自由講場

跳至

首頁
12345...13

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

sasa0516 發表於 18-4-29 22:37
我都係清左兩日
腰就快唔係自己,patpat骨都好痛

聽日兩位煩人唔係屋企,執埋三個櫃頂,有時間再執衣櫃
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

珍珠宮

好媽媽勳章

miriam 發表於 18-4-29 22:25
紀念冊同相我無丢

最經典係小學兼中學同學,佢仲 keep 住中學套校服

我本来都一直keep 住中學pe uniform, 昨天執出黎,突然覺得keep 黎有mug 用,跟住就掉左

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

回覆樓主

CD係就咁掉?
我諗緊有冇得recycle.

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

小學中學Xmas card 同書信,同每一封每一張影左張相,掉了

大宅

回覆樓主:

我都講埋一份,我都係要裝修,今日開始掉、掉、掉……大家努力

大宅

回覆樓主:

想問大家d書,文具,可以捐去邊?唔該哂

珍珠宮

2024年龍年勳章

miriam 發表於 18-4-29 18:44
中學教科書夠貴喇,兩本中文差唔多五舊水,畀速遞費幾十蚊都唔願,我慳返唔使拎去寄
...
CHEAP成咁....
希望每天開心渡過 ;-)

珍珠宮

2024年龍年勳章

baby_yee 發表於 18-4-29 16:46
我都好想掉左一箱冇郁成幾年既cd ar, 基本上而家連cd機都冇。 但未捨得郁
...
我拎晒去救世軍.

珍珠宮

2024年龍年勳章

iamthequeen 發表於 18-4-29 19:11
CD我真係真係好唔捨得,記得第一隻CD係中X時買草蜢嘅《永遠愛著你》。

每隻cd每首歌都有回憶,我唔捨得斷 ...
我其實送晒去救世軍後, 都耐唔耐有少少少少後悔架!! 不過無得返轉頭啦!! 當日考慮左好耐就逼自己恨心D!!
我當年齊晒所有SAMMI仲要保存得勁好連透明膠袋都KEEP埋.

珍珠宮

2024年龍年勳章

ganggang 發表於 18-4-29 22:07
我都就快搬屋,掉紧野,想問大家纪念性質既野掉唔掉,例如相簿,中心學纪念册etc
...
紀念冊和相片無丟, 但信就全部掉晒.

珍珠宮

2024年龍年勳章

30586 發表於 18-4-29 23:10
救世軍, 基本上佢剩係唔收二手床上用品/二手毛公仔/二手廚具, 其他乜都比晒佢.

珍珠宮

2024年龍年勳章

ganggang 發表於 18-4-29 22:47
小學中學Xmas card 同書信,同每一封每一張影左張相,掉了
你仲咁好心機每封影?? 勁!!!
我有D有興趣就睇一次, 無興趣就咁掉就算了, 其實有D人已完全無聯絡, 睇返對方寫乜真係有D打冷震.

大宅

Jessy 發表於 18-4-29 23:30
救世軍, 基本上佢剩係唔收二手床上用品/二手毛公仔/二手廚具, 其他乜都比晒佢. ...

唔該Jessy

男爵府

回覆樓主

4號有親戚拜訪,我都要斷舍離

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

今晚我斷捨離左個零食箱
抱怨只會使人發瘋,
報恩才會使人發奮 ❣

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

30586 發表於 18-4-29 23:10

之前捐左四大箱書畀救世軍
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

Jessy 發表於 18-4-29 23:21
CHEAP成咁....

就係咁 cheap,依家仲有一堆 S.1 & S.2 既書係度

王國長老

Jessy 發表於 18-4-29 23:30
救世軍, 基本上佢剩係唔收二手床上用品/二手毛公仔/二手廚具, 其他乜都比晒佢. ...

教科書都唔收

珍珠宮

2024年龍年勳章

miriam 發表於 18-4-30 01:10
就係咁 cheap,依家仲有一堆 S.1 & S.2 既書係度
試試上網打二手教科書回收,唔太舊應該有書局要

禁止訪問

首頁
12345...13

尾頁

跳至