夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

Nbs 發表於 24-3-30 14:54
咁都ok 呀
咁真係,我會表達我嘅唔開心 (當然唔會搵個男人傾計啦),表達希望佢會考慮下別人感受
...

佢話真係純粹打機識左呢個人,又無諗過會見佢,咪講下自己野

複式洋房

既然佢肯認錯就比一次機會佢囉,但聲明冇下次!
若是我,我會寫封信(又或通過whatsapp)比佢,詳述自己由發現一刻到如今既感受,一方面可以抒發左d情緒,同時又可以比佢知道個嚴重性,要佢好好珍惜!

子爵府

Nbs 發表於 24-3-30 14:44
既然唔介意,問下佢去呢個得唔得你話最多唔摸齋睇
(講下笑)

我唔知有咁嘅嘢
樓主一定要去下

男爵府

yuki00666 發表於 24-3-30 15:06
佢話真係純粹打機識左呢個人,又無諗過會見佢,咪講下自己野

無詳細睇, 大約睇左小小, 覺得你哋係有問題, 個問題係關係好平淡,唔會有大錯, 即係出軌, 但平日好悶, 似同屋主關係, 其實關係要比時間同心機, 有需要可以揾社工幫手

我見到好多朋友,生完仔女, 放晒在仔女度, 結果完全無留意另一半需要, 只要啱timing,就會出軌結局

大宅

yuki00666 發表於 24-3-29 21:21
佢delete少左最後一次whatsapp對話,我咁岩用佢電話whatsapp整野發現,心好痛好傷,佢話只係純傾計,無見 ...
同我第一次發現老公有問題既情況差唔多,選擇相信佢,點知原來佢另一面係咁可怕,佢知道你冇證據喺手,男人點都唔會承認,繼續一個大話冚一個大話。正常朋友都唔可能刪聊天記錄,JM,唔好掉以輕心。

洋房

kaman06 發表於 24-3-30 23:20
無詳細睇, 大約睇左小小, 覺得你哋係有問題, 個問題係關係好平淡,唔會有大錯, 即係出軌, 但平日好 ...

明白你無睇晒,我地夜晚仔女瞓晒,就會閃左出街(有工人姐姐在家)行街睇戲食宵夜

洋房

wingki20 發表於 24-3-31 00:46
同我第一次發現老公有問題既情況差唔多,選擇相信佢,點知原來佢另一面係咁可怕,佢知道你冇證據喺手,男人 ...

明白

大宅

yuki00666 發表於 24-3-31 00:47
明白你無睇晒,我地夜晚仔女瞓晒,就會閃左出街(有工人姐姐在家)行街睇戲食宵夜
...

咁奇實佢仲有咩咁鐘意同第2d 女人傾?有咩咁悶?

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

個人覺得呢種行為已屬偷跳,一年喎! 咁神心?培養感情等人落搭,孔雀開屏左右逢源

男爵府

一男一女究竟有咩傾?可以傾一年?

大宅

wingki20 發表於 24-3-31 00:46
同我第一次發現老公有問題既情況差唔多,選擇相信佢,點知原來佢另一面係咁可怕,佢知道你冇證據喺手,男人 ...

係,JM我非常認同,因為我也有近似經歷,而家正在嚴密監視c6中,真係好心痛!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

建議你觀察住

唔好太有把握,太快下定論估佢一定唔會或者睇死佢一定唔敢…我身邊好多朋友都係咁,財政控制晒個男人,平日好好先生,好爸爸,管到好嚴,都一樣可以出到軌

別墅

回覆 COCO111 的帖子

我都經歷過, 以為只係傾計, 唔會見面. 後來發覺係自己高估左佢嘅忠誠.

大宅

Sweetsis 發表於 24-4-1 08:40
回覆 COCO111 的帖子

我都經歷過, 以為只係傾計, 唔會見面. 後來發覺係自己高估左佢嘅忠誠. ...

男人係老婆身上得不到的安慰或其他不能滿足的地方,覺的空虛就想在別的女人處找回,起初可能傾下計,之後產生好感繼而生情,所以咁多婚外情,男女婚後真的不會有纯友誼,孔雀開屏只是看目標是否配合,C6就是其中一人,我也是太高估自己太自信,正尋找對策中。

伯爵府

yuki00666 發表於 24-3-29 13:06
老公同一個有老公既女人傾電話、whatsapp,話只係閒話家常講無聊野,持續一年,佢話怕比老婆知,所以每次都 ...

唔記得有冇回覆,接受唔到亦唔需要咁樣接受,有啲JM話男人係唔會花時間咁樣同個女人傾偈,絕對正確我男友有時間打吓機同佢啲死黨吹水食飯好過

洋房

接受不了 假如是什麼都沒有 只是訴苦 不用删除

男爵府

不能接受

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

不接受。
男人有開屏嘅心,可能未找到時機,俾你及時發現,就俾個機會佢改過啦。
要你老公交出條女嘅資料,名丶電話丶工作地點丶住址丶etc,再block和unfriend條女。(為睇下佢有冇保護條女留後路)

複式洋房

yuki00666 發表於 24-3-29 13:06
老公同一個有老公既女人傾電話、whatsapp,話只係閒話家常講無聊野,持續一年,佢話怕比老婆知,所以每次都 ...

Delete 即係有野唔見得光
逝去感情如何留得住?

複式洋房

諗起我之前有份工
同個senior 男同事因為公事而whatsapp
開頭都係傾公事
熟左就開始閒話家常
因為大家都有共同話題
閒時就會開心分享
見佢無戴結婚戒指
又同我呻佢前女友的煩事
佢去旅行會同我分享佢的見聞