自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

卓越又真系經常有口罩賣喎

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

若曦 發表於 20-2-4 13:46
我有這個大碼和中碼, 我覺得大碼太大只啱男仕, 中碼較啱中童,晤係好啱女仕用因太細. ...

女仕帶什麼size

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

ic34 發表於 20-2-4 14:46
係呀,希望所有藥房要比番個良心出黎啦 ,由其而家買高價果D藥房

不是二手已執到,二三四百好多藥房指標

大宅

BBJOJO 發表於 20-2-4 13:01
就嚟到㗎喇大家忍一忍

6號前?

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Happybabyhbb 發表於 20-2-4 14:03
而家樓主個post上都係寫住全港314間藥房都有,如果佢300幾間,每間100、幾十咪好囉!真心勁囉!但如果得20 ...

我樓下間萬寧就係得24盒,d 人10點開門前排,排到12點先知,嘈到~~~

瑪瑙宮

回覆樓主:

而家太多人冇口罩,希望陸續有貨啦,唔好靠政府搵喇,搵到都可能夏天暑假囉,疫情都可能冇晒啦。

首頁

尾頁

跳至