二手市場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

我都想知道, 可否摺合, 有什麼 colour, 幾多錢? 有冇更details 的資料可看, 或者網頁. 請email TO :
[email protected]

別墅

請問size幾多,有乜野顏色

大宅

Hi,
I want to buy one ,pls give me a information.thank you.

原帖由 jelly0414 於 09-3-6 14:41 發表

http://hk.image.auctions.yahoo.com/users/9/1/0/2/jelly_cyy-img145x121-1236138516____1-5.jpg" border="0">
旅行坐廁
...

男爵府

我見過一家庭俾個2/3歲大既細路用呢個廁所就咁係商場走廊解決.呢個用品係方便,但都要顧及大眾衛生.就算要用佢黎解決都要入廁所.呢個廁所唔代表唔會發出臭味!

大宅

原帖由 傻妹 於 09-3-7 11:53 發表
我見過一家庭俾個2/3歲大既細路用呢個廁所就咁係商場走廊解決.呢個用品係方便,但都要顧及大眾衛生.就算要用佢黎解決都要入廁所.呢個廁所唔代表唔會發出臭味! ...

其實依個產品係係搵唔到廁所情況底下用,例如郊外,長途車等.......係商場當然用反商埸廁所啦,依個只係個人用發問題,而唔係依個產品問題

大宅

由於有客人要求,所以再放圖片上黎

[table][/table]
旅行坐廁

同小朋友出街時要四圍搵廁所真係好唔方便,有廁所又要排隊,排得隊黎分分鐘瀨左,依家有左旅行坐廁就唔使煩喇!只要搵一個唔係好當眼既地方就可以比佢大小便都得喇!完事後就搵垃圾桶掉左個膠袋就OK喇!好方便架,現想推介比各位爸爸媽媽,包裝(一個廁板及2個膠袋)用完可自行配用其他背心膠袋,6-7歲小朋友都ok,係街度買要80蚊,而家係半價,攜帶方便,Size可放入公事包。可接合,接合後4.5CM高 X 20CM長 X 20CM闊,打開後10CM高,粉紅同綠色,$40一個(不包郵費),歡迎訂貨

男爵府

我知道唔係產品問題,只係想提醒各位用家要顧及公眾衛生才使用.

原帖由 jelly0414 於 09-3-7 13:09 發表

其實依個產品係係搵唔到廁所情況底下用,例如郊外,長途車等.......係商場當然用反商埸廁所啦,依個只係個人用發問題,而唔係依個產品問題

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

Pls PM me more details, Thx!

大宅

好媽媽勳章

pls check pm

侯爵府

大廚勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都想知道, 可否摺合, 有無摺合後嘅相睇?有什麼 colour, 幾多錢? 有冇更details 的資料可看, 或者網頁.

大宅

旅行坐廁

同小朋友出街時要四圍搵廁所真係好唔方便,有廁所又要排隊,排得隊黎分分鐘瀨左,依家有左旅行坐廁就唔使煩喇!只要搵一個唔係好當眼既地方就可以比佢大小便都得喇!完事後就搵垃圾桶掉左個膠袋就OK喇!好方便架,現想推介比各位爸爸媽媽,包裝(一個廁板及2個膠袋)用完可自行配用其他背心膠袋,6-7歲小朋友都ok,係街度買要80蚊,而家係半價,攜帶方便,Size可放入公事包。可接合,接合後4.5CM高 X 20CM長 X 20CM闊,打開後10CM高,粉紅同綠色,$40一個(不包郵費),歡迎訂貨
大埔交收就免費或速遞(由買家資付)
由於反應太熱烈,現正缺貨,請留EMAIL或電話貨到立即聯絡你,大約下星期SORRY^^

男爵府

pls check pm

珍珠宮

認識瑞士牛牛第二回 醒目開學勳章

pls pm me some more details, tks

大宅

原帖由 somaize 於 09-3-8 13:11 發表
pls pm me some more details, tks

請看pm

大宅

我都想買,可否pm我?
thx

大宅

好媽媽勳章 睛靈勳章

pls check pm, thanks!~
[link=http://lilypie.com][img noborder]http://lb2m.lilypie.com/TgM2p8.png[/img][/link]

[link=http://lilypie.com][img noborder]http://lb5f.lilypie.com/BoxJp8.png[/img][/link]

大宅

多謝各位查詢

大宅

原帖由 jelly0414 於 09-3-8 11:57 發表
http://hk.image.auctions.yahoo.com/users/9/1/0/2/jelly_cyy-img145x121-1236138516____1-5.jpg" border="0">

...

唔係麻, 斷貨. 我未買 wor. 我已經 pm 左個電話比你, 有貨唔該通知我.

大宅

原帖由 Gar 於 09-3-9 13:07 發表

唔係麻, 斷貨. 我未買 wor. 我已經 pm 左個電話比你, 有貨唔該通知我.

OK一定會通知你,多謝你既支持

大宅

本人問過運費喇!由於速遞費用太貴喇,現問左郵局平郵$5.2(如果平郵由買家自負風險),掛號加$13(以上費用由買家資付)大埔交又得,請各位PM公司或住宅
地址比我,如掛號請留埋電話。請講明要咩色同數量ths

首頁
12345...8

尾頁

跳至