跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 kcheng1328 於 09-6-9 18:09 發表
無辨法, 現在的物質生活, 跟本就要面對現實,

愈富的愈富, 愈窮的愈窮, 這是事實.

唔知你有冇睇harry potter, 我係佢超級fan, 一個重要既訊息: 選擇. 營營役役當然容易淹沒於生活中, 但人唔係動物, 有能力選擇而作出改變, 選擇自己想行的而不是環境賦予的, 相信改變既能力下一代才有chance.

男爵府

原帖由 qqbabe 於 09-6-10 10:43 發表

唔知你有冇睇harry potter, 我係佢超級fan, 一個重要既訊息: 選擇. 營營役役當然容易淹沒於生活中, 但人唔係動物, 有能力選擇而作出改變, 選擇自己想行的而不是環境賦予的, 相信改變既能力下一代才有chance. ...

洋房

原帖由 jdhwangmom 於 09-6-9 12:26 發表
Are you Milton's mama?
This is Peggy, Julien and Daniel mama.

Julien and Daniel are only 80cm.

Hi, Peggy. Yes, I am Milton's mama. Nice to meet you here.
ivy

大宅

講得好!我好認同你所講o既嘢!我都係harry potter o既super fan!估唔到都有c9同我一樣都唔鍾意harry potter喎!
原帖由 qqbabe 於 09-6-10 10:43 發表

唔知你有冇睇harry potter, 我係佢超級fan, 一個重要既訊息: 選擇. 營營役役當然容易淹沒於生活中, 但人唔係動物, 有能力選擇而作出改變, 選擇自己想行的而不是環境賦予的, 相信改變既能力下一代才有chance. ...

洋房

仔仔而家歲半得27磅到 & 90cm, 瘦左好多呀.

大宅

女女有81CM,體重23磅13安士,可能骨輕,睇落都仲有小小肉地。

大宅

原帖由 Sue_Lin 於 09-8-3 11:49 發表
仔仔而家歲半得27磅到 & 90cm, 瘦左好多呀.

wow ... above average lah .. 90cm 很高呀 ...

禁止訪問

回覆 1# sh_yip 的文章

子爵府

熱血金章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

my daughter is only 9kg & 75cm

大宅

畀面勳章

18 months: 14.8kg, 86cm

禁止訪問

伯爵府

囡囡 9kg 79cm 細細粒.

首頁

尾頁

跳至