自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 noodles9112002 於 09-5-15 09:48 發表
睇黎我最早, 今日3pm , 今晚返黎話你地知

好呀,我今晚等妳報料,因為我約咗明天。

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

18/5 4pm 到時再報料!!

公爵府

畀面勳章

原帖由 baby_dream123 於 09-5-15 13:23 發表
希望做左測試既家長可以同大家講下個測試準唔準.....

我覺得準
不過我小朋友都3歲幾, 又係自己湊測試結果同我對佢既了解差唔多

子爵府

畀面勳章

我今日同小朋友做左啦~
個test做完之後好簡單咁講下內容~跟著就會叫話份野send去你email,自己詳細再睇
之後就係度sell佢地個套教材,係dr.language,有d人會幫你湊住個小朋友,等你地有得傾野,個套野要萬幾蚊,我就覺得貴,所以冇要度,但都係個度傾左個幾鐘,因為我係度老公黎接我,so同俾佢地sell下
買個套野仲有個my mind會籍,有冇人知道係咩黎架?
傾到咁上下,佢地就問我有冇用信用卡分期,我梗係話冇啦,佢地就話我可以pps每月定期交錢就得,我問佢地,如果我唔交錢你地咪唔掂,佢講左一大輪野,話到時會有我地址,銀行存摺( ),如果我唔交,都會有行動,所以我覺得如果係用pps既,即係同d財仔之類既借錢,分期還,到最後我都係唔肯,咁就俾左$50走人!!
其實整個過程total 5個人輪流轉咁同我講野,其中約我上去個個就係度湊仔,其他人就係度sell野,佢地都唔算係hard sell既,係到最後會落重d藥黎sell我呀~例如d offer,見最後都唔buy,都冇話黑面既,係個樣灰心d lor~態度都ok既,唔知係咪因為我話會考慮呢??(唔知即刻話唔要會唔會衰d呢)我走時都有送我搭lift同講byebye既~
overall黎講,都冇乜野,態度都ok
其實我對個套都真係有興趣架,好colourful,又有四國語言,又有歌仔聽,又有書,又有flash card既dvd十隻,但真係覺得貴,唔知買落真係有冇用,所以話有考慮下,而且有my mind club既member送,佢地話呢個club有好多playgroup free送俾你架,又有好多興趣班既試堂,但佢地又講得唔多清楚係咩,所以我又有d懷疑既心態,要返黎收集下意見,有冇人知係咩黎呢?
好長,報完料,有野再傾啦
thx

公爵府

畀面勳章

我都報左,22/5 6:15PM,皮紋測試其實都有左好耐LA,我家姐都讀左,佢幫人做都要成千幾KA,因為佢同人夾,所以就算佢免費幫我囡做,都係平我得幾百蚊,所以依家$50,好低!

不過我都驚比人SALES野,好彩家姐陪我去,都定D!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

bb1901
唔好意思, 我同小朋友上星期五做完啦, 佢哋都話會Send 個Detail嘅Results俾我, 但而家都未收到, 想請問你收到未?

原帖由 bb1901 於 09-5-16 00:39 發表
我今日同小朋友做左啦~
個test做完之後好簡單咁講下內容~跟著就會叫話份野send去你email,自己詳細再睇
之後就係度sell佢地個套教材,係dr.language,有d人會幫你湊住個小朋友,等你地有得傾野,個套野要萬幾蚊,我就覺得 ...

大宅

好媽媽勳章

原帖由 ElEl 於 09-5-18 10:47 發表
bb1901
唔好意思, 我同小朋友上星期五做完啦, 佢哋都話會Send 個Detail嘅Results俾我, 但而家都未收到, 想請問你收到未?

EIEI
不如你都講下上到去係點ka la!!

大宅

大致上同bb1901差不多, 不過就只係一個Sell我, 之後再有一個Manager俾個Offer我. 最後都冇買到.

原帖由 lily0822 於 09-5-18 11:03 發表

EIEI
不如你都講下上到去係點ka la!!

大宅

佢哋都話會Send 個Results俾我, 我都未收到.
佢地勁SELL 嘢, 一個SELL唔到就叫ANOTHER ONE SELL 你.

原帖由 ElEl 於 09-5-18 10:47 發表
bb1901

公爵府

畀面勳章

佢都有話send但我都未收到, 不過係同print比我果份一樣咁send唔send都無所謂啦!!

大宅

好媽媽勳章

我都同孖b test 咗la, 之前只係約咗一個b, 但我都同埋另外一個去睇下可唔可以做埋,
去到之後佢地不停sell 野, 我冇買, 又話不如同我另外一個b check埋 , 之後再繼續sell, 前前後後, 同孖b test 同講解只係用咗 within30min, 我4pm 上去, 7pm 走

大宅

嘩, 咁誇張 , 我大約45分鐘就走得啦.

原帖由 lily0822 於 09-5-19 08:47 發表
我都同孖b test 咗la, 之前只係約咗一個b, 但我都同埋另外一個去睇下可唔可以做埋,
去到之後佢地不停sell 野, 我冇買, 又話不如同我另外一個b check埋 , 之後再繼續sell, 前前後後, 同孖b test 同講解只係用咗 with ...

大宅

好媽媽勳章

原帖由 ElEl 於 09-5-19 08:59 發表
嘩, 咁誇張 , 我大約45分鐘就走得啦.

咁佢地都用咗唔少時間心機ka, 但個report 我就覺得好唔仔細law, btw 你地小朋友有冇x 呀??

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

聽你咁講, 真係十五十六, 唔知去唔去好啦,
好怕人地sell野~~
原帖由 bb1901 於 09-5-16 00:39 發表
我今日同小朋友做左啦~
之後就係度sell佢地個套教材,係dr.language,有d人會幫你湊住個小朋友,等你地有得傾野,個套野要萬幾蚊,我就覺得 ...

別墅

好媽媽勳章

今日終於去左, 開頭聽個分析都頭頭是道, 但最後發覺原來個分析員都係幫手sell緊野, 不斷話我個女鍾意睇書, 就用書嚟啟發佢就最好, 到最後直頭話呢度有套書好啱我個女, 等呢度ge職員介紹下咁, 攪到都唔知信唔信份report好, 不過今次佢地只係sell套apple tree, $4300(大約), 唔駛萬幾蚊, 套野都好吸引, 十五十六諗緊買唔買好, 你地有冇買左, 俾d意見, 唔該哂

子爵府

畀面勳章

我剛剛今日收到個test report喇
想問下收到report既mami

你地既小朋友有冇x值?

別墅

好媽媽勳章

有喎, 但佢講到懶巴閉, 10個小朋友先1個有喎

子爵府

畀面勳章

不如做過統計
有幾多小朋友有x值呢?

我小朋友係藝術方面有x值~

別墅

好媽媽勳章

我都係喎, 一樣係藝術

仲有, 我係帶兩個女去的, 細女歲半, 唔知係咪怕個報告一樣, 會穿煲, 所以就話佢d指紋太淺, 做唔到呢?

首頁

尾頁

跳至