自由講場

跳至

首頁
12345...14

尾頁

侯爵府

畀面勳章

yipki 發表於 20-11-28 20:51
下星期 肥仔應該多啲出場,有佢肯定攪笑(emoji)

希望啦
見佢角色名咁求其
Chris one two three
似做閒角咁,又做後備冇點落埸打

伯爵府

回覆樓主:

想睇石修仔

大宅

anpanmenbaby 發表於 20-11-28 17:42
呢套有冇jm追緊呀?
幾好睇,好熱血,想當年打女排校隊d回憶返哂黎
好少睇Stephy既戲,估唔到佢 ...

劇中學校好似係伍華小學

伯爵府

showman 發表於 20-11-28 18:09
相信因為佢本身都係打排球,所以更入戲,更好睇。

Stephy 中學時入選過
香港隊青年軍(排球)

侯爵府

畀面勳章

offlad 發表於 20-11-28 20:47
嗰時無睇,係而家先識佢,Jer 的聲底好有磁性,3首物語為佢而設,最好聽係迴光,最新的風靈都好正
...

水刑物語都好好聽
睇埋Eden個惡搞版本,升key果度笑爆嘴

男爵府

anpanmenbaby 發表於 20-11-28 21:01
希望啦
見佢角色名咁求其
Chris one two three

肥仔 做後備二傳, 應該遲啲有得後備入替Anson Lo

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

有睇呀
因為成套劇啲人我都幾喜歡

大宅

offlad 發表於 20-11-28 20:00
題外話,一直無留意全民造星,但最近在收音机聽Jer 唱的廻光物語,好吸收,一聽難忘,這才認識mirror, 花姐 ...

阿 jer唱歌超掂, 他雖然5靚仔, 但我這個中女仍被他歌聲迷倒。 相信他一定估不到自己竟然有中女fans

男爵府

mantak 發表於 20-11-29 09:12
阿 jer唱歌超掂, 他雖然5靚仔, 但我這個中女仍被他歌聲迷倒。 相信他一定估不到自己竟然有中女fans :happ ...

我也是中女熟女,一直是喜愛四大天王,哥哥,梅姐,没追韓風,也没看viu 的習慣。mirror 是純粹從收音机認識,不知他們的面孔亦不懂各人名字。認識jer 是先由那首吸引我的廻光物語開始,才去找是那位歌手唱。

子爵府

Pulmma 發表於 20-11-28 19:08
我都鐘意魚仔

mirror 個個都做係好好 係ansonlo, anton 我覺得爭d , 但第一次, 收貨 ...

有同感,平時Anson Lo 多表情,今次反而生硬,不過樣子討好,反而呀Jer 眼神好有戲。Alton 本身冇乜期望,他除了B1時型,之後冇星味。

大宅

offlad 發表於 20-11-29 09:49
我也是中女熟女,一直是喜愛四大天王,哥哥,梅姐,没追韓風,也没看viu 的習慣。mirror 是純粹從收音机認 ...

我仲痴線到不停推介俾C9朋友去聽吓阿jer , 結果當然冇人啋我, 但我真心想多D人認識阿jer的才華。姐妹, 今次遇上你這位同輩知音人, 感覺好正

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

今集Ian做得幾好喎
明顯見佢燃起把火之後,連眼神都唔同哂

水晶宮

anpanmenbaby 發表於 20-11-30 23:36
今集Ian做得幾好喎

Ian 好戲過顧定軒。Ian 真係做到後生仔情逗初開兼唔輸得果種又純又有鬥心果個形態出來。

Ian 仲愈睇愈靚仔

別墅

牛年勳章

幾好睇
我以前中學打藍球,睇依套野記番起細細個既熱血

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

anpanmenbaby 發表於 20-11-30 23:36
今集Ian做得幾好喎

Ian做得好好
平時唔覺佢係咁

象牙宮

noel2010 發表於 20-11-29 09:56
有同感,平時Anson Lo 多表情,今次反而生硬,不過樣子討好,反而呀Jer 眼神好有戲。Alton 本身冇乜期望, ...

係喎,Anson Lo平時份人吸引過個角色

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

Stephy 做得到打排球嘅人嗰種火! 當年我都係校隊中堅份子,都同D師姐組過街隊打比賽,往事如煙! D回憶返哂黎
Ball ... best

侯爵府

畀面勳章

birdbird 發表於 20-12-1 09:34
Ian 好戲過顧定軒。Ian 真係做到後生仔情逗初開兼唔輸得果種又純又有鬥心果個形態出來。

Ian 仲愈睇愈靚 ...

係,睇返造星1,佢靚仔左好多

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

有追呀!!
估唔到MIRROR班仔仔都做得幾好...特別係魚仔...JER..TIGER.

反而肥仔真係暫時未見有火花...好路人甲....
jermany仲成日對白都無....
~眼啤啤, 吹咩咩~

男爵府

好好睇好熱血

首頁
12345...14

尾頁

跳至