至