影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

星光1其實都做左好耐, 佢地比巨星開始早好多, 而且實力上我覺得佢地好D.

原帖由 ∼星子∼ 於 10-1-25 00:25 發表
我都睇過2集....
不合我口味....不過個羅力威都幾好...可惜亞視咁快又第2輯....怪怪咁...........

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

, 吾晒客氣!! 我都係copy 番來的 ^^

原帖由 mickeyeva 於 10-1-25 00:19 發表
多謝你提供的資料, 十分詳細!

男爵府

無端端加入內地參加者, 雖然我都覺得王雯唱得好, 不過, 對於一直睇開這班香港超級巨星的, 好不公平!!!!
一係你就由開始跟內地同步比賽。

我最喜歡小巧,睇住佢由外型到唱功, 甚至談吐都好有味道。 撇開那兩位內地得獎者, 最後只有何紫慧是香港最後超級巨星?

我覺得她唱得不錯,不過, 她的高音,以及好些低音, 同感情一定不是最好那位。

還有, 睇完今晚, 我真係覺得係咪造馬, 林師傑最高分?????? 單睇他唱歌的面部表情已經好想暈低, 好作狀。

男爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

回覆 20# 嗅屎忽 的文章

me too

禁止訪問

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

唔係幾滿意咁既賽果

瑪瑙宮

好媽媽勳章

hk.discuss 有人講佢有背景 , daddy
係幕後既圈中人 !

所以 foul 左可以入番黎再留到而家,
不過佢入唔到第 3 都 ok !!

最大進步即係開頭好屎 , 而家改造完未
進步好多 lor ...... 唔係頭 3 名我接受到

原帖由 小米米 於 10-1-25 01:08 發表
無端端加入內地參加者, 雖然我都覺得王雯唱得好, 不過, 對於一直睇開這班香港超級巨星的, 好不公平!!!!
一係你就由開始跟內地同步比賽。

我最喜歡小巧,睇住佢由外型到唱功, 甚至談吐都好有味道。 撇開那兩位內地得 ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

out 左啦 , 入唔到 final 呀 !!!

原帖由 ∼星子∼ 於 10-1-25 00:18 發表
陳康健同李浩森去左邊????

珍珠宮

好媽媽勳章

超唔想俾外人得冠軍, 可能最近這節目同深圳衛視合作 (昨晚有講), 所以有政治考慮.

睇左咁耐都唔轉台, 就係覺得班香港參賽者有親切感, 睇落有感情. 而且何紫慧真係唱得好好, 一直睇好佢.

之前有位網友不停放風話林師傑一定內定冠軍, 話佢阿爸係前tvb藝員, 一定造馬俾佢.........但到最後, 林師傑三甲不入, 事實勝於雄辯. 佢得進步獎, 我覺得很合理, 因為睇咁多位, 佢的進步空間真係最大.

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

個人比較喜歡小巧,林師傑有進步獎都ok, 因為佢之前真係幾差,所以佢進步真係比其他人多。

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

最喜歡小巧&威煌唱得好,有實力,至於何紫慧唔係唱得唔好,不過,無佢地唱得咁好,好似尋晚咁,高又去唔到,低又聽唔到佢唱咩!

大宅

好媽媽勳章

我最like小巧
但可惜佢無獎攞

紫慧係唱得好
但我個人唔鍾意佢 (個人感覺)
珍惜生命 ~~ 上帝還讓你活著  就肯定有祂的安排

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 pigpigpat 於 10-1-25 08:44 發表
我最like小巧
但可惜佢無獎攞

紫慧係唱得好
但我個人唔鍾意佢 (個人感覺)

係呀,何紫慧個樣唔知點咁,怪怪,應該話無觀眾緣掛,我都唔鐘意佢!

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

如果個分表係真的,所有評判比分都係幾分之差,但雷頌德就可以有1x-20之差,佢的喜好係好影嚮賽果。

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

男爵府

呢個賽果算合理, 王雯把聲好靚, 唱功亦了得, 何紫慧都好好, 最好cool吓牙....
師傑好在入唔到三甲, 印象中佢無次唱得好....
唔好話咩外人唔外人, 事實上港人技不如人無得抵賴, 不過我自己既三甲心水都係爭左陳鴻碩.....

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

其實個個都好高水準, 邊個攞冠軍, 以經冇乜所謂, 都覺得係實至名歸

淨係林C師, 佢冇錯係進步咗好多, 但唔代表唱得好聽, 同其他參賽者重有好大段距離, 都唔明點佢攞到咁高分

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我最like小巧, 好可惜佢一個奬都無....
坦白講, 王雯把聲係好靚, 但我真係覺得唔公平囉, 如果到頭來比果啲中途插入既挑戰者得奬, 咁其他人又使乜咁辛苦由第一集開始鬥呢, 個個中途插入咪得囉, 起碼可以鬥小幾10集.....
就算呢個show係同深圳衛視合作, 都可以一開始就比呢班外來人一齊比賽先公平, 而家我反而覺得佢地勝之不武囉....

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

我都覺得佢棚牙好古怪, 成日"勢"咗出嚟...COOL 咗我諗會順眼D...

原帖由 Bambi 於 10-1-25 09:45 發表
呢個賽果算合理, 王雯把聲好靚, 唱功亦了得, 何紫慧都好好, 最好cool吓牙....
師傑好在入唔到三甲, 印象中佢無次唱得好....
唔好話咩外人唔外人, 事實上港人技不如人無得抵賴, 不過我自己既三甲心水都係爭左陳鴻碩.. ...

首頁

尾頁

跳至