親子旅遊

跳至

首頁
12345...16

尾頁

大宅

小菲比 & NC2000,
Thank you very much~

男爵府

我個仔學校好怪,年年新年假都禾其他學校不同,我留了9/2 永安 五天$4299 HIGH ONE 住 兩天,重有四位就成團,有無 人報?

原帖由 mandy_lee 於 10-1-8 09:38 發表

點解你地今早可以放假.

男爵府

SKH05M
去High One 滑雪場

原帖由 月師奶 於 10-1-10 23:38 發表
我早你一日出發, 17/2, 都係永安, 你邊個團呀 ?

男爵府

好媽媽勳章

無錯.....我地係 受害者..

原帖由 BabyHippo 於 10-1-6 18:45 發表
今日問過新華,12/2 出發 KSNN05 $6699,佢地話就快滿啦,我問佢係咪成團?佢答話現在冇一間旅行社可保證成團,人數夠都冇用,航空公司冇機位都會唔成團喎.
佢話剛過去的聖誕節,佢地公司有3XX人去韓國,因為冇機位而放走D客 ...

大宅

10/2 sunxxxxxx, 話confirm晒, 想加多1位都無
原帖由 ALAL 於 10-1-8 08:49 發表
我想報10/2 永安,兩天HIGH ONE $4000+,但驚不成團,永安話11/2後有包機團,多數成團,但價錢貴好多. 10/2 有無人報左?

複式洋房

6/2 出發-5日; 星辰 $2xxx, 有8成機會成團!
:-P :-P

別墅

hi, 我都係17/2跟新華呀, 係JOIN咩團呀

原帖由 lauerica 於 10-1-6 11:03 發表
17/2跟新華$6999

男爵府

原帖由 leunter 於 10-1-12 01:10 發表
hi, 我都係17/2跟新華呀, 係JOIN咩團呀

你地買了旅遊保未啊, 我唔會同新X 買因為同一個PLAN 出面有七折 .

畢如又列表啦.

mandy_lee 16/02 KSNN05-SD 新華

別墅

mandy_lee 16/02 KSNN05-SD 新華 [/quote]
leunter 17/02 KSNN05-SD 新華

伯爵府

你地買了旅遊保未啊, 我唔會同新X 買因為同一個PLAN 出面有七折 . (可唔可以比D資料, 參考下) ??

tramtram 19/02 AKSEW-4PA 星晨

原帖由 mandy_lee 於 10-1-12 10:30 發表

你地買了旅遊保未啊, 我唔會同新X 買因為同一個PLAN 出面有七折 .

畢如又列表啦.

大宅

好媽媽勳章

mandy_lee 16/02 KSNN05-SD 新華 [/quote]
leunter 17/02 KSNN05-SD 新華
mandy 20/2 KSGD05 美麗華

男爵府

原帖由 tramtram 於 10-1-12 10:57 發表
你地買了旅遊保未啊, 我唔會同新X 買因為同一個PLAN 出面有七折 . (可唔可以比D資料, 參考下) ??

...

我無取個PLAN 來看,好似是 $179 PER HEAD.

伯爵府

哦, 我過往去旅行經中國銀行買 (家庭) 保險, 試過唔見左銀包/身份證都有得 claim, 跟得幾好, 保費唔貴.
原帖由 mandy_lee 於 10-1-12 11:06 發表

我無取個PLAN 來看,好似是 $179 PER HEAD.

男爵府

原帖由 tramtram 於 10-1-12 12:42 發表
哦, 我過往去旅行經中國銀行買 (家庭) 保險, 試過唔見左銀包/身份證都有得 claim, 跟得幾好, 保費唔貴.

2 大1小how much 啊 ? 我仲未買等佢confirm 開茶會先啦.

伯爵府

可以上中銀WEB-SITE 計下價.

我睇 CHECK 過, 最.....最基本 (銀 PLAN). 4天一家三口$17X

剛剛打去問旅行社, 覆已成團 末有航機時間 (最遲開荼會先通知) 叫我可以上隨時去交尾數, 不過, 我想等到出了航機時間先交, 妳地係唔係咁嫁 ??????? 太耐無跟團去玩了, 有D野都唔同晒...

原帖由 mandy_lee 於 10-1-12 14:05 發表

2 大1小how much 啊 ? 我仲未買等佢confirm 開茶會先啦.

男爵府

原帖由 tramtram 於 10-1-12 14:23 發表
可以上中銀WEB-SITE 計下價.

我睇 CHECK 過, 最.....最基本 (銀 PLAN). 4天一家三口$17X
剛剛打去問旅行社, 覆已成團 末有航機時間 (最遲開荼會先通知) 叫我可以上隨時去交尾數, 不過, ...

你係去幾多天架. 我CHECK 過AIRLINE 有我個名係坐0 晨機去晚返架.
你都可以打去CHECK 來來去去大韓, 韓亞同CATHAY.

伯爵府

4天

比妳提醒, 可以試下 CHECK.

妳好醒呀

原帖由 mandy_lee 於 10-1-12 16:09 發表

你係去幾多天架. 我CHECK 過AIRLINE 有我個名係坐0 晨機去晚返架.
你都可以打去CHECK 來來去去大韓, 韓亞同CATHAY.

侯爵府

畀面勳章

mandy_lee 16/02 KSNN05-SD 新華leunter 17/02 KSNN05-SD 新華
bobohello 21/2 KSNN05-SP 新華

大宅

mandy_lee 16/02 KSNN05-SD 新華leunter 17/02 KSNN05-SD 新華
bobohello 21/2 KSNN05-SP 新華
3t 10/2 KSNN05-SP 新華

侯爵府

畀面勳章

剛收到新華電話
話韓國加咗機場稅
叫我去補$$$~~

首頁
12345...16

尾頁