跳至

首頁
12345...52

尾頁

別墅

到!!

咁快PART 9, 雖然我少留言, 但我都有成日睇住架..!!

別墅

原帖由 carka 於 10-2-26 11:52 發表
聽日第一次去bbcare 同逸言b上playgroup, 唔知好唔好玩架呢? 好期待...

玩完返黎發表下丫

複式洋房

我都報到先.

瑋瑋病咗成個week發燒呀, 已經好d但係仲有少少咳, 攪到我都幾晚無瞓, 見到個b瘦晒,真係心痛死.

複式洋房

我都報到先.

瑋瑋病咗成個week發燒呀, 已經好d但係仲有少少咳, 攪到我都幾晚無瞓, 見到個b瘦晒,真係心痛死.

複式洋房

我都報到先.

別墅

我今日試用pamper學習褲,超唔掂,兩旁沒有綿布,會漏的.
原帖由 carka 於 10-2-26 11:48 發表

其實幾時用HUGGIES學習褲, 我之前換左好多都唔知幾時用好, 宜家都係用緊片片咋.

複式洋房

報到先... 之前唔係日日上嚟....點知...oooOh..."2個一歲生日會"都miss咗... 後補....

原帖由 alienlolo 於 10-2-26 14:47 發表
到!!

咁快PART 9, 雖然我少留言, 但我都有成日睇住架..!!

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 alienlolo 於 10-2-26 14:50 發表

玩完返黎發表下丫

好呀,不過之前都有媽媽去左試堂, 好似都幾ok既, 希望聽日好玩啦.

別墅

原帖由 fatQQ 於 10-2-26 16:06 發表
報到先... 之前唔係日日上嚟....點知...oooOh..."2個一歲生日會"都miss咗... 後補....

咁得閒黎多D 啦...哈哈!!

大宅

點解咁快俾學習褲佢地著呢?

原帖由 funfunmandy 於 10-2-26 15:45 發表
我今日試用pamper學習褲,超唔掂,兩旁沒有綿布,會漏的.

子爵府

報到~
Prayer is both a gift of grace and a determined response on our part.

大宅

如果你睇到我d相就知啦,話就話有200幾張相,但當中的相似到有80%.同你地post出黎果d不同嫁.

原帖由 py84ko 於 10-2-26 01:11 發表
你想要個攝影師, 影你個女乜嘢表情呢? 你係咪指影得你個女唔夠可愛 or 捕捉唔到主角嘅神情?

你個女得8個月人仔, 剩係識笑, 喊, 呆...... 除非你個女識扮鬼臉 or 識擺 post, 否則個攝影師好難影到付合你所要嘅要求 ...

大宅

bb 咩事發燒咳咳呀???

原帖由 瑋瑋媽 於 10-2-26 15:21 發表
我都報到先.

大宅

我第一次帶bb 去影相...唔記得同佢抺....下次 1歲..我會先抺玩具再比佢影相...好在呢幾日冇事....如果唔係...我屋企人實話我 "照顧唔好, 搞到琳琳豬病o左"...慘慘慘

原帖由 siucandy 於 10-2-26 11:18 發表
我都係同bb狂抺手,見到佢食玩具就阻止佢,唔好話d玩具,d衫我都唔信佢地次次都洗,不過著一陣黎影相,唯有睇實d唔好比佢食衫衫囉......

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Rita,

Send 條 link 嚟睇咗啦!

原帖由 dumbo0620 於 10-2-26 18:29 發表
如果你睇到我d相就知啦,話就話有200幾張相,但當中的相似到有80%.同你地post出黎果d不同嫁.

子爵府

其實係上傳咗張相片之後,

預覽頭像上面有個 "移動" & "縮放" 來俾你哋把相片裁放的.

原帖由 carka 於 10-2-26 11:51 發表
有無人可以教我點整大張相, 點整都咁細, 要咩spec架?

子爵府

其實坐到係鋼琴櫈都係唔係好穩架!
撞采咋!

原帖由 麥兜MaMa 於 10-2-26 01:20 發表

yes. 我想小兜豬學見浩坐鋼琴,擺 post, 但 只豬唔肯, 扭,喊, 我地只可做到配合佢. 令佢唔喊.

大宅

好媽媽勳章

報到先~~~今日有無人去左bb展呀?有乜野抵買架?我明天想去呀 ,thx

大宅

其實係無可能抹咗D道具先影,我都帶哂火酒同棉花嗰D去,諗住抹吓先俾佢攞,但係其實你諗吓,時間係限住幾多分鐘,仲要阿B合作,又要換衫,你冇可能走去抹D玩具/道具,唔通例如佢影廚房,就走去將D蘋果香蕉續個續個抹咩,個攝影師就算俾你咁做,我估到最後咁搞法可能一個鐘先影得嗰2-3個造型,未計BB會扭計同喊喎……哎… 所以只可以一見佢食手或者想食就即刻扯番出嚟架咋,真係冇辦法。

原帖由 thousandbear 於 10-2-26 07:01 PM 發表
我第一次帶bb 去影相...唔記得同佢抺....下次 1歲..我會先抺玩具再比佢影相...好在呢幾日冇事....如果唔係...我屋企人實話我 "照顧唔好, 搞到琳琳豬病o左"...慘慘慘

...

別墅

喂好耐冇見你lor wow, send 條link嚟睇下d相
新工番成點ar?
原帖由 dumbo0620 於 10-2-26 18:29 發表

首頁
12345...52

尾頁

跳至