在職全職

跳至

首頁
12345...60

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 mavis_chiu 於 10-6-7 16:10 發表
好多學校都類似架, 當年我地去民X 都係一大班INTERVIEW, 都唔知用咩標準去看架!

係架, 民x都好多人考, 而且未必入到, 所以就要睇下彩數, 但我見我呢到都有好多小朋友讀緊幼稚園同小學....我最想亞仔小學入宣道, 其次係民x,雖然入到幼稚園都未必俾你直升小學, 但都想試下, 不過呢d都係我想啫, 世事未必能如願.....各位媽咪努力吧!!!!

大宅

ok, 即係A出口, 我99住呢度.

原帖由 sandra28 於 10-6-7 15:17 發表
MAGGIE

一點三十五分南昌富昌村出口 ( 站內 ) 等 ! OK !

男爵府

無上嚟幾日,咁快就3頁~
1連幾日出左街,,好攰呀!!!!!!!!!!
“有些傷口,時間久了就會慢慢長好;有些委屈,受過了想通了也就釋然了;有些傷痛,忍過了疼久了也成習慣了,然而卻在很多孤獨的瞬間,又重新湧上心頭。其實,有些藏在心底的話,並不是故意要去隱瞞,只是, 並不是所有的疼痛,都可以吶喊。”

男爵府

原帖由 catherinelamchi 於 10-6-6 13:43 發表
報到!
我係catherine!囡囡0802,大家好!歡迎我加入嗎?
hello~
得閒多d入嚟吹水啊~

“有些傷口,時間久了就會慢慢長好;有些委屈,受過了想通了也就釋然了;有些傷痛,忍過了疼久了也成習慣了,然而卻在很多孤獨的瞬間,又重新湧上心頭。其實,有些藏在心底的話,並不是故意要去隱瞞,只是, 並不是所有的疼痛,都可以吶喊。”

男爵府

原帖由 yinyeung_mami 於 10-6-6 23:34 發表
Hello,大家好,我仔仔係08年8月嫁,我又嚟報到先
hello~我女係8月18號出世架~
你仔仔8月幾號啊?

男爵府

原帖由 sandra28 於 10-6-7 00:49 發表
星期三 9/6 2:00PM ~ 仲有邊個到 ?
而家SANDRA, ESTHER, MAGGIE, ANNIE 都OK ! 嘉茹 ? GOBBY ? CASS ?
我ok啊~

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

嘩你呢個大肚婆咁強呀......連出幾日街.......更係攰啦! 我出兩日(全日)都攰呀.......鉫鉫逄星期一都瞓多咗嫁......
原帖由 donkayu 於 10-6-8 00:12 發表

男爵府

原帖由 sandra28 於 10-6-8 00:19 發表
嘩你呢個大肚婆咁強呀......連出幾日街.......更係攰啦! 我出兩日(全日)都攰呀.......鉫鉫逄星期一都瞓多咗嫁......
哈哈哈哈~
星期五:
2點幾行左去油蔴地社署(唉~個社工話我個d,唔受理,,叫我去申請綜緩話有住屋津貼),,之後行番旺角食野,,跟住心思思想行下唔想番屋企住,,又行左過花園街,,總之番到屋企係7點幾~
星期六:
12點幾半出門口落荃灣同屋企人食lunch,,之後又行街,,行到5點幾~
星期日:
去左沙灘玩(青山灣,雖然個灘細,不過都叫水清沙幼),,未夠1點玩到4點,,搞掂哂執好野又去左黃金海岸行下,,又係番到屋企7點幾~
今日:
同jenny,annie去左沙田hea~,,

琥珀宮

原帖由 donkayu 於 10-6-8 00:54 發表
哈哈哈哈~
星期五:
2點幾行左去油蔴地社署(唉~個社工話我個d,唔受理,,叫我去申請綜緩話有住屋津貼),,之後行番旺角食野,,跟住心思思想行下唔想番屋企住,,又行左過花園街,,總之番到屋企係7點幾~
星期六:
12點幾半出門 ...

琥珀宮

MAGGIE

記住帶尿墊比我同嘉茹呀........費事左住你D地方.......

原帖由 fattigerbb 於 10-6-7 23:06 發表
ok, 即係A出口, 我99住呢度.

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 donkayu 於 10-6-8 00:54 發表
哈哈哈哈~
星期五:
星期六:
12點幾半出門 ...

勁勁勁勁勁勁勁勁勁!!!!!!!!!!!!!

大宅

Ok
其實唔阻,好細張之嘛。

原帖由 sandra28 於 10-6-8 01:03 發表
MAGGIE

記住帶尿墊比我同嘉茹呀........費事左住你D地方.......

大宅

好媽媽勳章

咁明天一様2:00係餐廳果到等啦~
其實,每個父母養育孩子的過程,更是歷練自已的過程。
我們希望孩子成為什麼樣的人,自己就去做那樣的人,行動比任何語言更有說服力。
Nathan仔I LOVE YOU!
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2009-07-14/nathan_chan.html

複式洋房

好犀利, 我睇完part2 再睇 part3... 豆雞....新屋上網好差..成日"短"線...又要應酬d屋企...少咗上嚟....
嘉茹你好犀利...日日出街, 仲要帶埋個女....勁!
原帖由 donkayu 於 10-6-8 00:12 發表

複式洋房

星期三要學琴...趕唔切湊珈珈出嚟玩...下次預埋我地....我會上密d...update吓架啦.....
原帖由 donkayu 於 10-6-8 00:18 發表
我ok啊~

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 jaimegaga 於 10-6-8 16:42 發表
星期三要學琴...趕唔切湊珈珈出嚟玩...下次預埋我地....我會上密d...update吓架啦.....

你個女咁細學琴喇????????????

大宅

好媽媽勳章

原帖由 jaimegaga 於 10-6-8 16:42 發表
其實我都想比阿仔學琴..咁細..佢哋識ge la??咁宜家珈珈返果個學琴班係點架?如果係..我都想阿仔返吓..
其實,每個父母養育孩子的過程,更是歷練自已的過程。
我們希望孩子成為什麼樣的人,自己就去做那樣的人,行動比任何語言更有說服力。
Nathan仔I LOVE YOU!
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2009-07-14/nathan_chan.html

琥珀宮

哈哈.....我記得好似係patty 上喎 !

其實唔洗太急咁快學嫁 ! 我個e生女都係五歲先學 ! 因為識個舊街坊佢係教小朋友嫁......佢見過e生女 (三歲幾個時 ) 都叫佢大少少先學...唔洗急羅......仲要小朋友學咗樂理先至得喎 !

原帖由 CHANTSINWAI 於 10-6-8 19:06 發表
其實我都想比阿仔學琴..咁細..佢哋識ge la??咁宜家珈珈返果個學琴班係點架?如果係..我都想阿仔返吓..

琥珀宮

哈哈......睇得曬都好叻啦.......
記住多d上黎睇下我地有冇搞活動啦.....
原帖由 jaimegaga 於 10-6-8 16:38 發表
好犀利, 我睇完part2 再睇 part3... 豆雞....新屋上網好差..成日"短"線...又要應酬d屋企...少咗上嚟....
嘉茹你好犀利...日日出街, 仲要帶埋個女....勁!
...

琥珀宮

咁多位媽咪聽日兩點見啦........

首頁
12345...60

尾頁

跳至