自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

畀面勳章

我淨係知精神病人係唔可以刺激 ...因恨成仇...會唔會炸咗bk ga

子爵府

自由廣場唔可以自由討論? 真係白色恐佈!
我地只係網友, 無必要特別照顧某一類人...

男爵府

好媽媽勳章

我都忍左係佢個POST唔講咁明白嫁啦..
呢個POST可以比我舒發感受呀

由細到大港姐都係我一家大細的一年一度都會去睇的TV SHOW..不過自從港姐一年扒過一年.呢個家庭節目已經取消左,由其係張+2,唉..真係扒到無可再扒..童年時美好的回憶..比而家D扒姐令到我回憶中只得扒.扒.扒..:;pppp:

珍珠宮

以前台慶, 港姐每年做都會坐定定睇, 去左街都一定趕返屋企, 但而家...
原帖由 katrinaau2002 於 09-8-21 20:49 發表
我都忍左係佢個POST唔講咁明白嫁啦..
呢個POST可以比我舒發感受呀

由細到大港姐都係我一家大細的一年一度都會去睇的TV SHOW..不過自從港姐一年扒過一年.呢個家庭節目已經取消左,由其係張+2,唉..真係扒到無可再扒.. ...

禁止訪問

珍珠宮

好心無線啦, 一係就咪再選

唔好成日又要高學歷, 又要外國返先比入圍啦

冠亞季係咪仲要出去參加國際選美架?
簡直影響國際形象 ...

伯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

ADA小姐係咪CCTVB架打手黎???!!!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 玉桂貓 於 09-8-21 20:53 發表
張+2真係十分難頂! 個人認為比唔做囧樣的胡小姐更難頂

佢而家已經好樣左架啦, 記得岩岩當選個陣, d 髮型師同化妝師都唔知係咪有心整估, 攪到佢成個William X 咁樣!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

搞個miss bk mama選舉,,,
絕有可能令過miss hk!

複式洋房

你又o黎? 不過冇用架, 我地有我地繼續講, haha....

原帖由 00adafan 於 09-8-21 15:46 發表
恨之入骨你們這班不懂尊重人的人!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 mclam 於 09-8-21 21:12 發表

佢而家已經好樣左架啦, 記得岩岩當選個陣, d 髮型師同化妝師都唔知係咪有心整估, 攪到佢成個William X 咁樣!!

係呀..由其係佢個張拿左第一名坐係到個張相 驚嚇到十足呀..

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 shannnb 於 09-8-21 21:16 發表

都有咁ga可能wow

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原帖由 shannnb 於 09-8-21 09:16 PM 發表

最小我家的金兔

在我心目中係最靚
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原帖由 小妮子 於 09-8-21 01:51 PM 發表
白兔先生,你係咪同某人對著幹呀.....

咁又係,今年D港姐真係 搞到香港好似冇靚女咁,我後生十年,我都去選呀......

兔兔唔係想和邊個對著幹

只係想用行為証明何謂自由廣場

(話就話呢個post好像唔啱區)
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

侯爵府

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

唉...依幾年d港姐真係...
反而d九唔搭八既乜模,物模個樣好過佢地多多聲
就算佢地係冇乜點讀過書,起碼視覺效果好d先丫

大宅

係証明言論自由先岩~~~我強烈要求在自由廣場要言論自由~~~~(唔包括中傷, 粗口, 人身攻擊等)
原帖由 sonic04 於 09-8-21 22:23 發表

兔兔唔係想和邊個對著幹

只係想用行為証明何謂自由廣場

(話就話呢個post好像唔啱區)

男爵府

原帖由 mclam 於 09-8-21 21:12 發表

但係又比佢拎左冠軍..個年真係爆大大冷!!!
諗起都覺得係惡夢

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 cathycheng131 於 09-8-21 22:35 發表

但係又比佢拎左冠軍..個年真係爆大大冷!!!
諗起都覺得係惡夢

謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

複式洋房

真係好醜樣

原帖由 mclam 於 09-8-21 22:47 發表

http://d.yimg.com/mu/image/4544c3cf27b78a64

大宅

好媽媽勳章

你地真係好大膽......

講第二d已經恨到入骨.....

而家仲不停講人地最愛既張+2.......
http://hk.myblog.yahoo.com/mickjunior318

首頁
12345...7

尾頁

跳至