時政擂台

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

fayefa 發表於 19-10-8 14:13
所謂和理非比班暴徒更無恥

對,我可狠他們害學生前途,亦帶仇恨比佢哋

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

野原美冴 發表於 19-10-8 08:41
剛才行到西鐵站,見到2名人士想要搭lift, 但西鐵站因受嚴重破壞lift都停左。個度係由地下上2樓,無斜路,佢 ...

油麻地部升降機都係破壞咗,要去廣華覆診嘅老人家及傷殘人士都係好慘,班暴徒只識破壞完全無想過需要使用這些設備的人

子爵府

根本宜家淨返班人渣垃圾!打死唔好嘈!幫佢果班遲早有報應

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

但我亦見過有傷殘人士係支持黃絲

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

食得好勳章 美好大世界2017勳章

見過3個人齊齊努力扶輪椅婆婆上2層樓高樓梯過對面 ; 好SAD.... 當他們打下去毀電梯自HIGH既時候 , 可有想過切切實實用既人所面對的困難..

男爵府

好想晌啲爛晒嘅設施度幫佢哋做下文宣,貼上"泛民/暴徒傑作" ,俾大家歌頌下

洋房

808280 發表於 19-10-8 15:28
油麻地部升降機都係破壞咗,要去廣華覆診嘅老人家及傷殘人士都係好慘,班暴徒只識破壞完全無想過需要使用 ...

我一向都認為,升降機不是死物,交通燈也不是死物,地鐵也不是死物,他們通通都生命。

大宅

回覆 bbpompom 的帖子

機器故障同惡意破壞的分別

公爵府

班恐怖分子點會理影響到咩人呀!佢哋要攬炒嘛,希望佢哋快啲得到應有嘅報應!

男爵府

唉....
暴徒超自私....

首頁

尾頁

跳至