單親天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

Chuma8083...多謝晒…

原帖由 Chunma8083 於 10-11-18 13:48 發表
超級無敵俊朗高大威猛英徫有型既大少Keith
祝您生日快樂, 身體健康, 日日都開開心心呀.
等aunt

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

ohlove 416...多謝你..好耐無同你係yahoo玩麻雀啦..hehe.

原帖由 ohlove416 於 10-11-18 14:09 發表
生日快樂呀

子爵府

7哥…你真了解我啦…

不過真人版係肉麻過呢個九萬幾倍…因為一定靚仔一定比我咀到痴呆..hehe..

原帖由 Sadman07 於 10-11-18 14:37 發表

Moon: 生日快樂!

Keith: 多謝媽咪….

Moon:

Keith: 依........ (濕濕地添架)

Moon:

Keith: 媽咪… ...

子爵府

仁兄…多謝…

使唔使教佢飲番d "掘爛地"扮下man先呀..? haha

原帖由 酸棗仁 於 10-11-18 15:02 發表

嘩, 晏咗添!

同佢講生日快樂, 唔好咁嗲媽咪喇, 要 man d !

子爵府

小雄維尼
Thanks ...

原帖由 小雄維尼 於 10-11-18 15:44 發表
生日快樂

複式洋房

靚仔Keith少,感嘆號姨姨唔識貼公仔和短片,但都祝福你。

願你所有願望成真。精叻過人!

生日快樂!

子爵府

感嘆號姨姨...

媽咪見到你給我的祝福一定好開心...多謝你...

也願你永遠開開心心…無晒煩憂

Keith上
(媽咪代筆)

原帖由 (!_!) 於 10-11-18 16:12 發表
靚仔Keith少,感嘆號姨姨唔識貼公仔和短片,但都祝福你。

願你所有願望成真。精叻過人!

生日快樂!

大宅

畀面勳章

ryan 都要同佢個friend講聲 HAPPY BIRTHDAY喎!仲要問幾時同MOONMOON姨姨個仔話nds?

男爵府

遲晒, SORRY, 補番HAPPY BIRTHDAY!!!! 生曰快樂!!!!
stanley
是非皆因多開囗   煩惱皆因強出頭

子爵府

thank you Ryan and singsingfok auntie..

see you soon lar..

原帖由 singsingfok 於 10-11-18 17:57 發表
ryan 都要同佢個friend講聲 HAPPY BIRTHDAY喎!仲要問幾時同MOONMOON姨姨個仔話nds?

子爵府

帶子哥哥,

未遲未遲…家下先切緊蛋糕…hehe..

多謝晒...

原帖由 帶子雄郎 於 10-11-18 19:04 發表
遲晒, SORRY, 補番HAPPY BIRTHDAY!!!! 生曰快樂!!!!

禁止訪問

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

仲趕得切~

Happy Birthday ~

我4月時都訂過一個3D蛋糕俾晞晞, 一打開個盒個個都"嘩..嘩" 聲, 而且仲好好味添呀~ 快D訂個亞女鐘意既3D公仔蛋糕啦

原帖由 moon_moon 於 10-11-18 09:30 發表
BK都唔知攪咩,我第4次打呢段野啦,激氣..

我個超級無敵俊朗高大威猛英徫有型既男朋友仔..Keith..今日生日啊...我訂左佢既至愛黑森林蛋糕啦…今晚返去同佢慶祝...

祝佢生日快樂,天天快樂…時時快樂…健健..康康 ...

子爵府

heichunmum

多謝...

今日健健好開心呀…我比晒你地貢多位uncle and aunties既祝福佢睇啦....多謝晒咁多位....

原帖由 heichunmum 於 10-11-18 22:48 發表
超級無敵高大靚仔俊朗不凡健健~生日快樂!

子爵府

阿Wing.
多謝晒…我好想訂3D蛋糕呀,真係好靚呀,要幾耐之前訂架?

原帖由 wing 於 10-11-18 23:17 發表
仲趕得切~

Happy Birthday ~

我4月時都訂過一個3D蛋糕俾晞晞, 一打開個盒個個都"嘩..嘩" 聲, 而且仲好好味添呀~ 快D訂個亞女鐘意既3D公仔蛋糕啦

...

男爵府

原帖由 moon_moon 於 10-11-18 13:04 發表
Eric哥哥…多謝晒,解解我搵唔到你個生日蛋糕icon 既..!

係公仔第一篇,

左上角計起,

第四行第一個公仔. 多多指教呀.

大宅

原帖由 moon_moon 於 10-11-18 09:30 發表
BK都唔知攪咩,我第4次打呢段野啦,激氣..

我個超級無敵俊朗高大威猛英徫有型既男朋友仔..Keith..今日生日啊...我訂左佢既至愛黑森林蛋糕啦…今晚返去同佢慶祝...

祝佢生日快樂,天天快樂…時時快樂…健健..康康 ...

Keith,

Happy birthday to you
Happy birthday to Keith .......

快樂時 要快樂,等到落幕人盡寥落,
醉下來 休醒覺,美夢如酒醉了後更寂寞。

子爵府

Pooth..thank you so much..for your birthday song...

原帖由 pooth 於 10-11-18 23:58 發表

Keith,

Happy birthday to Keith .......

http://img.hkheadline.com/head ...

子爵府

終於見到啦,唔該晒....

原帖由 eric5354 於 10-11-18 23:56 發表

係公仔第一篇,

左上角計起,

第四行第一個公仔. 多多指教呀.

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

要睇你訂果間shop full唔full呀 ... 有d多人訂既真係好誇張要幾個月前訂架..我上次兩個月前落order囉 ^^

原帖由 moon_moon 於 10-11-18 23:26 發表
阿Wing.
多謝晒…我好想訂3D蛋糕呀,真係好靚呀,要幾耐之前訂架?

首頁

尾頁

跳至