自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

原帖由 Kerokeroppi 於 10-8-5 13:02 發表

咁係咪如果我一個人入場,剩係得張飛呀!!!一定無書仔呀!!!咁咪攞少好多贈品囉....
咁係咪如果我一個人入場,剩係得張飛呀~~係呀,所以我決定唔去LU
一定無書仔呀!!!咁咪攞少好多贈品囉~~聽D媽咪講,之前都可以就咁買本書仔,好似係$10,不過今年唔知有無得就咁買,我打電話去問,佢話要問下先,叫我遲D再打去問=.="
別人笑我太瘋癲,我笑你們更低b~~

大宅

其實以往書仔送咩 JACK ?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

問左如果2人或1人去就要加$5就有本書。
我有2個寶貝女,大女任何牌子既奶粉都飲,細女飲雅培3號,有1仔1女八哥狗。

大宅

係la,我剛剛打電話問過,買3張入場券送書仔,買1張入場券可以加$5就有一本書仔

ady168

伯爵府

如果加$5都可以諗諗...不過就有d搵笨囉...

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 ady168 於 10-8-5 14:59 發表
係la,我剛剛打電話問過,買3張入場券送書仔,買1張入場券可以加$5就有一本書仔

咁咪即系變相加價
拉拉手,好朋友,家姐豬豬,細佬牛牛^_^

伯爵府

我覺得似打死狗講價多D(純粹個人覺得)...佢可以同你講,你可以用返舊價,不過無書仔囉...要書仔就要比錢囉...
原帖由 天賜晶瑩 於 10-8-5 15:05 發表

咁咪即系變相加價

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唉,本身諗住去買nuk濕紙巾,順便睇下有咩贈品攞下,但係而家都唔知仲去唔去好,又驚nuk今年唔知會唔會加價,如果到時去到原來佢價錢同出面一樣,咁我咪好on居

之前話過用張$5coupon買入場券就冇書仔送,咁如果今年2張飛要加$5買一本,咁唔知可唔可以用張$5券減完$5,再加返$5買本書仔呢

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 sheung1126 於 10-8-5 03:34 PM 發表
唉,本身諗住去買nuk濕紙巾,順便睇下有咩贈品攞下,但係而家都唔知仲去唔去好,又驚nuk今年唔知會唔會加價,如果到時去到原來佢價錢同出面一樣,咁我咪好on居

之前話過用張$5coupon買入場券就冇書仔送,咁如果今年2張 ...

問左,係可以架。即係$20冇平過,但都好,起碼有本書仔可以拿禮物。
我有2個寶貝女,大女任何牌子既奶粉都飲,細女飲雅培3號,有1仔1女八哥狗。

子爵府

我想問o下大家有無興趣要入場贈卷呢??事關無朋友同我去呀,加上阿仔大o左已經無咩可以買了~~~所以可以轉贈比人,我有二張只限8月6日入場同二張3日都通用的入場贈卷,一共四張~~~只限調景嶺mtr station交收,有意者請pm
已送出,thx~~

男爵府

今年nuk都有攤位???

原帖由 sheung1126 於 10-8-5 15:34 發表

之前話過用張$5coupon買入場券就冇書仔送,咁如果今年2張 ...

伯爵府

岩岩問清楚喇~~
入場$20,如果要書仔就要加$5,可用$5優惠劵一張,即係用左$5優惠劵後,比$20就有書仔
另外如果用免費票,就要加$10買書仔
每一張劵只可加$5換購一本書仔
每一張入場劵只可使用$5優惠劵一次

希望幫到大家啦 ^^

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 Doobi 於 5-8-2010 15:51 發表
今年nuk都有攤位???

nuk唔係年年都會擺既咩?? 我上2年去都有,今年唔會唔擺呱?? 呢d大牌子野我估多數都會擺,nuk個位仲幾大添,次次俾錢條隊都要圍住個檔兜一個圈既..

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

咁如果3個人去再加$10,係咪有三本書仔?==$80?
若每人各自買飛加$5==$75?

伯爵府

一張票$20,一次過買3張就送書仔,即係3個人=$60有一本書,如要多兩本,即係加$10,總共$70三個人三本書仔...
原帖由 cfbb 於 10-8-5 17:16 發表
咁如果3個人去再加$10,係咪有三本書仔?==$80?
若每人各自買飛加$5==$75?

伯爵府

畀面勳章

老公一聽都講,3張飛,有冇搞錯呀
2張都有得講呀~好多都係2公婆去ga啦
有時荷花真係過份小氣左

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問攞住免費票入場,
去邊度買書仔呀???

禁止發言

首頁