自由講場

跳至

首頁
12345...15

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

依啲人一定要判佢坐監啦,吓吓犯咗事都無嘢,仲成世界?!

等佢入去受吓,睇吓佢响入面係未又可以以為有錢大晒......

佢喱種人,唔受過唔會改!

大宅

試下打公安呀笨....:tongue:

原帖由 sunnygirl 於 10-1-28 10:31 發表
如果又一次判服務令的話真係要遊行上街抗議先得,有錢人唔係大x哂,何況天子犯法與庶民同罪,而佢只不過係一個懶鬼"名媛",有錯一樣要捉去坐監。

香港既警察EQ真係已經好高,試下同樣事件發生係美國?哈~條"名媛"已經俾警察開槍 ...

子爵府

吾好理個警察有冇扮野都好,個女人打左個警察一巴比人影到,全香港市民都見到,仲要佢吾係初犯,有錢吾係大晒,有後台都吾係無法無天,判咁輕絕對不能服眾,支持個警察~~

大宅

我而家好q嬲呀
教壞細路

大宅

好媽媽勳章

就算果警察誇張左,又點呢?而家係果女打人在先;唔通果警察企定定,比果儍婆打完一邊,再比佢打另一邊呀?定係話"打得好 ,打得妙 !我硬淨,唔怕打!" 如果係我,一定瞓底,話影响果腦和心靈,以後見到女人都驚,要佢養我一世!
原帖由 burgerqueen168 於 10-1-28 10:11 發表
個警察唔係傻

佢係醒同懶

費事話人話佢使用過度武力對待女人,俾人告到工都無埋就死

後面有咁多個同僚,駛乜佢勞氣...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

個'名媛'實整3幾百封求情信, 不如我地都整番幾百封信, 支持重罰"醉駕、拒捕、襲警"嘅人啦

伯爵府

醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

十二萬分認同

原帖由 sunnygirl 於 10-1-28 10:31 發表
如果又一次判服務令的話真係要遊行上街抗議先得,有錢人唔係大x哂,何況天子犯法與庶民同罪,而佢只不過係一個懶鬼"名媛",有錯一樣要捉去坐監。

香港既警察EQ真係已經好高,試下同樣事件發生係美國?哈~條"名媛"已經俾警察開槍 ...

*得饒人處且饒人!!
*Be able to forgive, and forgive !!
*許しを、できるようしようと許す!!
*용서를, 수 만나 용서를!!

侯爵府

雖然被打一巴又不至於要驗傷,個警察喺咪做戲都唔係重點,個女人醉駕拒絕酒精測試仲要襲警就一定唔啱,原來仲唔係第一次,仲要成香港人睇住佢,今次佢想走得甩都幾難﹗
原帖由 coco1234hk 於 10-1-28 10:13 發表
個警察就算係扮野都唔係犯法呀...況且我又唔覺得佢扮喎。
但醉駕、拒捕、襲警就係犯法喎!! 仲要唔係第一次,有晒前科,如果咁都唔駛坐,我真想問公理何在....

係唔係有錢有面就大晒 ?? 人地都係打份工啫,駛唔駛咁俾 ...

大宅

哈哈
我都係咁諗:tongue:

我地都要整番幾百封過去抗行...

原帖由 vinyasa 於 10-1-28 10:39 發表
個'名媛'實整3幾百封求情信, 不如我地都整番幾百封信, 支持重罰"醉駕、拒捕、襲警"嘅人啦

大宅

走得甩都幾難
希望願主成全

原帖由 patwong 於 10-1-28 10:40 發表
雖然被打一巴又不至於要驗傷,個警察喺咪做戲都唔係重點,個女人醉駕拒絕酒精測試仲要襲警就一定唔啱,原來仲唔係第一次,仲要成香港人睇住佢,今次佢想走得甩都幾難﹗ ...

大宅

支持香港警察,維護正義, 如果個顛婆唔坐監, 我第一個申請遊行:-( :-(

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

坐監係對佢,對被摑的警察,對社會係最好的

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

拉個女人~~
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

別墅

支持個女人入去坐

男爵府

支持

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

嗱!一個大男人,無端端比人星一巴,又無得還手,條氣頂住,一時回唔到氣腳軟係可以理解!

子爵府

十萬個支持, 強烈要求要鎖住隻野, 唔好再出來打人

男爵府

支持香港警察!! 希望個打人的女人最後得到應得的程罰e.g 坐監.. 唔好只係罰款及服務令了事, 一定要重罰! 她已經有前科.... 醉酒駕駛不可原諒:;pppp:

大宅

支持警察
重判野蠻女人

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 burgerqueen168 於 10-1-28 00:24 發表
睇唔過個眼法官所謂姪女支持醒水警察的入來報過到簽過名以示支持鼓勵!

我第一個

其實香港警察真係已經好好
香港人
尤其係所謂有錢但無文化修養的人
要身在福中知福
好好珍惜香港的警察

唔係必然的
睇下第二到就 ...

I support...count me in!!!

首頁
12345...15

尾頁

跳至