自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

你返黎啦~~ 連大頭相都換埋???

係工展會買左 d 咩呀??

原文章由 JJA 於 08-12-16 14:57 發表
Hello! everybody

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

六枝裝 gift set 我買左啦!!

原文章由 雪文 於 08-12-16 14:58 發表
今日我去咗二間crabtree, 無晒六支裝handcream啦.

我試咗隻coatmilk味handcream, 臭到呀

水晶宮

d 人話可以通血管, 降膽固醇, 降血脂同埋減肥羅!!

我就又食又飲!!

原文章由 JJA 於 08-12-16 14:59 發表
CC,

食左有咩好??就咁飲ga???

子爵府

都係買食物and 醬料

click : http://www.baby-kingdom.com/?uid-124360-action-viewspace-itemid-40341

原文章由 cc0524 於 08-12-16 15:05 發表
你返黎啦~~ 連大頭相都換埋???

係工展會買左 d 咩呀??

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

幾錢呀, 近那里 ? 有朋友下星期請我入場呀, so我都會去逼下.

有無見天上野的地拖, 今日我見jusco佢的電視廣告好似幾好.

另你話的年糕是否 Korea加, 圓筒裝細細條的, Jusco賣 $25.9.

另Jusco有 LULU, 但極 潤.

凡士林, 我揾唔到骨膠元呀, 萬0 & jusco都無. 普通裝就有.

忙呀, 等陣來睇你的回復.

原文章由 JJA 於 08-12-16 15:00 發表
雪文,

我買到la , 嘩好多人呀!mouth:
生日月, 開心過

子爵府

雪文,

支嘢全名係:凡士林骨膠原大豆蛋白精華全效潤膚露
唔好去萬0/屈人寺買呀! 貴呀! 去藥房買la!

CC,

我前日行多幾間藥房都係$9 一支, 我又買多支

水晶宮

你都唔係買左好多野咋和!!

d 雞仔餅幾錢同埋係邊檔買架???

原文章由 JJA 於 08-12-16 15:11 發表
都係買食物and 醬料

click : http://www.baby-kingdom.com/?uid ... wspace-itemid-40341

水晶宮

好好彩, 我係樓下間藥房一見到佢就係賣 $9 啦!!

原文章由 JJA 於 08-12-16 15:15 發表

CC,

我前日行多幾間藥房都係$9 一支, 我又買多支 ...

子爵府

雪文,

1. 大澳老友記咸魚醬$45(大) $25(小)
2. 有天上嘢 counter
3. 吉吉島年糕是日本 Topvalu 牌, 圓餅形的, 似迷你光酥餅size, 白色的

原文章由 雪文 於 08-12-16 15:14 發表
幾錢呀, 近那里 ? 有朋友下星期請我入場呀, so我都會去逼下.

有無見天上野的地拖, 今日我見jusco佢的電視廣告好似幾好.

另你話的年糕是否 Korea加, 圓筒裝細細條的, Jusco賣 $25.9.

另Jusco有 LULU, 但極 潤.

...

子爵府

係雞仔餅大王 counter 呀, 都幾貴, 分$16 / $20 / $22 /$3x 不等, 但真係好食, 我平時唔食雞仔餅ga, 覺得好臭, 但佢果d又脆又香!

原文章由 cc0524 於 08-12-16 15:17 發表
你都唔係買左好多野咋和!!

d 雞仔餅幾錢同埋係邊檔買架???

水晶宮

JJA,唔好意思, 講多次咸魚醬點煮呀, 配咩來煮 ?

原文章由 JJA 於 08-12-16 15:20 發表
雪文,

1. 大澳老友記咸魚醬$45(大) $25(小)
2. 有天上嘢 counter
3. 吉吉島年糕是日本 Topvalu 牌, 圓餅形的, 似迷你光酥餅size, 白色的
生日月, 開心過

子爵府

覺唔覺佢一搽上手就好快被吸收晒, 唔會痴立立咁, 只剩番滑 , 我就最鐘意係咁 !

原文章由 cc0524 於 08-12-16 15:18 發表
好好彩, 我係樓下間藥房一見到佢就係賣 $9 啦!!

水晶宮

有無得試食呢 ? 好唔好味過鯉魚門的雞仔餅 ??

肥呀

原文章由 JJA 於 08-12-16 15:23 發表
係雞仔餅大王 counter 呀, 都幾貴, 分$16 / $20 / $22 /$3x 不等, 但真係好食, 我平時唔食雞仔餅ga, 覺得好臭, 但佢果d又脆又香!
生日月, 開心過

水晶宮

人哋買唔到呀

原文章由 JJA 於 08-12-16 15:30 發表
覺唔覺佢一搽上手就好快被吸收晒, 唔會痴立立咁, 只剩番滑 , 我就最鐘意係咁 !
生日月, 開心過

水晶宮

個名咁得意既?? 完全未聽過!! 其實花園街既奇趣餅家都幾好味架!

原文章由 JJA 於 08-12-16 15:23 發表

子爵府

我最鐘意用來炒蜜糖豆雞柳, 老公次次食到lam lam 脷
媽咪用來炒西芹茄子鮮魷都good ar

原文章由 雪文 於 08-12-16 15:29 發表
JJA,唔好意思, 講多次咸魚醬點煮呀, 配咩來煮 ?

水晶宮

唔好意思, 我仲未開黎用呀!

原文章由 JJA 於 08-12-16 15:30 發表

子爵府

花園街奇趣我哋食過喇! 都係差dd

原文章由 cc0524 於 08-12-16 15:32 發表
個名咁得意既?? 完全未聽過!! 其實花園街既奇趣餅家都幾好味架!

水晶宮

你有無去藥房問過者??? 可能太細枝佢收埋左你睇唔到呀!!

原文章由 雪文 於 08-12-16 15:31 發表
人哋買唔到呀

水晶宮

嘩~~ 佢比奇趣仲好味??? 咁到時真係要買包黎試下!!

原文章由 JJA 於 08-12-16 15:35 發表
花園街奇趣我哋食過喇! 都係差dd

首頁

尾頁

跳至