自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

咁真係要十萬個小心(好大PRESSURE)

原帖由 cindyyuen88 於 10-1-7 17:28 發表
各位做人父母要注意!
今日聽到一件事令我覺得原來香港都會咁可怕!

我朋友的同事前2個月同佢個女係沙田宜家家私入面行街, 當佢個女同其他小朋友一起玩緊時可能個媽咪唔太注意, 轉眼間發現唔見左個女於是即刻搵宜 ...

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我極度讚揚大家把要警惕的事,章貼出來,提醒大家;但一定要是事實!!!!!!!!
請國民自重自知. mouth:

原帖由 叉雞飯 於 10-1-7 23:03 發表
其實呢單野好sure 之前已有見過, 唔知樓主為何又重提, 可否講明, 但提醒我們加強警惕, 我很感謝, 亦會加強介心

之前已很多報導, 一定唔係2個月前, anyway 您呢個post 我們是否要 send mail 比宜家傢俬查証及跟進 ...

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

agree

不要信呢d傳言
我只信新聞報導

原帖由 Lovely媽咪 於 10-1-7 17:33 發表
之前都有人出個呢個post,但我覺得唔可信,因如果真係咁大件事,無理由報紙冇賣(可能我睇漏).

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

樓主同ikea有血海深仇頂喇

男爵府

吾信,一定係流。我信無,因為連d八卦週刊都無做野,費事俾人笑。

大宅

大宅

原帖由 mimi88 於 10-1-7 20:48 發表
唔該唔好再危言聳聽啦:;pppp:

嗯嗯~之前都說這沒這事了=.= 現在又出來說...你有又朋友同事 有此事=.=
家私店出晒聲名啦...唔好再說囉~ 查清事實先吧

王國長老

王國長老

各位會員:

剛收到宜家傢俬來信, 表示本站內有會員發表對該公司不實之傳言, 我們查證後已將有關之Topic抽起, 以下是該公司之澄清內容:
---------------------------------------------------
宜家傢俬謹此澄清有關近日網上惡意流傳有小孩懷疑於宜家傢俬沙田分店被拐帶及後尋回之事件,現澄清從未發生該項事宜。

宜家傢俬作為一間以顧客為先及負責任的企業,致力爲客戶提供最優質的服務及產品,店舖安全更是宜家傢俬最關注的事項之一。如有任何查詢,請致電宜家傢俬客戶服務部3125 0888。

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2857732-1-2.html
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

首頁

尾頁

跳至