影視娛樂

跳至

首頁
12345...15

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ccdccl 發表於 23-2-25 16:31
B站有,但未得閒睇

朋友講Gimy有

珍珠宮

朴真係好正

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

andyan324 發表於 23-2-25 20:48
朴真係好正

睇左,好正呢 高收視

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 23-2-25 21:01
睇左,好正呢 高收視

睇左15分鐘,宇植同V爭排名好笑
鄭小姐負責紫菜包飯,其他全部敘俊包曬,佢受曬完全冇怨言
係咪真係去咗墨西哥呢?

琥珀宮

andyan324 發表於 23-2-25 20:48
朴真係好正

朴真係最正

琥珀宮

stagea 發表於 23-2-25 21:01
睇左,好正呢 高收視

嘩,收視真係好勁喎

珍珠宮

ccdccl 發表於 23-2-27 13:39
鄭小姐負責紫菜包飯,其他全部敘俊包曬,佢受曬完全冇怨言:iloveit ...

係呀 不過李做左社長有d煩

琥珀宮

ccdccl 發表於 23-2-27 13:39
鄭小姐負責紫菜包飯,其他全部敘俊包曬,佢受曬完全冇怨言:iloveit ...

真係去左墨西哥架!!!
鄭小姐好甩漏咁...V係咁安撫她
敘俊好自然講一句, 包少啲料, 好似完左件事!! 仲有佢整熱狗, 上炸漿, 幾型仔!!!

琥珀宮

stagea 發表於 23-2-27 13:44
真係去左墨西哥架!!!
鄭小姐好甩漏咁...V係咁安撫她
敘俊好自然講一句, 包少啲料, 好似完左件事!! ...

你敘俊好自然講一句呢段,我幻想個畫面已經覺得好笑
初時瑞鎮話比敘俊做大廚,以為鄭小姐燉左,點知比返個理事佢做

琥珀宮

andyan324 發表於 23-2-27 13:44
係呀 不過李做左社長有d煩

佢不嬲煩,自己唔識只識點人做,開頭話完成唔到每日營業額指標冇得收工

琥珀宮

ccdccl 發表於 23-2-27 14:13
你敘俊好自然講一句呢段,我幻想個畫面已經覺得好笑
初時瑞鎮話比敘俊做大廚,以為鄭小姐 ...

敘俊真係好識做, 唔會俾壓力人地, 輕聲講一句, 就完左!加上佢好有條理, 有問題立即諗計解決, 熱狗腸太長, 頂住左爐底, 炸到甩左個頭, 下一轉立即切短啲條腸, settle左

呢個神級男人邊度揾, 將來既朴太真係幸褔

珍珠宮

stagea 發表於 23-2-27 14:19
敘俊真係好識做, 唔會俾壓力人地, 輕聲講一句, 就完左!加上佢好有條理, 有問題立即諗計解決, 熱狗 ...

佢講野好溫柔
好似唔識嬲咁
情商高真係

琥珀宮

andyan324 發表於 23-2-27 15:35
佢講野好溫柔
好似唔識嬲咁
情商高真係

好想知邊個係敘俊女友

男爵府

stagea 發表於 23-2-27 14:19
敘俊真係好識做, 唔會俾壓力人地, 輕聲講一句, 就完左!加上佢好有條理, 有問題立即諗計解決, 熱狗 ...

朴真係好好,v就好可愛,但社長好似太緊張生意,唔理員工感受

琥珀宮

GGMC 發表於 23-2-27 22:18
朴真係好好,v就好可愛,但社長好似太緊張生意,唔理員工感受

社長乜都放面上,唔太體貼。

琥珀宮

stagea 發表於 23-2-27 22:19

我睇左你講鄭小姐整紫菜飯卷果幕,好論盡呀
社長出機場放行李上車都要敘俊拎敘俊又肯幫,佢份人真係好隨和

琥珀宮

stagea 發表於 23-2-27 22:19

墨西哥原來咁靚,湖水好靚呀
TVN真係好捨得洗錢,要租個舖位,仲要裝修買用具去拍呢個綜藝

琥珀宮

ccdccl 發表於 23-2-28 09:43
我睇左你講鄭小姐整紫菜飯卷果幕,好論盡呀
社長出機場放行李上車都要敘俊拎敘俊又肯幫, ...

朴男神幾正!!!

琥珀宮

ccdccl 發表於 23-2-28 09:46
墨西哥原來咁靚,湖水好靚呀
TVN真係好捨得洗錢,要租個舖位,仲要裝修買用具去拍呢個 ...

地方好靚, 佢地宿舍都靚, 可以玩水!!!
咁高收視值得既, 我地又可以睇男神煮飯仔, 無劇睇, 呢啲都夠皮!

琥珀宮

stagea 發表於 23-2-28 09:51
地方好靚, 佢地宿舍都靚, 可以玩水!!!
咁高收視值得既, 我地又可以睇男神煮飯仔, 無劇睇, 呢啲都夠皮!:joy ...

有幕敘俊同V去湖水旁邊行,朴問唔知啲水咸唔咸呢?V即刻用隻手指撩滴水入口試,好可愛

首頁
12345...15

尾頁

跳至