自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

i want the details, too!!
Please PM, THX!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

請PM資料給我。

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

can u send me the details? ths!
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

複式洋房

cwk218,

May I have the details too?
請PM資料給我。

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

請pm資料給我, tks

男爵府

please pm me, thanks!

複式洋房

pls also pm me,thx

大宅

Would you please also pm to me ,Thanks.

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 cwk218 於 09-6-12 22:58 發表
各位, 我d資料擺咗在公司, 所以要下個星期先俾到資料大家

同埋我見有人問我先答law, 都唔是鼓吹大家俾錢買學位, 俾o個個小卓彥媽媽咁話, 攪到我有d唔開心.

but anyway, 我都會提供資料俾各位有需要的媽媽ge. ...

我都想要d資料呀~唔該send埋畀我呀

唔好唔開心啦
小卓彥媽媽都係想提醒下大家啫
雖然佢用詞唔係咁好...

男爵府

2024年龍年勳章

我讀哥間最快, 如已有DIPLOMA就一年畢業
D老師全部係外國人, 有D係澳沖飛黎, 有D係FREELANCE 但都係受聘於大學...
全部要上晒正規大學既鐘數, 無遙矩, 逢星期五(晚)六(半日)日(全日) 係咁上堂
要做功課, GROUP ASSIGNMENT, 要考試
本地大學都承認(我讀完之後, 入左POLYU 既MASTER)
不過就貴D $69000 (唔知宜家有無加價) (其實同HKU哥間比, 就唔叫貴)
就係哥間"xKMA"同澳洲大學攪既
純粹分享俾有心讀書既人, 學位係唔係買返黎, HR 既人一定知囉, 同埋遙矩讀書, 真係TRAIN唔到個人, 都係一班同學有傾有講學得開心D

男爵府

畀面勳章

can u pm me??
thx!!

侯爵府

please pm to me . thanks

伯爵府

pls also pm info, thanks.

男爵府

同埋我見有人問我先答law, 都唔是鼓吹大家俾錢買學位, 俾o個個小卓彥媽媽咁話, 攪到我有d唔開心.

but anyway, 我都會提供資料俾各位有需要的媽媽ge. ...

Please pm me. Thank you.

[email protected]

洋房

cwk218,

Please pm the details to me, thanks!

大宅

醒目開學勳章

我都想要啲information, pls pm me, tks
BABY FACE          HONEY BABY

別墅

cwk218,

Pls. also send me info. Thanks a lot!

別墅

Can you send information to me

Thank you!

原帖由 melody93949596 於 09-6-13 21:13 發表
我讀哥間最快, 如已有DIPLOMA就一年畢業
D老師全部係外國人, 有D係澳沖飛黎, 有D係FREELANCE 但都係受聘於大學...
全部要上晒正規大學既鐘數, 無遙矩, 逢星期五(晚)六(半日)日(全日) 係咁上堂
要做功課, GROUP ASSIG ...

別墅

Can you send information me
Thank You!

原帖由 cwk218 於 09-6-12 00:24 發表
我前年讀咗個degree, 主要是online讀書, 每個星期都有tutor堂上嘅, 但是唔需要做assignment, 只是每科都有online test, 一d都唔難嘅, 做晒大約10科到啦, send番d成績返去就可以等攞cert, 快嘅可以半年就得, 但是最長 ...

複式洋房

Please send PM to me too!

Also, melody's information. Thanks.

首頁
12345...6

尾頁

跳至