懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

原帖由 aloymom 於 10-11-25 00:55 發表
我大仔唔鍾意我post 佢d相上fb..
之前我post佢d摺紙,佢都話唔鍾意
依家佢唔鍾意影相添呀> <

我無工人, hb又請唔到假
得我一個揍住細仔咋
無辦法 : (

...
你唔係老師?咁邊個先係老師,你C6係中醫?
你大仔8歲喳WOR...已經唔LIKE?

男爵府

回復 41# 快樂 的帖子

係呀..我係老師
但我早左放產假(無薪產假)
所以可以做full time mami (一陣咁多)
不過我仲有做part-time 同上緊幾個courses..

我hb係中醫呀..

八歲仔就唔鍾意呢樣個樣喇
唉...越大越唔癡阿媽
可能好快趕我地兩老走添.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

睇黎我個b都係要催先出黎,到而家都冇動靜,下午入院喇,希望承你地貴言啦,bb都乖乖地,好快出黎啦!

[/url]

公爵府

原帖由 aloymom 於 10-11-25 01:23 發表
係呀..我係老師
不過我仲有做part-time 同上緊幾個courses..

我hb係中醫呀..

唉...越大越唔癡阿媽
可能好快趕我地兩老走 ...

你都好辛苦姐,仲上幾個courses,幾時完呀?

[/url]

大宅

回復 18# 1234babies 的帖子

1234babies
你買廿八坊,買邊隻牌子啊?你之前吃過未,ok唔ok啊?

大宅

聽講燉條鹿尾巴比c6吃,會對生仔有幫助架.

原帖由 conniecheung 於 10-11-24 23:45 發表
因為生得密,老公唔想,佢本來叫我下年中OR尾先諗有BB架....我心急等唔切,同佢傾左好耐數,先傾到今年12月聖誕後可以有.....所以你明點解一定要下個月先可以開始啦! 至於追仔方面,我都唔抱太大期望啦,如果好想係仔,又衰 ...

大宅

好媽媽勳章

唔好咁講啦,仔,女生出嚟一樣會咁愛佢,生第一, 二胎嘅時候,我老公都仲係好恨仔,反而而家俾d女冧到老竇姓乜都唔記得,係我想追多過佢!
原帖由 快樂 於 10-11-24 22:12 發表
冇錯,你仲要追仔成功羨慕C人

伯爵府

原帖由 conniecheung 於 10-11-24 23:45 發表
因為生得密,老公唔想,佢本來叫我下年中OR尾先諗有BB架....我心急等唔切,同佢傾左好耐數,先傾到今年12月聖誕後可以有.....所以你明點解一定要下個月先可以開始啦! 至於追仔方面,我都唔抱太大期望啦,如果好想係仔,又衰 ...

哈哈, 你作咩咁心急... 我係因為真係年紀大, 再等多兩年就40 lor...

陀呢胎都覺得好辛苦!

不過, 我就真係中意女多d, 幾曳都好, d服從性好好多, 大個又癡外家... 前日老公先講, 如果呢胎係女女就完美d... 佢自己無所謂, 佢知我中意女! 可能佢驚我想再生多個, 追女... 不過, 生佐細細佬, 我唔會再生啦!
仔有仔的好處, 唔使自己湊去toilet!兩個細佬又會岩玩d...

我父母都like女... 不過, 佢地都話, 仔女都好, 教得好係仔係女都會好!

大宅

好媽媽勳章

加油呀!!祝一切順利,bb肥肥白白!!!!
原帖由 natalielin 於 10-11-25 08:43 發表
睇黎我個b都係要催先出黎,到而家都冇動靜,下午入院喇,希望承你地貴言啦,bb都乖乖地,好快出黎啦!

伯爵府

原帖由 natalielin 於 10-11-25 08:43 發表

加油! 等你的好消息!

大宅

好媽媽勳章

我未食過呀!不過我好懶,唔想自己諗,但係生埋呢個收工,唔補又唔得,我上兩胎坐月都病,俾人鬧唔補呀! 我朋友有折幫我買埋求之不得啦!
原帖由 wendyau 於 10-11-25 10:01 發表
1234babies
你買廿八坊,買邊隻牌子啊?你之前吃過未,ok唔ok啊?

伯爵府

原帖由 aloymom 於 10-11-25 01:23 發表
係呀..我係老師

我hb係中醫呀..

唉...越大越唔癡阿媽
可能好快趕我地兩老走 ...

8歲已經係咁... 我言念住到高小or中一先唔癡亞媽...

伯爵府

原帖由 1234babies 於 10-11-25 11:18 發表
我未食過呀!不過我好懶,唔想自己諗,但係生埋呢個收工,唔補又唔得,我上兩胎坐月都病,俾人鬧唔補呀! 我朋友有折幫我買埋求之不得啦!

我都係生埋呢個都收工... 呢排執緊大女的衫送比人, 屋企終於唔使hole咁多野!

大宅

我都係生埋呢胎一定收工,所以想坐月補好d,你係未買益補坊啊,好似成3000蚊啊, 我朋友話買衍生,佢又平又方便,唔使煲,即沖即飲.
原帖由 1234babies 於 10-11-25 11:18 發表

大宅

想問下各位:你地而家10週個胸有無谷住?
我谷到好痛!
以前2個未試過!

子爵府

原帖由 快樂 於 10-11-24 18:45 發表
呀仔D相你自己影架?

係呀!

公爵府

畀面勳章

回復 44# natalielin 的帖子

唔知佢小B出世未呢?

公爵府

畀面勳章

回復 56# googoo 的帖子

你好叻...得閒教下我啦!

公爵府

畀面勳章

回復 55# NaNami 的帖子

好似都有谷呀!正常既...

公爵府

畀面勳章

我覺得D 28方唔坻食,買條鹿茸好過....

首頁

尾頁

跳至