自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

用左好多年繳費靈但一直無留意有關訊息,原來已經去到Apps版,我仲系每次用筆記低。

男爵府

yuyueng 發表於 23-3-16 09:43
用左好多年繳費靈但一直無留意有關訊息,原來已經去到Apps版,我仲系每次用筆記低。 ...

我係繳費靈 fans, 佢有我就開始用。嗰時朋友都驚話信唔過冇人用! 你仍用電話繳費靈,咁未要每次入帳單號碼?

我都唔知已經出到app 版

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

saladgab 發表於 23-3-16 09:57
我係繳費靈 fans, 佢有我就開始用。嗰時朋友都驚話信唔過冇人用! 你仍用電話繳費靈,咁未要每次入帳單號 ...

我真系每次入帳單號碼

男爵府

yuyueng 發表於 23-3-16 10:05
我真系每次入帳單號碼

繳費靈真係宣傳不足! 網頁版我只用左十幾年, ok. 好用。可以記低你用過嘅帳單,唔駛次次入, 又可以 set 每月某日缴費, 最啱交每月定額嘅帳單。建議你試下用,包你滿意!

yuyueng    發表於 23-3-16 12:43

翡翠宮

yuyueng 發表於 23-3-16 09:43
用左好多年繳費靈但一直無留意有關訊息,原來已經去到Apps版,我仲系每次用筆記低。 ...

繳費已經好多方法,繳費靈都麻麻哋好用,我只用嚟交卡數;其他繳費會用銀行app及雲閃付嘅信用卡交,賺積分及回贈;有啲用微信、支付寶交賺印花。

首頁

尾頁

跳至