自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

大結果睇完,覺得好似有d空虛。

我反而鐘意後期的大頭文,原來當時的羅家良都幾正喎!
唱歌又好聽,点解十幾年前,無留意到嘅?

有冇人都睇佢gar?

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 reego 於 2010-7-10 07:07 發表
kevin臨死果刻都唔肯講比家雄知將diana收埋係邊?
佢已經講左啦,佢話:程家雄,我比你幸福,因為我可以永遠同心愛既人一齊! 即係話diana已經死左,kevin死左先可以永遠同佢係埋一齊嘛!

子爵府

好媽媽勳章

我鍾意黃日華的角色, 覺得佢好 man 呀 !

(p.s. 六十集, 我剩係睇咗琴晚果幾集咋, 之前幾十集都冇睇過.)

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 LedTV 於 10-7-9 03:43 發表

kelivn痴左線...咁變態

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

其實家雄呢個男人都幾無用,雖然痴心diana,不過好牛,頑固,是非黑白都唔識分,對愛情又騎牛搵馬,越睇越唔like佢!

水晶宮

原帖由 wingogo 於 10-7-9 21:16 發表
佢係喪左ga, 連咁鍾意ge女人do殺

突然間諗起秀文有套戲 "愛你愛到殺死你"

子爵府

diana用dv裝佢果場....大佬呀~盲既都睇到部dv啦~依度我覺得真係好低b,睇到笑咗出黎...
不過diana個friend(好似叫呀燕)上去搵diana,由佢襟鐘開門見到kelvin直至佢入咗屋一路講上黎攞衫到見到成間屋都係血佢好驚咁話唔攞衫住,依part真係好正~
可能淨係覺得kelvin至多kill咗diana,但冇諗過會咁殘忍..

水晶宮

原帖由 m--m 於 10-7-11 16:01 發表
diana用dv裝佢果場....大佬呀~盲既都睇到部dv啦~依度我覺得真係好低b,睇到笑咗出黎...
不過diana個friend(好似叫呀燕)上去搵diana,由佢襟鐘開門見到kelvin直至佢入咗屋一路講上黎攞衫到見到成間屋都係血佢好驚咁話唔 ...

又唔可以用依家既準則去量度既 ,
你睇佢地仲用 call 機 , 可能果時都未有針孔攝影機出 ,
話哂套劇都成十幾年前 , 係咁上下

不過都拍得唔錯 , 就算依家睇返都覺得幾好睇

子爵府

好媽媽勳章

雖然我剩係睇咗最尾個幾集, 但成個人都比套劇吸引住, 簡直超級好睇.......

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 chunheimama 於 10-7-11 13:41 發表
我鍾意黃日華的角色, 覺得佢好 man 呀 !

(p.s. 六十集, 我剩係睇咗琴晚果幾集咋, 之前幾十集都冇睇過.)

不過我覺得黃日華D戲麻麻

禁止訪問

好媽媽勳章

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

但c do 5肯講條屍響邊呢
原帖由 conniecheung 於 10-7-11 10:39 發表
佢已經講左啦,佢話:程家雄,我比你幸福,因為我可以永遠同心愛既人一齊! 即係話diana已經死左,kevin死左先可以永遠同佢係埋一齊嘛!

公爵府

1直do 5 like 佢
好懦 夫
原帖由 alicemic 於 10-7-11 15:00 發表
其實家雄呢個男人都幾無用,雖然痴心diana,不過好牛,頑固,是非黑白都唔識分,對愛情又騎牛搵馬,越睇越唔like佢!

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

都係以前d 電視劇好睇 d , 無線收費台下個禮拜做 "他來自江湖 & 大時代"

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

公爵府

好唏噓
原帖由 ansonbbma 於 10-7-9 19:49 發表

你係未記錯第2套呀,diana係死左,大結局家雄彈鋼琴思念佢

大宅

好媽媽勳章

請問有沒有那個網可以睇返成套粵語, 之前太夜冇睇. thanks thanks

水晶宮

原帖由 TobiMom 於 10-7-11 19:46 發表
都係以前d 電視劇好睇 d , 無線收費台下個禮拜做 "他來自江湖 & 大時代"

兩套都好睇

大宅

好媽媽勳章

尋晚睇結局, 聽返 插曲" 其實我明白你暗示" 好好聽呀, 當年播時我好鍾意

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 what'sgoingon 於 10-7-11 20:34 發表
尋晚睇結局, 聽返 插曲" 其實我明白你暗示" 好好聽呀, 當年播時我好鍾意

水晶宮

原帖由 小倩 於 10-7-11 20:53 發表

jwyMcOpooLs

好快手

首頁

尾頁

跳至