時政擂台

跳至

首頁
12345...19

尾頁

複式洋房

唔該曬,終於知道大家既諗法

hungng    發表於 19-8-5 09:25

子爵府

wyeth冷知識勳章

Helllokitty 發表於 19-8-5 08:18
你有冇睇昨晚港台直播?有個將軍澳街坊行過公園就無端端被警察打到頭破血流,之後仲被警察築起人牆丫仔睇 ...

戲子太多

男爵府

mmk 發表於 19-8-5 08:14
我就同情個司機多過同情個女暴徒

x2, 而且真心唔明日, 呢幾日去得參予運動, 都明知隨後有暴力出現, 明知危險, 又唔番屋企, 仲要著住條裙, 我反而唔明那位小姐嘅心態!

pistachio    發表於 19-8-5 16:28

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

你有冇睇昨晚港台直播?有個將軍澳街坊行過公園就無端端被警察打到頭破血流,之後仲被警察築起人牆丫仔睇 ...

好清楚影到班黑衣人換番平民衣服~

做得黄屍一定係眼盲,心盲~

上次黃大仙班所謂街坊叫班警察走,幾百人走咗,那些(街坊)就圍毆幾個警察 ~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

男爵府

80smum 發表於 19-8-5 08:05
大家都係女人,被捕時咁樣被侮辱,我真係好想知撐警既今次會用咩理由?
感同身受,被扯甩底褲既係你自己, ...

好正常 而家係拘捕犯人 極不合作 犯法啊而家

hungng    發表於 19-8-5 09:26
te quiero mucho mi amo

伯爵府

Helllokitty 發表於 19-8-5 08:11
昨晚d 警察顛左

你就顛咗,仲撐班暴徒,佢不合作反抗才會意外被扯,扺佢啦,玩衝擊仲要著裙,咪就係搏咁囉,又有機會話警察啦

hungng    發表於 19-8-5 09:26

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

支持警察執法,不應姑息

hungng    發表於 19-8-5 09:27

侯爵府

最近佢的記者有無救佢,
世上千百萬人,不求別人幫助.只求不被惡攪,已很感恩

大宅

amax18 發表於 19-8-5 08:14
被捕都有人權,而且被捕唔等於判咗有罪

咁駛唔駛拉佢既時候同佢講, 你不如換返條褲先嘞,我怕你甩裙呀⋯⋯

pistachio    發表於 19-8-5 16:29
conniengor    發表於 19-8-5 09:34
hungng    發表於 19-8-5 09:27

禁止訪問

子爵府

大家都係女人,被捕時咁樣被侮辱,我真係好想知撐警既今次會用咩理由?

二個字扺死

hungng    發表於 19-8-5 09:28

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

珍珠宮

呢位街坊都幾趣怪
係人都知將軍澳游行
仲有閒情逸致陪囝囝兩個黑衫黑褲去行公園?
啊囝描述街坊係有高血壓仲去遊行?想激動d爆得快d?
同埋街坊都保養幾好喎咁後生有個咁大個仔

男爵府

大家都係人,聲音唔啱就圍人?
咁就係民主?

時 伐 曱命私刑暴力系列
https://www.facebook.com/486392624735448/posts/2990239524350733/

https://www.facebook.com/groups/80818851828/permalink/10156084235741829/

https://m.facebook.com/groups/250741921618495?view=permalink&id=3631694540189866

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

eggcarol 發表於 19-8-5 08:13
呢2日示威者好似痴左線咁,好恐怖

個個膽都愈來愈大,通街蒙臉黑衣人攞住武器,見野就破壞,見警察警署警車通通無一幸免。
真係好恐怖,就快同ISIS組織一樣啦。

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

將自己身處係危險之中,take your own risk, 唔好話幫香港人去,我地冇叫你地去,我地叫你早抖

hungng    發表於 19-8-5 09:29

公爵府

你有無睇到有個巴士司機俾黑衫打到暈左,班黑衫仲用遮遮住佢,搵燈射佢?警察亂打人當然要鬧要追究,咁你有無同時鬧班黑衫?

子爵府

算吧,呢度係咩地方,你仲未知?佢哋會話個女扺死,吾扺可憐。慳番啖氣。如果多人認同你就會搬去時事版

hungng    發表於 19-8-5 09:29

男爵府

amax18 發表於 19-8-5 08:14
被捕都有人權,而且被捕唔等於判咗有罪

香港人太安逸 你地契爺美國普通一個男警都可以無任何先兆打個女人落地啦

而家又話香港唔同美國? 成日話警察如何如何 你d 示威者著露肚臍裝激凸裝去警處掉磚 又裙就預左啦

又要靚 好難唔走光喔 人權? 俾人打俾人照果d 街坊先無人權!
te quiero mucho mi amo

公爵府

女暴徒!女暴徒!女暴徒!抵拉!講完!

首頁
12345...19

尾頁

跳至