自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

近近地台北啦

珍珠宮

crystal0607 發表於 17-3-16 16:37
兩媽女去旅行, 第一次同媽媽 (50歲)一齊去, 求推介國家?
台灣? 韓國?泰國?

我中意泰國,住靚酒店歎下。喜歡行街又有大商場

男爵府

好媽媽勳章

Dwmn 發表於 17-3-17 03:31
我同我媽一年去咗韓國日本泰國台灣.

老人家最好去台灣, 語言無障礙, 食物口味夾到, 而且MTR 站都有電梯.
同意! 同阿爸阿媽跟團去過曼谷, 自由行去過首爾, 台中同台北+宜蘭, 佢地最鍾意台灣, 食物啱胃口, 有景睇, 有商場/outlet, 有按摩, 又多嘢食. 老人家唔行得太多, 部份日子包車去遠d, 其餘日子坐捷運或市中心步行距離內hea下, 佢地比較自在, 唔怕賣豬仔唔識路又唔識講

禁止訪問

珍珠宮

crystal0607 發表於 17-3-17 10:19
回覆 redhot 的帖子

有什麼靚酒店推介?

我住過半島河景房,幾中意。個泳池幾靚,我唔遊水,不過坐池邊飲下嘢上下網好舒服。出入要坐船,或者有人嫌佢麻煩,但去享受又唔趕時間,我就覺得遊下船河幾悠閑喇。嗰度有dinner buffet,有個唔知咩app可以有discount,你問問職員

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

會近近地, 台灣呀

首頁

尾頁

跳至