親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

大家可否講下邊度機票最平 ??
幾多 $$$$$$$$ ?

男爵府

thx!!!!!

好詳細呀!
因我都係有2個小朋友
我都book平果隻算喇!
應差不多掛 ??

另外;你會住園外嗎 ??

原帖由 PostPet_Hug 於 10-3-6 09:38 發表
oh!!
Um...when you click this link:
http://www.asiatravelcare.com/singapore/singapore/sentosa_island/festive_hotel
You should see 2 Room Categories are available: "Deluxe (Asian Market)" & "Deluxe Fa ...

伯爵府

因我係UA MEMBERS,早排收到佢地NEWSLETTERS, 話 $910起喎。

但UA D時間真係差D, 一家大細就唔啱架啦, 全部大人都還可以貪佢平。

其實SQ D PACKAGE都有D搵苯架,話3D2N,坐A380,但A380來回香港又係晚機去,早機返,實質玩得1日架咋。

原帖由 PostPet_Hug 於 10-3-6 09:54 發表
UA幾錢啊?

男爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章

原帖由 siulili 於 10-3-6 01:46 發表
如果只計機票, UA最平, 但晚機去, 早機返

THX, 去程好像晚機,回程早上六點幾呀~

CX,SINGAPOREAIRLINE都CHECK過晒果幾日冇晒位,唉~

伯爵府

去程到SIN係半夜1點幾架,所以有小朋友唔會坐UA囉。

原帖由 tabolau 於 10-3-6 17:40 發表

THX, 去程好像晚機,回程早上六點幾呀~

CX,SINGAPOREAIRLINE都CHECK過晒果幾日冇晒位,唉~

伯爵府

其實我之前THROUGH左兩間AGENT試攞房架啦, 兩間都攞唔到, 我先自己上網BOOK HARD ROCK架咋, 因為香港AGENT OFFER HARD ROCK貴好多嘛, 反正自己BOOK就BOOK間貴D GE, 感覺上無咁蝕底嘛。。。。

所以我都想知你呢間係咪直接可以BOOK到,如果要等覆, 我估多數都係無房架啦。

原帖由 PostPet_Hug 於 10-3-6 09:53 發表
係啊,要等佢覆架,
我睇網上面好多人都話d房無得好快,好多人book,
所以我諗佢地都要check最新既情況

男爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章

原帖由 siulili 於 10-3-6 17:59 發表
去程到SIN係半夜1點幾架,所以有小朋友唔會坐UA囉。

去新加坡貪佢夠清潔,而家冇晒機位,都唔知點好!!想同仔仔去下呀

禁止訪問

禁止訪問

別墅

Sorry can't read the link
原帖由 PostPet_Hug 於 10-3-6 19:24 發表
畀大家睇下丫:
Year 2010 Calendar For Universal Studios Singapore Tickets

http://2.bp.blogspot.com ...

禁止訪問

大宅

咁聖淘沙RESORT 得唔得架??? 我BOOK....DELUX 要1900一晚.......@_@

原帖由 PostPet_Hug 於 10-3-6 09:50 發表
而家除左有Festive Hotel 節慶酒店(畀一家大細多),
仲有間Hard Rock Hotel (比較Rock feel d), Hotel Michael 邁克爾酒店 (呢間出自美國當代最偉大的建築師之一邁克爾‧格拉夫斯之手)

另外仲有間Crockfords Tower 康 ...

伯爵府

我係正EASTER去呀,AGENT 就攞唔到房, 但我自己已經CONFIRM左HARD ROCK, 所以都無問題架啦, THX。

我而家反而煩緊怕唔夠時間玩呀, 唔知好唔好早一日係沙巴飛去SIN。

我第一日 2點幾先到SIN, 只可以去NIGHT SAFARI。 第二日就去RWS,如果一日唔夠玩,可能要玩兩日PASS,第三日晚先出返DOWN TOWN,第四日去KIDZ WORLD,趕晚機回港會唔會好RUSH呢?

有無咩意見呀? 但SIN D HOTEL 真係貴,就算我用HOTEL LOYAL MEMBERS D RATE都要千幾蚊一晚,沙巴就可以FREE,值唔值得係SIN多留一晚呀?

原帖由 PostPet_Hug 於 10-3-6 19:22 發表
你想幾時去架?
我見前排Easter d人仲話有房,但呢排就真係無乜loo

大宅

好媽媽勳章

試下Jetstar 啦, 我book左暑假都係一千四百幾來回包Tax. 時間都幾好,朝早11點幾飛Sin,回程就三點幾飛HK。

其實我諗住平d唔會成個trip住晒係聖淘沙,住4星酒店出面都可以平幾百蚊,而且行街食野都方便。

原帖由 Josa 於 10-3-6 11:39 發表
大家可否講下邊度機票最平 ??
幾多 $$$$$$$$ ?

大宅

hi , do you have universal studio wed-site????

首頁

尾頁

跳至