嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇人知觀塘邊間藥房有得賣噓噓樂s碼/m碼? 同埋幾錢?

男爵府

原帖由 kingpurple 於 09-6-27 00:02 發表
現在買有50+2送喎

咁咪仲平過係葯房買

男爵府

manning cheaper ga!!
for L size
藥房 usually sell 56 for 32 sheet
manning sell at 124 for 36 x 2 = 72 sheet
while friday, hsbc got 10% discount (on $400 purchase)
or sometimes, manning has gift for buying baby product, so its more jetso

原帖由 mandk 於 09-6-27 09:51 發表
請問有冇人知觀塘邊間藥房有得賣噓噓樂s碼/m碼? 同埋幾錢?

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 kingpurple 於 09-6-27 00:02 發表
現在買有50+2送喎

如果50+2就抵d啦

大宅

係丫...仲平過藥房....星期五我就買左6包M碼...加HSBC 信用卡...平均一片$1.1

民房

噓噓樂真係好用咩~~本人用過h..p and噓噓樂......h會cool到bb大俾位有痕緊得制,p就夠簿.夏天用好正(不過有人話會漏,我未試過會漏)噓噓樂好厚,噓咗之後摸一摸,feel到一舊舊棉咁~~唔信自己留意下~~

大宅

請問有尿濕顯示嗎?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

原帖由 smpotato 於 09-7-7 01:07 發表
請問有尿濕顯示嗎?

男爵府

點解係 36片
我買的係42+2片一袋.. 124蚊有2袋喎~
萬寧TOO

不過無顯示和夏天真係PATPAT熱D,,.....煩

原帖由 evacalbee 於 09-6-28 08:50 發表
manning cheaper ga!!
for L size
藥房 usually sell 56 for 32 sheet
manning sell at 124 for 36 x 2 = 72 sheet
while friday, hsbc got 10% discount (on $400 purchase)
or sometimes, manning has gift for bu ...

子爵府

萬寧E+仲有42+2咩,成日去check都係得42!!!:;pppp:

原帖由 leungfunb 於 09-7-7 11:23 發表
點解係 36片
我買的係42+2片一袋.. 124蚊有2袋喎~
萬寧TOO

不過無顯示和夏天真係PATPAT熱D,,.....煩

洋房

我前日先o係萬寧買左2包42+2,佢張貼紙只貼一面,另一面無GAR
原帖由 KUROMI-BB 於 09-7-7 11:25 發表
萬寧E+仲有42+2咩,成日去check都係得42!!!:;pppp:
我的TT_BABY,請按"個人網頁"進入,歡迎參觀~

大宅

原帖由 Go師奶 於 09-6-8 10:58 發表
請問有冇人用過噓噓樂?好用嗎?

剛用完一包. 唔會再買. 好易漏尿, 而且又唔係平過pampers好多.

子爵府

我反轉全個packing望過晒喇!
你喺邊間買呢?會唔會間間分店d貨有d分別,又或者我去嗰間之前d貨(冇+2個批)未去晒貨呢

原帖由 timsweet 於 09-7-7 11:39 發表
我前日先o係萬寧買左2包42+2,佢張貼紙只貼一面,另一面無GAR

男爵府

我都係買到 42+2 L碼喎
貼紙無問題呀! 2邊都有.. 會唔會係咁0岩你依2包係.. 拿去換囉~
另外我多數日頭先俾亞仔用.. 因為我夜晚會用GOON XL碼..吸濕力耐D!

原帖由 timsweet 於 09-7-7 11:39 發表

男爵府

我一向都唔知幾多片架~因為亞仔剛試L碼

咁0岩我2次去分別2間屯門既萬寧都係42+2片喎! $124 /2袋

反而係惠康見到 36 片都要57.X

原帖由 KUROMI-BB 於 09-7-7 11:25 發表

子爵府

尋日放工再去睇.........終於係42+2喇,thanks!!!

原帖由 leungfunb 於 09-7-8 21:20 發表
我一向都唔知幾多片架~因為亞仔剛試L碼

咁0岩我2次去分別2間屯門既萬寧都係42+2片喎! $124 /2袋

反而係惠康見到 36 片都要57.X

大宅

原帖由 KUROMI-BB 於 09-7-9 12:51 發表
尋日放工再去睇.........終於係42+2喇,thanks!!!

我呀女以前都係用噓噓樂的,但改良左之後差左好多,仲會漏尿~噓噓完之後有大舊,不好用~BAD
Yannes.....欣...*

大宅

叻叻勳章

我個b女依家用緊, so far 都冇漏尿, 雖然真係厚d
我直接o係噓噓樂度訂, 平過出面好多, 好似大碼都係$58/pack

首頁

尾頁

跳至