自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

王國長老

王國長老

我都贊成優雅最好。
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

洋房

我最接受唔到系街市時D街市阿姐大大聲話:阿姐你想買咩啊 ~``
我即走,唔幫親,心諗你個樣同歲仲大過我幾倍啦~``叫我阿姐,系咪我要叫你做阿妹~```
雖然個個都系0甘叫,但系自己個心就諗,我真系似咩~~```

邊個叫我阿妹或靚靚就去幫親

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

原帖由 CFaHB 於 10-6-12 11:38 發表
做中年最好就優雅d, 千奇唔好扮妹妹仔 ~
夏蕙e, 小甜甜, 白姐姐, 汪呀姐 .... 都係引以為監

imlazy, 你張圖相 .... 好動感 !

exactly

我會將想著但唔可以著的衫買畀個女

伯爵府

好媽媽勳章

自知同靚妹冇得比,所以我依家既大方向係...型!

There's some good in this world, Mr Frodo. And it's worth fighting for.

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 翔媽 於 10-6-12 11:52 發表
我最接受唔到系街市時D街市阿姐大大聲話:阿姐你想買咩啊 ~``
我即走,唔幫親,心諗你個樣同歲仲大過我幾倍啦~``叫我阿姐,系咪我要叫你做阿妹~```

邊個叫我 ...

佢地話亞姐=c9,你抱個仔去就是c9

水晶宮

自然定律, 有咩好怕, 有咩好驚
千祈唔好好似趙x儀咁, 4張仲扎起孖辮, 整容與天對抗
飲食均衡, 作息定時, 適量運動就是保持青春的好方法

"做多左" over done 唔係好事

大宅

原帖由 莎莎莉莉 於 10-6-12 10:44 發表

我反而覺得, 中女有中女既靚喎, 唔係D"o靚"妹可以比美的~~

咁又係,我有個朋友係教大學既,講笑問佢有冇追d學生妹,佢話佢唔鐘意,仲話結左婚既女人仲好魅力wor

大宅

原帖由 rean_chau 於 10-6-12 11:28 發表
同意!!
以前都會為街市D人叫自亞妹而飄飄然, 但自從見過佢地叫果D差唔五十歲既亞姐都叫亞妹時, 我明白晒....所以對'亞妹'呢個稱呼不以為然....

其實講真, 就算你個外表衣著點樣KEEP住年輕, 但你既舉止已經係真實年 ...

係呀,仲會叫靚仔靚女架,上次見佢叫靚仔,我咪好奇望下個"靚仔"點靚仔law,嘩~~好彩佢冇叫我靚女咋~~

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

水晶宮

以前後生, 經常飲凍野,
而家飲親凍野就會頭赤 + 氣管敏感

珍珠宮

原帖由 mrsright 於 10-6-12 12:50 發表
好彩我一向走實力派, 後生時都唔見得係靚女, 老左梗加壘埋心水

大家咁話!
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我覺得呢, keep 到比自己實際年齡細 5歲已經好ok 喇, 最重要還是身體健康, 劉華都有唱: 食得落睡得好, 天天裡已經足夠.

男爵府

原帖由 mrsright 於 10-6-12 12:50 發表
好彩我一向走實力派, 後生時都唔見得係靚女, 老左梗加壘埋心水

唉!我後生時走有限期的霎眼嬌派,限期一過,現在個個話我個樣唔同咗!唯有試下用貴價護膚品keep住

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

琥珀宮

哈哈,我阿媽叫我阿姐好多年,依家我叫7歲阿女間唔中都叫佢阿姐。

反而好討厭人叫我靚女,我唔應。

我接受到自己年齡及外貌上既轉變,世事冇永恆。

原帖由 翔媽 於 10-6-12 11:52 發表

邊個叫我 ...

禁止訪問

琥珀宮

去做D能令自己開心既野,忘記不快的事情。煩惱是自找的,快樂卻是要尋找的。

原帖由 bolun410 於 10-6-12 13:17 發表
岩岩今日先講緊中年危機,近來個人乜都提唔勁,諗野又好灰,我無心機

男爵府

我最怕身體機能下降,唔行得又失禁咁。

我26-7歲成日比老細話我年紀大,果陣好想車死佢,到左今日,我覺得老咪老,起碼少d變態佬埋身。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

大家3x都抱怨會老,今年剛剛40啦,心境還是2x沒分別吧,興幸到街市還有人叫我亞妹^^好像有些跨張吧...不過做生意隨便一句,佢開心時客人又開心^^
仔仔學校有些家長,時常叫我生多個,你咁後生又只得一個,都唔知點回應好,40歲仲生咩呀>.<
所以總結心境是好重要的,相由心生,只要生活開心,樣就自然美,我不喜歡化妝,因對皮膚唔好,而且一化開,唔化就面無血色的,但基本護理就一定要做,大家加油,老不老只在乎你的心境吧!!!

首頁
12345...7

尾頁

跳至