跳至

首頁

尾頁

民房

祝孖b媽早日康復!!

大宅

多謝各位關心, 我無事喇!

禁止訪問

大宅

請記得PM / E-MAIL你既E-MAIL ADDRESS比我呀, 我會SEND個ORDER FORM比你地.

my e-mail address: [email protected]

大宅

Jessica,

請check pm, Thx!

洋房

我都想訂一盒呀,未截止啊呵!

Updated list as follow:
1. Jessica (1盒金裝)
2. Vivienne (1盒金裝)
3. Wendy (1盒金裝)
4. Siupiggy (1盒金裝)
5. carina (1盒金裝)
6. Wing (1盒金裝)
7. Kuromi726 (1盒金裝)
8. Winifred (1盒金裝)
9. Kit (1盒金裝)
10. Maria (1盒金裝)
11. AK0406 (1盒金裝)
12. JC0228 (1盒金裝)
13. andie_chow(1盒金裝)
14.ChrisAfred (1盒金裝)
15.anniech2000 (1盒金裝)
16. cotyleung (1盒金裝)

孖b媽你要好好保重呀! 多d休息,希望你地3個都健健康康! 另外,我已send e-mail 給你了,請check!

大宅

孖b 媽,
我想問下你send 左比我地未呀?
因為我仲未收到呀.

洋房

Sorry, 我不需訂啦!

大宅

Winifred: 收到, 你disregard左我個e-mail啦!

carina, wing, kuromi726, ak0406: 我仲未收到你地e-mail address呀, 麻煩盡快send比我丫!

別墅

我e-mail 是 [email protected] 請send 個order form 給我!

原帖由 李露媚 於 09-2-15 00:25 發表
請記得PM / E-MAIL你既E-MAIL ADDRESS比我呀, 我會SEND個ORDER FORM比你地.

my e-mail address: [email protected]

首頁

尾頁

跳至