自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

babybabyki 發表於 17-9-15 13:15
好可愛!要多啲禁下佢啲肉球 唔係第日唔肯比你剪指甲

知道。義工姐姐教左我地。
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

candice0088 發表於 17-9-15 13:09
我都領養了兩隻狗。一隻係唔食得肉既齋狗。一隻係斷腳既肥狗...

兩隻衰豬日日霸我張床,咬我啲鞋... 不過 ...

狗狗痴人呀。 但原來喵喵都可以好嗲。

翡翠宮

hker 發表於 17-9-15 13:03
嘩!昨天才來,今天巳是這樣可愛!

不怕人的!

張相尋晚影架。佢真係一d都唔驚人。又嗲。

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大少拉 發表於 17-9-15 12:53
我家尋日黎左個新成員,一隻嗲嗲豬既唐貓貓,佢真係真係嗲到呢。。。。。。。我認知既貓貓係好cool既,但佢 ...
得閒影D正面相黎睇下啦

翡翠宮

shun282 發表於 17-9-15 12:57
回覆 大少拉 的帖子

鍾意你個句領養不棄養

多謝。希望多d人都好似標題果句1。

領養不棄養。

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

翡翠宮

mcyw888 發表於 17-9-15 14:39
得閒影D正面相黎睇下啦

都係咁冧。。。

mcyw888    發表於 17-9-15 15:22

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

大少拉 發表於 17-9-15 14:42
都係咁冧。。。

真喺嗲到暈

翡翠宮

Elsa1209 發表於 17-9-15 12:56
嘆得佢吖~ 感恩佢能擁有這個家

我都感恩佢可以黎到我家。

翡翠宮

701003 發表於 17-9-15 12:55
拿破侖布甸

係呀!

翡翠宮

豌豆花 發表於 17-9-15 12:55
歡迎加盟鏟屎官大本營

哈哈哈。第1日剷屎差d嘔。

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

大少拉 發表於 17-9-15 14:34
張相尋既影架。佢超唔怕人。嗲人嗲到我地暈哂。
...

你而家升級成為貓奴,應該都唔得閒煮嘢食了!

翡翠宮

tsung 發表於 17-9-15 14:42
真喺嗲到暈

佢無時無刻都嗲。今朝嗲到我老公暈左。。。

用戶要求終止服務

大少拉 發表於 17-9-15 14:44
哈哈哈。第1日剷屎差d嘔。 :hah ...

信我!剷剷吓你會連企d屎都愛上埋的,因為愛屋及烏嘛!

用戶要求終止服務

大少拉 發表於 17-9-15 14:45
佢無時無刻都嗲。今朝嗲到我老公暈左。。。

得閒要多d update布甸嘅新相呀!

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

大少拉 發表於 17-9-15 14:42
都係咁冧。。。

sweet sweet

子爵府

開心吸收勳章 15週年勳章

回覆樓主:

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

首頁
12345...10

尾頁

跳至