親子旅遊

跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

你好。dusit 你住乜野房,泰航假期就住sea view 同lagunabeach 比貴800蚊,我仲三心二意緊,tks

原帖由 waiwaikelly 於 10-6-17 18:19 發表
我岩岩5月去完返黎住 dusit....very good
好岩小朋友...sheraton都ok....大家d野差唔多
佢地有 shuttle去 patong 不過要比錢
好似一日有成5班車......
你去到酒店可以問下.....
記我去埋附近既 lotus食野呀....個環 ...

男爵府

原帖由 mankifiona 於 10-7-9 16:00 發表
你好。dusit 你住乜野房,泰航假期就住sea view 同lagunabeach 比貴800蚊,我仲三心二意緊,tks

DUIST 本來我係住 lagoon view架
佢見我有大有細(小朋友得20個月)佢幫我自動update左 seaview 大房....好大好正...最重要夠乾淨
d service 冇得頂....cs又helpful
laguna beach 聽返d 媽咪講 麻麻d.......

男爵府

有沒有人知師太租車幾錢一日? 仲有邊到做spa 好?

謝謝

禁止訪問

男爵府

我都想知, URGENT, 12/7(星期一)我要出發, 好驚BOO唔切.請各位介紹SPA & RESTAURANT, 唔該晒.(我住PATONG BEACH, 但好似約5-10分鈡車才到BEACH)

原帖由 heiheihoney 於 10-7-9 22:08 發表

謝謝

男爵府

好媽媽勳章

okay 今朝同agent 講咗轉 頭二晚dusit,另二晚就sheraton。tks

有無去過lotus 食dinner 呀,
原帖由 waiwaikelly 於 10-7-9 16:26 發表

DUIST 本來我係住 lagoon view架
佢見我有大有細(小朋友得20個月)佢幫我自動update左 seaview 大房....好大好正...最重要夠乾淨
d service 冇得頂....cs又helpful
laguna beach 聽返d 媽咪講 麻麻d....... ...

大宅

orential spa , free pick up at patong beach
原帖由 panpancake 於 10-7-10 10:27 發表
我都想知, URGENT, 12/7(星期一)我要出發, 好驚BOO唔切.請各位介紹SPA & RESTAURANT, 唔該晒.(我住PATONG BEACH, 但好似約5-10分鈡車才到BEACH)

男爵府

原帖由 mankifiona 於 10-7-10 11:05 發表
okay 今朝同agent 講咗轉 頭二晚dusit,另二晚就sheraton。tks

有無去過lotus 食dinner 呀,

有呀....一定要去添啦....又平又好環境....食物又ok
你可以叫 酒店幫你 call車去....free架

男爵府

原帖由 heiheihoney 於 10-7-9 22:08 發表

謝謝

c太租車好似要幫襯佢join tour架喎

不過我上次去都有幫襯佢租車連司機(5hrs)bath1200

做spa可以try下呢間, 價錢同水準都ok

http://www.sovranaspa.com/phuket-spa.htm

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 waiwaikelly 於 10-7-12 14:21 發表

有呀....一定要去添啦....又平又好環境....食物又ok
你可以叫 酒店幫你 call車去....free架

不過間agent 話 dusit 未覆佢,希望有房la

lotus 我會係網上 book 定先,sunset 應該好靚

男爵府

請問這間spa由Sheraton 去遠嗎? 是否搭的士?

謝謝

原帖由 waiwaikelly 於 10-7-12 14:33 發表

c太租車好似要幫襯佢join tour架喎

不過我上次去都有幫襯佢租車連司機(5hrs)bath1200

做spa可以try下呢間, 價錢同水準都ok

http://www.sovranaspa.com/phuket-spa.htm ...

大宅

大家好,我8月尾會去布吉7日
我淨係訂左頭兩晚DUSIT,其他未諗
請問大家會唔會係HK BOOK定行程 OR去到先揾?
有無人唔租車呀?

複式洋房

Deleted.

複式洋房

Deleted.

複式洋房

我8月頭住Laguna Holiday Club(2大1小),會book師太
出皇帝島一日,另一日去Safari 定 Phuket zoo 好呢?
要唔要book車一日遊呢?去那裹好?請比D意見。

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

男爵府

想問如果包的士, 點同的士司機講去日落涯?

謝謝

原帖由 vicky_cheun 於 10-7-13 00:23 發表
如果你唔租車,都可以到時問下的士包車幾錢

Chelly:
好睇你想JOIN TOUR定自已週圍去SAFARI就唔駛煩,但係去PHUKET ZOO可以BOOK車去埋BUTTERFLY GARDEN / PHUKET AQUIRUM,下午食飯可以去NATURAL / 鄧記食LUNCH,有時間可以 ...

男爵府

hi waiwaikelly

請問你join c 太 tour 是只有你的family或有其他人一同? 是否要預先book? or 去到才book?

謝謝

原帖由 waiwaikelly 於 10-7-9 14:02 發表

Butterfly Garden 我未去過唔知好唔好
不過我5月去時 join左個 tour 係 c 太既 覺得幾好
叫做 safari 5 in 1 有大象騎又有monkey show...
果樹好似農場咁....感覺唔錯....之後先租車去phuket town 食lunch....再去 ...

大宅

我想帶2個仔10月去, 但細仔到時剛剛1歲... 會唔會好麻煩, 有無人可以分享下?

子爵府

Hi, just came back. 對BBQ beer tent晤好有太大期望, 得burger, sandwich, baked potato著, 和想像中的不同. 最後轉左去Lotus食.

原帖由 vicky_cheun 於 10-7-4 18:47 發表
係呀我都諗住同個囝去玩,不過佢太細(到時先3歲),所以淨係可以玩到BOUCING CASTLE,如果小朋友5歲就好多野玩

FAMILY FESTIVAL夜晚響CANEL VILLAGE會有BBQ BEER TENT,我諗都唔會太貴

...

首頁
12345...9

尾頁

跳至