跳至

首頁

尾頁

別墅

原帖由 queeniechan2004 於 09-9-22 00:13 發表
我今日終於去了做產檢, bb 0.9cm大了, 已經6weeks, 7weeks會有心跳, 本來這幾天知道有了bb都未有好大感覺, 但今日照超聲波時照到個胎, 即刻好似如夢初醒咁, 又緊張又開心, 懷念的心情又再回來了, 較早前我仲好懷念之 ...

Queenie,食得瞓得咪好囉,好嘢!你返嚟做產檢我哋又可以聚吓喇!
http://hk.myblog.yahoo.com/vickylp67

別墅

醒目開學勳章

原帖由 queeniechan2004 於 09-9-22 00:13 發表
我今日終於去了做產檢, bb 0.9cm大了, 已經6weeks, 7weeks會有心跳, 本來這幾天知道有了bb都未有好大感覺, 但今日照超聲波時照到個胎, 即刻好似如夢初醒咁, 又緊張又開心, 懷念的心情又再回來了, 較早前我仲好懷念之 ...

哇! 恭喜晒, 仁安真係唔錯, 如果要生多我都一定去番仁安, 盡情食盡情瞓啦, 最緊要做個快樂媽媽~

複式洋房

恭喜!! 小心保重身體,祝一家四口平平安安,健健康康!! 我都鍾意仁安呀!!

大宅

恭喜晒呀...小心保重呀.

大宅

多謝咁多位祝我生個女
見幾位媽媽都一致話仁安好, 我就安心喇, 我係擔心full晒冇位喳, 因為我未咁快番來排期呀...

大宅

好媽媽勳章

queenie 幾多月幾多日預產期呀?
會唔會跟 tony 同月同日生呢

小心身體啊.
你個body一大一細架.
真係羨慕你, 有多過一個小朋友.
真係好.
羨慕.... ......

大宅

恭喜晒呀!
你以後照顧Tony就小心d啦!

洋房

Congratulations! Take good care, wishing you bingo to have a girl.

原帖由 queeniechan2004 於 09-9-23 00:03 發表
多謝咁多位祝我生個女
見幾位媽媽都一致話仁安好, 我就安心喇, 我係擔心full晒冇位喳, 因為我未咁快番來排期呀...

複式洋房

恭喜呀~不過你要開始要輔導tony啦~~咪第日呷醋會呷得超勁~因為我有好多朋友佢地既bb相距一兩年,嘩~~呷醋呷到暈呀~到時tony會勁痴身~~你要小心身體呀~加油~

子爵府

恭喜 ! 有左BB應該開心,保重身體 !!

PINKPINK

原帖由 queeniechan2004 於 09-9-20 00:07 發表
各位, 我又有左......呢幾日硬係唔舒服, 就心思思去屈臣屎買驗孕棒, 結果真係兩條紅色呀......宜家我個心好亂, 原本tony爸打算一年後先番香港(最快), 但宜家可能要提早了, 唸起又要辛苦十個月, 真係好痛苦呀~~~:naug ...

別墅

嘩!恭喜晒!

呢排事忙所以好耐冇上黎,點知一上黎就有咁重要o既喜訊!!!!

香港人o係台灣睇醫生麻唔麻煩?真係要保重!不過你係超級媽媽,一定掂!

咁你咪又要延遲出翻o黎做野既計劃?

大宅

congratulations!
You are such an amazing mom and that's very lucky of your children to have you!

首頁

尾頁

跳至