自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

幸福柚子好食

珍珠宮

幸福柚子,好食,除了鱔仲有其他肉類,都好食

珍珠宮

回覆樓主:

我聽日都會上去食 不過係第二間 我去開嗰間好好,我買唔到團購,職員幫我用佢手機買

大宅

YuYuMother 發表於 23-7-21 11:19
上個月同阿女上深圳開,福田口岸對面,東亞隔離嘅中移動。有兩間連住既,記住係右手邊東亞隔離嗰間。

有唔 ...

我都喺哩間開唔駛等好快搞掂,唔知點解隔離果間海鮮價咁多人去

伯爵府

想生BB熱投

係咪叫柚子??

有朋友食過都話正

大宅

乖仔

侯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

乖仔

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

正呀!我都鐘意食鱔

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

無話可說 發表於 23-7-21 11:15
好正喎!邊度食?冷氣夠唔夠呀?大陸電話號碼好多電話台加錢都可以有,想平就返大陸開,但上唔到Facebook, ...
幸福柚子,冷氣夠,服務幾好,服務員會幫手燒

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

子爵府

虎到金來勳章

wong2323 發表於 23-7-21 10:44
兩個仔又帶我上深圳食食食,今次主要係食燒白鱔
因為無內地電話號碼,所以無美團團購優惠。

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

姸媽 發表於 23-7-21 15:45
我聽日都會上去食 不過係第二間 我去開嗰間好好,我買唔到團購,職員幫我用佢手機買 :joy ...
請問邊間咁好呀?

唵嘛呢叭咪吽      

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

回覆樓主:

珍珠宮

wong2323 發表於 23-7-21 17:50
請問邊間咁好呀?

我去開獅子三

超級版主

姸媽 發表於 23-7-21 18:53
我去開獅子三
請問邊樣好食抵食?

唵嘛呢叭咪吽      

子爵府

回覆樓主:

阿仔識野

超級版主

miniyan 發表於 23-7-21 15:47
係咪叫柚子??

有朋友食過都話正
係呀~好新鮮好正

唵嘛呢叭咪吽      

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

D鱔好正喎

男爵府

香港電訊公司有啲一卡2號,有個大陸電話號碼提供。。其實收到訊息就可以
我自己用緊1010。86easy

公爵府

2024勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

幸福

珍珠宮

wong2323 發表於 23-7-21 21:00
請問邊樣好食抵食?

鱔就一定要啦 厚牛舌都係我一定會食既 聽日我又再去食喇

首頁

尾頁

跳至