自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

伯爵府

2個工人加租金,當住唐樓,三房,起碼萬23蚊,加工人二萬5,二公婆加埋4萬系吾夠用。起碼2個揾5萬先夠

珍珠宮

2023年兔年勳章

syne403 發表於 24-2-11 17:13
張致恒同老婆區燕雯(雯雯)日前宣布與合作不足一個月嘅UglyFamily「投資者」終止合作,兩人在發文中未有提 ...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

syne403 發表於 24-2-11 17:13
張致恒同老婆區燕雯(雯雯)日前宣布與合作不足一個月嘅UglyFamily「投資者」終止合作,兩人在發文中未有提 ...

佢哋啲新聞沒完沒了
生之前真係要諗下照顧係邊個主力,又或者安排屋企人同工人姐姐幫助照顧
不要從別人的嘴裡去認識我

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

佢兜個圈話自己唔正常

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

搵4大長老 + 工人已經解決晒佢講既 一個人湊唔到4個小朋友
男家/女家長老都2個人 + 工人=3個人
3個人湊唔到4個細路? 大個果都返學啦!如果 返全日 實際係湊3個

咁佢2個就可以出去做野啦!笑!比全香港人笑佢又廢又懶就唔介意?
扮慘呃飲呃食呃同情 就冇問題?成日出貼話冇錢!
不知所謂

翡翠宮

回覆樓主:

啱啱睇左新聞話 佢story 話唔通有幕前工作唔做咩?...佢真係當自己藝人?只接藝人工作 其他唔做? 一個 job 幾錢? 咁留戀 有幾十萬?
現實d 啦! 你只係從來粉絲 唔係藝人..唔好幫自己扣光環

男爵府

回覆樓主:

生完第二個已經知啦,咁點解你仲要生第3同第4個!

男爵府

yauchuchu 發表於 24-2-11 17:47
係咪要生咗出黎先知一人湊唔到四個?有啲野係咪未生前就要諗清楚好好計劃,咁先係負責任既成年人
...
生到第二個都未知湊唔掂
佢地真係唔正常的

伯爵府

selinako^^ 發表於 24-2-11 21:00
啱啱睇左新聞話 佢story 話唔通有幕前工作唔做咩?...佢真係當自己藝人?只接藝人工作 其他唔做? 一個 job ...

佢就係當自己係藝人,唔係點會成日引人注意

水晶宮

回覆樓主:

養唔到就唔好生咁多啦!累死D仔

珍珠宮

selinako^^ 發表於 24-2-11 20:38
搵4大長老 + 工人已經解決晒佢講既 一個人湊唔到4個小朋友
男家/女家長老都2個人 + 工人=3個人
3個人湊唔 ...
我諗,做著佢地父母,即4大長老,可能都放棄咗佢地,兩個成年人,做任何事都完全無計劃,又唔上進勤力,神仙都難救!

男爵府

回覆樓主:

佢兩公婆有做野,晚晚做,唔係點得呢生4個?繼續落去,可以生10個。綜援條數好襟計。

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

湊唔掂咁又生4個?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

selinako^^ 發表於 24-2-11 21:00
啱啱睇左新聞話 佢story 話唔通有幕前工作唔做咩?...佢真係當自己藝人?只接藝人工作 其他唔做? 一個 job ...

佢當自己係呀bob 搵6位數一個月。

男爵府

佢兩個都真係好Funny

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

只請一個工人無可能招呼2大4小,最好係2公婆做野請2個工人,但每人要搵2萬或以上。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我開始覺得佢係特登唔避孕,就可以繼續大條道理一直用「要湊仔」理由去成日話老公懶同廢自己有幾慘

翡翠宮

syne403 發表於 24-2-11 21:49
佢就係當自己係藝人,唔係點會成日引人注意

佢形象太低,但自我感覺太良好

翡翠宮

yuyueng 發表於 24-2-11 22:34
佢當自己係呀bob 搵6位數一個月。

bob 識做人,有人緣肯幫人
佢就完全相反,淨係識鬧人 冇人緣要人幫
點搵6萬1個月

翡翠宮

crazypaper 發表於 24-2-11 22:01
我諗,做著佢地父母,即4大長老,可能都放棄咗佢地,兩個成年人,做任何事都完全無計劃,又唔上進勤力,神 ...

可能4大長老冇登報脫離關係,已經幫左佢 冇踩多佢一腳

首頁
12345...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊